Για Προσκύνημα

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Τετάρτη 27/09/23 Άγιος Εφραίμ - Νέα Μάκρη (Απογευματινή) Τιμή: 15€

Αναχώρηση με προορισμό την Ι. Μ. Αγ. Εφραίμ, μία από τις παλαιότερες μονές της Αττικής. Παραμονή για προσκύνημα και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την παραλία της Ν. Μάκρης για βόλτα και καφέ (προαιρετικό). Επιστροφή περίπου στις 20:00.


ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Τετάρτη 04/10/23 Ι. Μ. Νταού Πεντέλης – Ραφήνα (Απογευματινή) Τιμή: 15€

Αναχώρηση για την Ι. Μ. Παντοκράτορος Ταώ («Νταού») Πεντέλης. Στη μονή λειτουργούν εργαστήρια χρυσοκεντημάτων, υφαντών, αγιογραφίας και ψηφιδωτών, καθώς και σχολή βυζαντινής εκκλησιαστικής μουσικής. Παραμονή για προσκύνημα και στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τη Ραφήνα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, καφέ ή φαγητό (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα περίπου στις 20:00.

Τετάρτη 11/10/23 Άγιος Νεκτάριος – Λαύριο (Απογευματινή) Τιμή: 15€

Αναχώρηση με προορισμό την Καμάριζα και τον ναό του Αγίου Νεκταρίου. Παραμονή για προσκύνημα και στη συνέχεια πηγαίνουμε στο Λαύριο, όπου θα παραμείνουμε για βόλτα και καφέ. Επιστροφή περίπου στις 20:30.

Τετάρτη 18/10/23 Άγιος Κυπριανός - Χασιά (Απογευματινή) Τιμή: 15€

Αναχώρηση με προορισμό τους νοτιοδυτικούς πρόποδες της Πάρνηθας για να επισκεφθούμε την Ι. Μονή Αγίου Κυπριανού. Παραμονή για προσκύνημα και Συνεχίζουμε για τη Χασιά, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα, καφέ ή φαγητό(προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα περίπου στις 20:00.

Τετάρτη 25/10/23 Ι. Μονή Αγίου Ραφαήλ - Άνω Σούλι Μαραθώνας (Απογευματινή) Τιμή: 15€

Αναχώρηση με προορισμό την Ι. Μ. Αγίου Ραφαήλ στο Άνω Σούλι. Χρόνος για προσκύνημα και στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στην παραλία Μαραθώνα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, καφέ, φαγητό (προαιρετικό). Επιστροφή περίπου στις 20:00.


ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Τετάρτη 08/11/23 Άγιος Νεκτάριος – Λαύριο (Απογευματινή) Παραμονή Εορτής Τιμή: 15€

Αναχώρηση με προορισμό την Καμάριζα και τον ναό του Αγίου Νεκταρίου. Παραμονή για προσκύνημα και στη συνέχεια πηγαίνουμε στο Λαύριο, όπου θα παραμείνουμε για βόλτα και καφέ. Επιστροφή περίπου στις 20:30.

Τετάρτη 15/11/23 Ι. Μονή Γοργοεπηκόου – Μάνδρα (Απογευματινή) Τιμή: 15€

Αναχώρηση με προορισμό τη Μάνδρα για να επισκεφθούμε την Ι. Μ. Γοργοεπηκόου. Παραμονή για προσκύνημα και στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην Ελευσίνα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, καφέ. Επιστροφή περίπου στις 20:00.

Τετάρτη 22/11/23 Άγιος Πορφύριος – Ωρωπός (Απογευματινή) Τιμή: 15€

Αναχώρηση και περνώντας τη Μαλακάσα φτάνουμε στην Ι. Μ. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος που ιδρύθηκε από τον Όσιο Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη. Παραμονή για προσκύνημα και συνεχίζουμε για την παραλία Ωρωπού, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα, καφέ, φαγητό (προαιρετικό). Επιστροφή περίπου στις 20:30.

Τετάρτη 29/11/23 Άγιος Εφραίμ - Νέα Μάκρη (Απογευματινή) Τιμή: 15€

Αναχώρηση και φτάνουμε στην Ι. Μ. Ευαγγελισμού και Αγίου Εφραίμ. Παραμονή για προσκύνημα. Στην παραλία της Νέας Μάκρης, ελεύθερος χρόνος για βόλτα. Επιστροφή περίπου στις 20:30.