Ημερήσιες εκδρομές Απριλίου

Σάββατο 06/04/2024 Σπήλαια Λιμνών - Πλανητέρο (Ημερήσια) Τιμή:25€

Αναχώρηση με κατεύθυνση το πανέμορφο και ιδιαίτερο σπήλαιο των Λιμνών. Επίσκεψη (με ατομικά έξοδα). Στη συνέχεια στο καταπράσινο Πλανητέρο, βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Κυριακή 07/04/2024 Μυστράς - Παρόρι - Σπάρτη (Ημερήσια) Τιμή:25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φθάνουμε στο Παρόρι. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και συνεχίζουμε για τον Μυστρά. Ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσουμε την ιστορία αυτής της οχυρωμένης πόλης. Επόμενη στάση μας η Σπάρτη για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Σάββατο 13/04/2024Παναγία Πλατανιώτισσα - Ξυλόκαστρο (Ημερήσια) Τιμή:25€

Αναχώρηση για την Παναγία Πλατανιώτισσα, Προσκύνημα, γεύμα (προαιρετικό). Επόμενη στάση για τον απογευματινό μας καφε στο Ξυλόκαστρο.. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση αργά το απόγευμα

Κυριακή 14/04/2024 Αλίαρτος -Καταρράκτες της Πέτρας - Λιβαδειά (Ημερήσια Φυσιολατρική) Τιμή:25€

Αναχώρηση με ενδιάμεση στάση για τη Αλίαρτο. Παραμονή για καφέ (προαιρετικό) και συνεχίζουμε την διαδρομή μας για τους Καταράκτες της Πέτρας όπου θα έχουμε χρόνο για μια μοναδική βόλτα στη φύση. Επόμενη στάση μας η Λιβαδειά για το γεύμα μας (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Κυριακή 14/04/2024 Κεφαλάρι Αργολίδας - Ναύπλιο (Ημερήσια) Τιμή:25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στο Κεφαλάρι στην Αργολίδα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα(προαιρετικό) σε εστιατόριο της περιοχής. συνεχίζουμε την ημέρα μας με επόμενο σταθμό μας το Ναύπλιο και βόλτα και καφέ (προαιρετικό).Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Σάββατο 20/04/2024 Καρπενήσι (Ημερήσια) Τιμή: 35€

Αναχώρηση νωρίς το πρωί και το μεσημέρι στάση σε ταβέρνα της περιοχής για φαγητό(προαιρετικό). Στη συνέχεια φτάνουμε στο μοναστήρι της Παναγίας Προυσιώτισσας . Ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Σάββατο 20/04/2024 Λουτράκι- Ιερά Μονή Παναγίας Η Πάντων Χαρά Αρχαία Κόρινθος
(Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση με προορισμό το Λουτράκι για τον πρωινό μας καφέ(προαιρετικά). Συνεχίζουμε για την Ι.Μ. Παναγίας Η Πάντων Χαρά. Παραμονή για προσκύνημα. Επόμενη μας στάση η Αρχαία Κόρινθος. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (Προαιρετικά). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση στην Πάχη για τον απογευματινό μας καφέ, νωρίς το βράδυ.

Σάββατο 20/04/2024Αγία Θεοδώρα - Ι.Μονή Αγ. Νικολάου Βαρσών(Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση συνεχίζουμε Ι.Μονή Αγ. Νικολάου Βαρσών. Μετά το προσκύνημά μας θα φτάσουμε στην Αγία Θεοδώρα κοντά στο χωριό Βάστα Αρκαδίας. Το εκκλησάκι βρίσκεται σε μια πανέμορφη,καταπράσινη ρεματιά με τρεχούμενα νερά και αιωνόβια επιβλητικά δέντρα και προσελκύει πολλούς πιστούς, Γεύμα σε εστιατόριο της περιοχής (προαιρετικό) και επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Κυριακή 21/04/2024 Ορχομενός - Παν. Σκριπού - Πεστροφείο - Λειβαδιά (Ημερήσια) Τιμή:25€

Αναχώρηση και φτάνουμε στην Παναγία Σκριπού, προσκύνημα. Επίσης θα επισκεφθούμε το ιχθυοτροφείο με τις φημισμένες πέστροφες στις πηγές των Τριών Χαρίτων. Στην Λειβαδιά βόλτα, γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Κυριακή 21/04/2024 Σαλαμίνα -Γύρος Νησιού (Ημερήσια) Τιμή:25€

Αναχώρηση με προορισμό το Πέραμα.Επιβίβαση στο καράβι και άφιξη στην Σαλαμίνα.Για τον πρωινό μας καφέ(προαιρετικά) θα βρεθούμε στο Αιάντιο.Στάση για προσκύνημα στον Άγιο Νικόλαο Λεμονιών και γεύμα και καφέ (προαιρετικά) στην πόλη της Σαλαμίνας.Επίσκεψη στο μνημείο των Σαλαμινομάχων .Επιστροφή στην Αθήνα αργά το απόγευμα.

Τετάρτη 24/04/2024 Τατόι -Πρώην Βασιλικά Ανάκτορα -Χασιά (Απογευματινή) Τιμή:15€

Αναχώρηση και ανεβαίνοντας την Πάρνηθα, φτάνουμε στα πρώην βασιλικά ανάκτορα. Ελεύθερος χρόνος. Συνεχίζουμε για την Βαρυμπόμπη για βόλτα και γεύμα(προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα νωρίς το βράδυ.

Σάββατο 27/04/2024 Σπήλαιο Κάψια - Λαγκάδια - Βυτίνα (Ημερήσια) Τιμή:25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση συνεχίζουμε για το χωριό Κάψια. Επίσκεψη στο ομώνυμο σπήλαιο (ατομικά έξοδα, ενδεικτική τιμή εισόδου :6€). Μετά τη ξενάγησή μας σε αυτό θα επισκεφθούμε το χωριό Λαγκάδια. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επόμενός μας σταθμός η Βυτίνα για τον απογευματινό μας καφέ. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Σάββατο 27/04/2024 Μετέωρα (Ημερήσια) Τιμή: 35€

Αναχώρηση νωρίς το πρωί και με ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε στα Μετέωρα. Ελεύθερος χρόνος για να επισκεφθούμε 2 μοναστήρια των Μετεώρων. Επιστροφή με ενδιάμεσες στάσεις για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό) στην Αθήνα αργά το βράδυ.

Κυριακή 28/04/2024 Άνδρος (Ημερήσια) Τιμή:50€

Πρωινή αναχώρηση για Ραφήνα και επιβίβαση στο πλοίο. Μετά από ταξίδι δύο ωρών άφιξη στην Άνδρο. Επιβίβαση στο λεωφορείο και ξεκινάμε με προορισμό την ανδρική μονή της Αγ. Μαρίνας, χτισμένη στις αρχές του 14ου αιώνα, που βρίσκεται κοντά στο χωριό Αποικία. Συνεχίζουμε για τις πηγές της Σάριζας, σύντομη στάση. Επόμενος σταθμός μας η Χώρα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Αναχώρηση για το λιμάνι, πιθανή στάση στο Μπατσί, επιστροφή στη Ραφήνα. Επιβίβαση στο λεωφορείο μας και επιστροφή στην Αθήνα νωρίς το βραδυ.

Κυριακή 28/04/23 Ζαρούχλα – Λίμνη Τσιβλού (Ημερήσια) Τιμή:25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ στην περιοχή του Κιάτου συνεχίζουμε για την ορεινή Αχαΐα. Προορισμός μας η λίμνη Τσιβλού. Σύντομη στάση και στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στον γραφικό ορεινό οικισμό της Ζαρούχλας.. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.