ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΔΙΗΜΕΡΗ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΔΙΗΜΕΡΗ

1η Ημέρα:  Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση στην Ακράτα για καφέ, μέσω της καλωδιωτής γέφυρας 'Χαρίλαος Τρικούπης' (Ρίου - Αντιρρίου) φτάνουμε στη λίμνη Ζηρού, ένα αλπικό τοπίο απαράμιλλής ομορφιάς που εκτείνεται σε έκταση 400 στρεμμάτων.  Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στη λίμνη και γεύμα (προαιρετικά). Στη συνέχεια, μέσω της Ιονίας Οδού, άφιξη στην πόλη των Ιωαννίνων και το ξενοδοχείο GRAND SERAI 5*. Tακτοποίηση στα δωμάτια, ελεύθερος χρόνος στην πόλη, διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο, αναχώρηση για το Σπήλαιο του Περάματος, δίπλα στη λίμνη Παμβώτιδα. Ένα Σπήλαιο με ιστορία 1,5 εκατομμυρίων χρόνων, με έκταση πάνω από 14.000 τ.μ. και 19 ιδιαίτερα είδη σταλακτιτών. Στη συνέχεια, θα περιηγηθούμε στο κάστρο των Ιωαννίνων και θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε το Βυζαντινό Μουσείο και το Μουσείο Αργυροτεχνίας εντός των τειχών του (με ατομικά έξοδα, προαιρετικά). Στη συνέχει ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικά) στο Νησάκι της λίμνης Παμβώτιδας. επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση περίπου στις 21:00. 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, μια διανυκτέρευση στο ξενοδο­χείο GRAND SERAI 5* με πρωινό, Φ.Π.Α, Αρχηγός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ότι αναφέρεται σαν προαι­ρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο. ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016.

Τιμή ανά άτομο: 110€ σε δίκλινο δωμάτιο, 170€ σε μονόκλινο, 100€ σε τρίκλινο.