ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ 

Αναχώρηση: 23/12/2022 

                    ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ- ΕΔΕΣΣΑ - ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                                                                 ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 

1η Ημέρα: Αναχώρηση, ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό (προαιρετικά) φτάνουμε στον νομό Πέλλας. Άφιξη στο Λουτράκι Αριδαίας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια πρώτη μας επαφή με τις εγκαταστάσεις των λουτρών και ώρα για το πρώτο μας μπάνιο (προαιρετικά)! Τα Λουτρά Αλμωπίας (Πόζαρ = φωτιά) είναι ένας οργανωμένος προορισμός για όσους θέλουν να συνδυάσουν τη ξεκούραση, χαλάρωση και τόνωση με τις θεραπευτικές ιδιότητες των ιαματικών νερών. Υπάρχουν πλήρως οργανωμένες και διαμορφωμένες εξωτερικές και εσωτερικές πισίνες, χαμάμ και τζακούζι. Σε όλα, μέσω αγωγών, διοχετεύονται μεγάλες ποσότητες ζεστού, τρεχούμενου νερού, το οποίο συνεχώς ανανεώνεται. Υπάρχουν αποδυτήρια και τουαλέτες για να αλλάζετε πριν και μετά τα μπάνια σας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο σε ταβέρνα της περιοχής, διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: Πρωινό στο ξενοδοχείο και ώρα για το πρωινό μας μπάνιο! Επιστροφή στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας, γνωστό ως Καϊμακτσαλάν, ελεύθερος χρόνος για καφέ στο σαλέ(προαιρετικά). Στη συνέχεια,  θα επισκεφθούμε τον παραδοσιακό οικισμό του Παλαιού Αγίου Αθανασίου σε υψόμετρο 1.200 μ.. Σήμερα είναι ένα πανέμορφο τουριστικό χωριό με κεραμοσκεπή κτήρια, δείγματα της πολύ ενδιαφέρουσας παραδοσιακής μακεδονικής αρχιτεκτονικής που συνδυάζεται απόλυτα με το φυσικό τοπίο της περιοχής. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και φαγητό (προαιρετικά). Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο και ώρα για το επόμενο μπάνιο μας στα ιαματικά λουτρά (προαιρετικά). Ελεύθερος χρόνος, ρεβεγιόν σε ταβέρνα της περιοχής, διανυκτέρευση.

3η Ημέρα, ΕΔΕΣΣΑ - ΟΡΜΑ: Πρωινό ξύπνημα και ώρα για το επόμενο μπάνιο μας (προαιρετικά). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, πρωινό και αναχώρηση για την Έδεσσα και τους φημισμένους καταρράκτες. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ (προαιρετικά). Στη συνέχεια, θα επισκεφτούμε το καταπράσινο χωριό ΄Ορμα, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και το γεύμα μας. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο και ώρα για το επόμενο μπάνιο μας στα ιαματικά λουτρά (προαιρετικά). Ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

4η Ημέρα, ΒΟΛΟΣ - ΑΘΗΝΑ: Αναχώρηση για τα λουτρά για το τελευταίο μας μπάνιο (προαιρετικό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, πρωινό και αναχώρηση. Πρώτη μας στάση στη Βέροια όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και καφέ (προαιρετικό). Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς την παραλία του Βόλου για το μεσημεριανό μας φαγητό (προαιρετικό). Άφιξη στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις περίπου στις 22:00.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: 

  • Μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, 
  • τρεις διανυκτερεύσεις με πρωινό στο ξενοδοχείο 4 ΕΠΟΧΕΣ 3* στο Λουτράκι Αριδαίας,
  • τρία γεύματα ή δείπνα σε ταβέρνα της περιοχής, 
  • Φ.Π.Α, 
  • Αρχηγός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: 

  • ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό, 
  • είσοδος σε χώρους με εισιτήριο, 
  • ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016.

Τιμή ανά άτομο: 290€ σε δίκλινο δωμάτιο, 430€ σε μονόκλινο, 270€ σε τρίκλινο.

Κράτηση Εκδρομής