ΚΑΒΑΛΑ-ΔΡΑΜΑ-ΞΑΝΘΗ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Αναχώρηση Πέμπτη 23/12/2021

1η Ημέρα ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΑΒΑΛΑ: Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ, φτάνουμε στην Θεσσαλονίκη. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό) και συνεχίζουμε το ταξίδι μας κατευθυνόμενοι προς την όμορφη Καβάλα. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η Ημέρα ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ - ΞΑΝΘΗ- ΚΟΜΟΤΗΝΗ: Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο αναχωρούμε για το Πόρτο  Λάγος. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και επίσκεψη στην Ι.Μ. Αγίου Νικολάου και στο παρεκκλήσι της Παναγίας της Παντάνασσας. Συνεχίζουμε για την Κομοτηνή όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα , καφέ. Επόμενη στάση μας στην Ξάνθη. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα ακολουθήσει ρεβεγιόν στο ξενοδοχείο.

 3η Ημέρα ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ - ΔΡΑΜΑ: Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο αναχωρούμε για το  σπήλαιο Αλιστράτης, τον σημαντικότερο αρχαιολογικό χώρο της Ανατολικής Μακεδονίας (με ατομικά έξοδα). Επόμενη στάση μας η Δράμα, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για περιήγηση στη πόλη, στην Ονειρούπολη, το χριστουγενιάτικο χωριό της Δράμας και φαγητό (προαιρετικό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

4η Ημέρα ΚΑΒΑΛΑ - ΑΘΗΝΑ: Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην πόλη της Καβάλας. Ευκαιρία να θαυμάσουμε το μεσαιωνικό υδραγωγείο, τις λεγόμενες «Καμάρες» και την παλιά πόλη. Στη συνέχεια ξεκινάμε τον δρόμο της επιστροφής. Άφιξη στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις περίπου στις 21:00.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, τρεις διανυκτερεύσεις στην Καβάλα στο ξενοδοχείο Lusy 5* με ημιδιατροφή, Φ.Π.Α, αρχηγός.                                                                                                                                          ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο, ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016, ο οποίος στο είναι 4€ ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση.

Τιμή ανά άτομο:  250€ σε δίκλινο δωμάτιο,  340€ σε μονόκλινο,  235€ σε τρίκλινο. Προκαταβολή 30% με την κράτηση. Εξόφληση 10 μέρες πριν την αναχώρηση.