ΣΑΜΟΣ
Εξαήμερη εκδρομή. Αναχώρηση 02/09/2019


1Η ΗΜΕΡΑ: ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΣΑΜΟΣ:

Αναχώρηση νωρίς το πρωί για τον Πειραιά, επιβίβαση στο καράβι. Άφιξη στο νησί τη Σάμου επιβίβαση στο λεωφορείο για να πάμε στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια, ελεύθερος χρόνος ,διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ:ΚΟΥΜΑΡΑΔΑΙΟΙ - Ι.Μ.ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ-ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ :

Αφού πάρουμε το πρωινό μας αναχωρούμε για την πρώτη γνωριμία με το νησί με πρώτη στάση στο γραφικό χωριό Κουμαραδαίοι με ελεύθερο χρόνο για βόλτα και καφέ (προαιρετικό). Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το μοναστήρι της Μεγάλης Παναγίας .Επόμενος σταθμός μας το παραθαλάσσιο χωριό του Ηραίου ,χρόνος για μπάνιο και φαγητό (προαιρετικό).Επιστροφή στο ξενοδοχείο ,ελεύθερος χρόνος ,διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΙ -ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ-ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ :

Αφού πάρουμε το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε για το χωριό Μυτιληνιοί. Χρόνος για περιήγηση στο χωριό . Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Πυθαγόρειο , όπου Θα δούμε και θα διασχίσουμε (προαιρετικά) το φημισμένο Ευπαλίνειο όρυγμα , την αρχαία σήραγγα ,ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα του αρχαίου κόσμου .Επόμενη στάση το Αρχαιολογικό Μουσείο και στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος στην πόλη. Για το μπάνιο μας και το φαγητό μας (προαιρετικό) θα κατευθυνθούμε στην Ψιλή Άμμο.Επιστροφή στο ξενοδοχείο ,ελεύθερος χρόνος διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ ΒΑΘΥ-ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΑΓΙΑΣ ΖΩΝΗΣ -ΚΟΚΚΑΡΙ :

Αναχώρηση μετά το πρωινό θα συνεχίσουμε την περιήγηση στο νησί με πρώτη στάση στο Βαθύ. Ελεύθερος χρόνος για καφέ (προαιρετικό). Θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο Σάμου και στη συνέχεια το μοναστήρι της Αγίας Ζώνης . Επόμενος σταθμός μας το μουσείο και τα κελάρια της Ένωσης Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου ,ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στο χώρο και ευκαιρία να δοκιμάσουμε το περίφημο Νέκταρ Σάμου. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο παραδοσιακό χωριό Κοκκάρι. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα αλλά και για φαγητό (προαιρετικό) σε ταβέρνα της περιοχής .Επιστροφή στο ξενοδοχείο , ελεύθερος χρόνος ,διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ -ΕΦΕΣΟΣ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ) :

Αναχωρούμε μετά το πρωινό μας για προαιρετική εκδρομή στο Κουσαντάσι και Έφεσο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος , διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ ΣΑΜΟΣ - ΑΘΗΝΑ :

Μετά το πρωινό μας ,αναχώρηση για το Καρλόβασι, ελεύθερος χρόνος μέχρι την αναχώρηση του πλοίου για το δρόμο της επιστροφής μας, επιβίβαση στο πλοίο και επιστροφή στην αφετηρία μας.