ΣΚΥΡΟΣ ΤΡΙΗΜΕΡΗ

Αναχώρηση: Τρίτη 13/06/2023


1η Ημέρα, ΑΘΗΝΑ - ΚΥΜΗ - ΣΚΥΡΟΣ: Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στο λιμάνι της Κύμης, απ ́ όπου θα πάρουμε το πλοίο για την Λιναριά της Σκύρου. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια, ελεύθερος χρόνος για το 1ο μας μπάνιο. Το βράδυ θα έχουμε την πρώτη μας γνωριμία με την χώρα της Σκύρου, όπου σας προτείνουμε να γευτείτε το περίφημο παγωτό της Φαλταϊνας! Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η Ημέρα, ΚΑΛΑΜΙΤΣΑ - ΚΥΡΑ ΠΑΝΑΓΙΑ - ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ: Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε να γνωρίσουμε την Σκύρο. Αφού περάσουμε από τους Ασπούς θα κατευθυνθούμε προς το νότιο τμήμα του νησιού , όπου θα συναντήσουμε την παραλία της Καλαμίτσας αλλά και τους χώρους που ζουν τα Σκυριανά αλογάκια. Στην συνέχεια, θα κατευθυνθούμε στο Βόρειο τμήμα του νησιού. Περνώντας από την Ατσίτσα και τα υπέροχα πευκοδάση, θα βρεθούμε στην Κυρά Παναγιά για μπάνιο και γεύμα (προαιρετικό). Το βράδυ θα επισκεφθούμε τη Χώρα με τα υπέροχα δρομάκια και τα κουκλίστικα μαγαζάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση

3η Ημέρα, ΧΩΡΑ - ΜΑΓΑΖΙΑ - ΑΧΕΡΟΥΝΕΣ - ΚΥΜΗ: Μετά το πρωινό μας θα επισκεφθούμε τα 2 σημαντικά μουσεία της Χώρας, το αρχαιολογικό και το λαογραφικό Φαλτάϊτς (με ατομικά έξοδα). Επίσης θα επισκεφθούμε παραδοσιακό εργαστήριο κεραμικών, όπου θα δούμε τον καλλιτέχνη επί τω έργω!!! Τελευταία μας στάση η παραλία των Αχερούνων για μπάνιο και γεύμα (προαιρετικό). Επιβίβαση στο πλοίο και επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση περίπου στις 21:00.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο  Skiros Palace 4* ,μετακινήσεις βάσει προγράμματος με λεωφορείο του γραφείου μας, εισιτήρια πλοίου Κύμη - Σκύρο - Κύμη, Φ.Π.Α, Αρχηγός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ότι αναφέρεται ως προαιρετικό. Είσοδος σε χώρους με εισιτήριο.

Τιμή ανά άτομο με ημιδιατροφή:

  • 160€ σε δίκλινο
  • 220€ σε μονόκλινο
  • 150€ σε τρίκλινο

Κράτηση Εκδρομής 

ΣΚΥΡΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ