ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ΤΡΙΗΜΕΡΗ  -  ΑΠΟΚΡΙΑ

Αναχώρηση Σάββατο 29/02/2020

1η ΗΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Αναχώρηση το πρωί και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό (προαιρετικό) φθάνουμε στα όμορφα Γιάννενα. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια, ελεύθερος χρόνος, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ : ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Μετά το πρόγευμα μας θα ξεκινήσουμε για το ορεινό χωριό Μονοδένδρι για να απολαύσουμε τον πρωινό μας καφέ και τη βόλτα μας. Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στη πόλη των Ιωαννίνων για να παρακολουθήσουμε τα αποκριάτικα δρώμενα και τους καρναβαλιστές που χορεύοντας ξεχύνονται στη πόλη.Ελεύθερος χρόνος και γεύμα(προαιρετικό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και το βράδυ θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε το μοναδικό έθιμο των Ιωαννίνων ''Τζαμάλες'' που αναβιώνει κάθε χρόνο τις μέρες της Αποκριάς και κρατάει μέχρι την  Καθαρά Δευτέρα το πρωί. Μεγάλες φωτιές ανάβουν σε κάθε γειτονιά των Ιωαννίνων με χορούς, μουσική και πολλά κεράσματα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ : ΑΡΤΑ - ΑΘΗΝΑ: Αφού πάρουμε το πρωινό μας θα αφήσουμε τα όμορφα Γιάννενα και θα επισκεφθούμε την Άρτα για να γιορτάσουμε τα Κούλουμα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή  στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις περίπου στις 21:00

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο με ημιδιατροφή, Φ.Π.Α, συνοδός - αρχηγός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο.

Τιμή ανά άτομο: € σε δίκλινο δωμάτιο, € σε μονόκλινο, € σε τρίκλινο.

Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016

Προκαταβολή το 30% του ποσού μέχρι 31/01/2020