ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 22

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 22

03/09 ΣΑΒΒΑΤΟ Κέα (Τζιά) (Ημερήσια) Τιμή: 45€ Αναχώρηση για το Λαύριο και επιβίβαση στο πλοίο της γραμμής για την Κέα (Τζια). Περιπλάνηση στα σοκάκια της χώρας (Ιουλίδα). Στον Οτζιά, ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και φαγητό (προαιρετικό). Επόμενη στάση μας στην Ι. Μονή Παναγίας Καστριανής με τη μοναδική θέα. Επιστροφή στην Κορησσιά και επιβίβαση στο πλοίο της γραμμής. Επιστροφή στην Αθήνα περίπου στις 20:30.

04/09 ΚΥΡΙΑΚΗ Λίμνη Ευβοίας Νέα Ατράκη (Ημερήσια) Τιμή: 20€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φθάνουμε στην Λίμνη Ευβοίας. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και φαγητό(προαιρετικό). Για τον απογευματινό μας καφέ θα επισκεφθούμε τη Νέα Αρτάκη. Επιστροφή στην Αθήνα περίπου στις 20:30.

07/09 ΤΕΤΑΡΤΗ Πάτμος, Λέρος, Λειψοί (Τετραήμερη)

1η Ημέρα: Αθήνα - Πειραιάς - Πάτμος(επιβίβαση στο πλοίο και απογευματινή αναχώρηση για την Πάτμο, διανυκτέρευση εν πλω, άφιξη ξημερώματα στο νησί και το ξενοδοχείο, διανυκτέρευση).

2η Ημέρα: Ιερό σπήλαιο της Αποκαλύψεως(περιήγηση) - Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής(προσκύνημα) - Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου(προσκύνημα και επίσκεψη στο μουσείο της Μονής με ατομικά έξοδα) - Γροίκος(Μπάνιο και γεύμα προαιρετικό) - Πάτμος(ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση).

3η Ημέρα: Λειψοί(προαιρετική εκδρομή στο Νησί των Λειψών, ελεύθερος χρόνος, προαιρετική επίσκεψη στην Παναγία του Χάρου, μπάνιο και γεύμα προαιρετικό) - Πάτμος(άφιξη το απόγευμα στην Πάτμο και στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση).

4η Ημέρα: Ιερά Μονή Ευαγγελισμού Μητρός Αγαπημένου(προσκύνημα) - Άνω Κάμπος(μπάνιο και γεύμα προαιρετικό) - Λιμάνι Πάτμου(ελεύθερος χρόνος μεχρι την βραδινή επιβίβαση στο πλοίο για την επιστροφή στον Πειραιά, διανυκτέρευση εν πλω)

5η Ημέρα: Πειραιάς - Αθήνα(πρωινή άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο λεωφορείο για την επιστροφή στην Αθήνα).

Τιμή ανά άτομο: € σε δίκλινο, € σε μονόκλινο, € σε τρίκλινο

10/09 ΣΑΒΒΑΤΟ Ναύπακτος Ι.Μ. Μεταμορφώσεως (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και φθάνουμε στην Ι. Μ. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος. Χρόνος για προσκύνημα. Στην Ναυπάκτο ελεύθερος χρόνος για βόλτα και φαγητό (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ περίπου στις 20:30.

11/09 ΚΥΡΙΑΚΗ Αλμυροπόταμος Ευβοίας (Ημερήσια) Τιμή: 20€

Αναχώρηση για τον Αλμυροπόταμο Ευβοίας. Ελεύθερος χρόνος, μπάνιο και φαγητό(προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση περίπου στις 20:30.

12/09 ΔΕΥΤΕΡΑ Χίος (Εξαήμερη)

1η Ημέρα: Αθήνα - Πειραιάς(Επιβίβαση το απόγευμα στο πλοίο για την Χίο, διανυκτέρευση εν πλω).

2η Ημέρα: Χίος - Αγία Μαρκέλα(ελεύθερος χρόνος, μπάνιο) - Βολισσό(πειήγηση) - Καρφά(ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, βόλτα και γεύμα προαιρετικό) - Βραδινή βόλτα στην πόλη, Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: Μονή Αγίου Μηνά(προσκύνημα) - Μαστιχοχώρια (περιήγηση και προαιρετική επίσκεψη στο Μουσείο μαστίχας) - Πυργί(περιήγηση) - Μεστά, Εμπορειό, Κώμη (περιήγηση στα χωριά και ελεύθερος χρόνος για γεύμα προαιρετικό στη Κώμη) - Καρφά(ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση).

4η Ημέρα: Καρφάς(ελεύθερος χρόνος και μπάνιο) - Χώρα της Χίου και Κάστρο Χίου(περιήγηση, ελεύθερος χρόνος κα γεύμα προαιρετικό) - Καρφάς(ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση).

5η Ημέρα:

6η Ημέρα:Νέα Μονή(προσκύνημα) - Λιμάνι Χίου(επιβίβαση στο πλοίο για τη επιστροφή στον Πειραιά) - Πειραιάς(άφιξη στο λιμάνι, επιβίβαση στο λεωφορείο για επιστροφή στην Αθήνα)

Τιμή ανά άτομο: € σε δίκλινο δωμάτιο, € σε μονόκλινο, € σε τρίκλινο

16/09 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Μάνη (Τριήμερη)

1η Ημέρα:

2η Ημέρα:

3η Ημέρα:

Τιμή ανά άτομο: € σε δίκλινο δωμάτιο, € σε μονόκλινο, € σε τρίκλινο

24/09 ΣΑΒΒΑΤΟ Βόλος, Πήλιο (Διήμερη)

1η Ημέρα:Αναχώρηση και φθάνουμε στοΒόλο και στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια, γεύμα, ελεύθερος χρόνος. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για την Μακρυνίτσα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα. Επιστροφή στον Βόλο, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

2η Ημέρα:Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε και πρώτη σύντομη στάση στα Χάνια για βόλτα. Στην Τσαγκαράδα ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ .Στις Μηλιές παραμονή για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση περίπου στις 21:00.

Τιμή ανά άτομο: € σε δίκλινο δωμάτιο, € σε μονόκλινο, € σε τρίκλινο.