ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ          ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Αναχώρηση: Παρασκευή 23/12/2022

                        ΙΩΑΝΝΙΝΑ  - ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ                     (ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ - ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/12/22)

1η Ημέρα: Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση στην περιοχή της Ακράτας για καφέ, μέσω της καλωδιωτής γέφυρας 'Χαρίλαος Τρικούπης' (Ρίου - Αντιρρίου) φτάνουμε στη λίμνη Ζηρού, ένα αλπικό τοπίο απαράμιλλής ομορφιάς που εκτείνεται σε έκταση 400 στρεμμάτων. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στη λίμνη και γεύμα (προαιρετικά). Στη συνέχεια, μέσω της Ιονίας Οδού, άφιξη στην πόλη των Ιωαννίνων και το ξενοδοχείο GRAND SERAI  5*. Tακτοποίηση στα δωμάτια, ελεύθερος χρόνος στην πόλη, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η Ημέρα:  Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για το παραδοσιακό χωριό Βίκος κτισμένο σε υψόμετρο 770 μέτρων, από όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το ομώνυμο φαράγγι, το οποίο είναι το βαθύτερο σε αναλογία μήκους - πλάτους - ύψους παγκοσμίως, σύμφωνα με το Βιβλίο Guinnes, από το παρατηρητήριο που είναι χτισμένο στην άκρη του φαραγγιού. Στη συνέχεια, φτάνουμε στο Πάπιγκο, έναν από τους ομορφότερους παραδοσιακούς οικισμούς, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και καφέ (προαιρετικά). Επόμενη στάση μας το πανέμορφο κεφαλοχώρι της Αρίστης στο Δυτικό Ζαγόρι, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα στα γραφικά πλακόστρωτα του χωριού και για γεύμα (προαιρετικά). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν, διανυκτέρευση. 

3η Ημέρα: Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε για την δεύτερη γνωριμία μας με τα Ζαγοροχώρια. Πρώτη μας στάση το Τσεπέλοβο, το μεγαλύτερο χωριό του Ζαγορίου, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και καφέ (προαιρετικά). Στη συνέχεια, φτάνουμε στο χωριό Μονοδένδρι με την όμορφη εκκλησία του Αγ. Αθανασίου στην κεντρική πλατεία. Από εκεί μπορούμε να φτάσουμε πεζοπορικά (900 μέτρα από την πλατεία) στο μοναστήρι της Αγ. Παρασκευής, το οποίο είναι από τα παλαιότερα του Ζαγορίου, σφηνωμένο στον απότομο βράχο. Από εκεί η θέα στο Φαράγγι του Βίκου είναι μοναδική. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής (προαιρετικά). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση. 

4η Ημέρα : Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο με κατεύθυνση το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο της Ελλάδας, τον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, έλεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικά). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση περίπου στις 21:00. 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας,
  • τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο GRAND SERAI 5* με ημιδιατροφή,
  • Φ.Π.Α,
  • Αρχηγός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: 

  • ό,τι αναφέρεται σαν προαιρετικό, 
  • είσοδος σε χώρους με εισιτήριο.

Τιμή ανά άτομο: 410€ σε δίκλινο δωμάτιο, 620€ σε μονόκλινο, 390€ σε τρίκλινο.