ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ -ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Τριήμερη εκδρομή.  Αναχώρηση  Παρασκευή  03/02/2023

1η Ημέρα, ΑΘΗΝΑ - ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ. Αναχώρηση, ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό (προαιρετικό) φτάνουμε στον νομό Πέλλας. Άφιξη στο Λουτράκι Αριδαίας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια πρώτη μας επαφή με τις εγκαταστάσεις των λουτρών και ώρα για το πρώτο μας μπάνιο (προαιρετικό)! Τα Λουτρά Αλμωπίας (Πόζαρ = φωτιά) είναι ένας οργανωμένος προορισμός για όσους θέλουν να συνδυάσουν τη ξεκούραση, χαλάρωση και τόνωση με τις θεραπευτικές ιδιότητες των ιαματικών νερών. Υπάρχουν πλήρως οργανωμένες και διαμορφωμένες εξωτερικές και εσωτερικές πισίνες, χαμάμ και τζακούζι. Σε όλα, μέσω αγωγών, διοχετεύονται μεγάλες ποσότητες ζεστού, τρεχούμενου νερού, το οποίο συνεχώς ανανεώνεται. Υπάρχουν αποδυτήρια και τουαλέτες για να αλλάζετε πριν και μετά τα μπάνια σας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση. 

2η Ημέρα, ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ''ΒΟΡΑΣ'' - ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ: Πρωινό στο ξενοδοχείο και ώρα για το πρωινό μας μπάνιο! Επιστροφή στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας, γνωστό ως Καϊμακτσαλάν, ελεύθερος χρόνος για καφέ στο σαλέ(προαιρετικά). Στη συνέχεια, θα επισκεφθούμε τον παραδοσιακό οικισμό του Παλαιού Αγίου Αθανασίου σε υψόμετρο 1.200 μ.. Σήμερα είναι ένα πανέμορφο τουριστικό χωριό με κεραμοσκεπή κτήρια, δείγματα της πολύ ενδιαφέρουσας παραδοσιακής μακεδονικής αρχιτεκτονικής που συνδυάζεται απόλυτα με το φυσικό τοπίο της περιοχής. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και φαγητό (προαιρετικά). Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο και ώρα για το επόμενο μπάνιο μας στα ιαματικά λουτρά (προαιρετικά). Το βράδυ σε γιορτινό κλίμα θα κόψουμε την  πρωτοχρονιάτικη πίτα του γραφείου μας, με μουσική, φαγητό σε τοπική ταβέρνα και κληρώσεις εκδρομών. Διανυκτέρευση.

3η Ημέρα, ΒΟΛΟΣ - ΑΘΗΝΑ: Αναχώρηση για τα λουτρά για το τελευταίο μας μπάνιο (προαιρετικό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, πρωινό και αναχώρηση. Το μεσημέρι στάση στην παραλία του Βόλου για το μεσημεριανό μας φαγητό (προαιρετικό). Άφιξη στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις περίπου στις 22:00.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας,
  • δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό σε ξενοδοχείο 3* στο Λουτράκι Αριδαίας,
  • δύο γεύματα ή δείπνα σε ταβέρνα της περιοχής,
  • Φ.Π.Α,
  • Αρχηγός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό,
  • είσοδος σε χώρους με εισιτήριο,
  • ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016.

Τιμή ανά άτομο: 160€ σε δίκλινο , 150€ σε τρίκλινο , 240€ σε μονόκλινο