Καβάλα - Θάσος Πάσχα στο Lucy Hotel  5*

Τετραήμερη Εκδρομή. Αναχώρηση: Μεγάλη Παρασκευή 17/04/2020

Κράτηση Εκδρομής

1η Ημέρα Μ.Παρασκευή: Αθήνα - Καβάλα: Αναχώρηση νωρίς το πρωί και

με ενδιάμεση στάση για τον πρωινό μας καφέ αλλά και για γεύμα(προαιρετικό), φθάνουμε στην Καβάλα. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια, ελεύθερος χρόνος και το βράδυ θα αναχωρήσουμε για να παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η Ημέρα Μ.Σάββατο: Καβάλα-Θάσος: Αναχώρηση μετά το πρωινό μας για το λιμάνι της Κεραμωτής για να επιβιβαστούμε στο καράβι για την όμορφη Θάσο. Άφιξη στο νησί και ξεκινάμε για τον γύρο της Θάσου. Βόλτα και γεύμα (προαιρετικό) στο νησί. Επιστροφή στην Καβάλα και στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και το βράδυ θα αναχωρήσουμε για την πόλη της Καβάλας για να παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη Ακολουθία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για το αναστάσιμο Δείπνο, διανυκτέρευση.

3η Ημέρα Κυριακή του Πάσχα

Πασχαλινό γλέντι στο ξενοδοχείο και το απόγευμα βόλτα στην πόλη της Καβάλας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

4η Ημέρα Δευτέρα του Πάσχα: Παναγία Εικοσιφίνισσα - Θεσσαλονίκη - Αθήνα: Αναχώρηση μετά το πρωινό μας για την Μονή Εικοσιφινίσσης. Ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα. Συνεχίζουμε με κατεύθυνση την Θεσσαλονίκη. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα(προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση περίπου στις 21:00

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Lucy 5* στην Καβάλα με ημιδιατροφή (δείπνο με μπουφέ τη Μ. Παρασκευή, αναστάσιμο δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα, πασχαλινοί μεζέδες την Κυριακή του Πάσχα, πασχαλινός οβελίας την Κυριακή το μεσημέρι, συνοδεία μουσικής στο εορταστικό γεύμα), Φ.Π.Α, αρχηγός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ : Ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο, ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016.

Τιμή ανά άτομο:

225€ σε δίκλινο δωμάτιο, 295€ σε μονόκλινο, 210€ σε τρίκλινο.

Προκαταβολή 30% μέχρι 20/03/2020.

Εξόφληση 10 ημέρες πριν την αναχώρηση.