ΣΑΜΟΣ

Αναχώρηση: Σάββατο 01/08/2020


1η Ημέρα: Αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο για Σάμο. Άφιξη στο νησί και στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για το Ηραίον (ξενάγηση, είσοδος με ατομικά έξοδα), Συνεχίζουμε για την Μονή Μεγάλης Παναγιάς(προσκύνημα) , επόμενος προορισμός οι Κουμαραδαίοι(περιήγηση) και ο Μαραθόκαμπος(περιήγηση). Επόμενος μας σταθμός η Παραλία Βοτσαλάκια για μπάνιο και γεύμα προαιρετικό. Συνεχίζουμε για το Κοκκάρι(βόλτα για καφέ προαιρετικό). επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για να επισκεφθούμε ένα από τα σημαντικότερα έργα της μηχανικής, το Ευπαλίνειο Όρυγμα(περιήγηση). Συνεχίζουμε για την Παναγία Σπηλιανή, παραμονή για προσκύνημα. Επόμενες επισκέψεις στο Μουσείο Πυθαγορείου(ξενάγηση) και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας(ξενάγηση). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, ξεκούραση. Το βράδυ βόλτα στο Πυθαγόρειο (βόλτα, ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: |Πρόγευμα και αναχώρηση για το Αρχαιολογικό Μουσείο(ξενάγηση) και το  Μουσείο Οίνου(περιήγηση). Συνεχίζουμε για τη Μονή Αγίας Ζώνης (προσκύνημα), το Παλαιόκαστρο(περιήγηση) και θα καταλήξουμε στην Ψιλή Άμμος για μπάνιο και γεύμα προαιρετικό. Επιστροφή στο Ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

4η Ημέρα: Ελεύθερη μέρα στο νησί ή εναλλακτικά και προαιρετικά κρουαζιέρες στο Κουσάντασι και την Έφεσο εφόσον μπορούν να πραγματοποιηθούν.

5η ΗΜΕΡΑ:                                                                                                                                     Επιβίβαση στο πλοίο και επιστροφή στην αφετηρία μας.

Τιμή ανά Άτομο: ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ, Μονόκλινο : 410€, Δίκλινο: 350€, Τρίκλινο : 335€

Έγκυρη κράτηση, με προκαταβολή το 30% του ποσού, εξόφληση 7 ημέρες πριν την αναχώρηση. 

Κράτηση Εκδρομής