Τήνος

Χειμερινές αναχωρήσεις: Ημερήσια κάθε Σάββατο, Κυριακή. Διήμερη, Τριήμερη κάθε Σάββατο.

Τυχόν αλλαγές στα δρομολόγια και στις τιμές των πλοίων θα επιφέρουν αντίστοιχες αλλαγές στο παρακάτω πρόγραμμα και στις τιμές. 

Πρόγραμμα Ημερήσιας:
Νωρίς το πρωί (5.30-6.30) ανάλογα με το σημείο επιβίβασης) αναχώρηση για το λιμάνι της Ραφήνας, επιβίβαση στο συμβατικό πλοίο , αναχώρηση στις 07.50 και μετά από τέσσερις ώρες άφιξη στην Τήνο. Μεταφορά στον Ναό της Παναγίας. Ελεύθερος χρόνος, επιβίβαση ατομικά στο πλοίο το οποίο αναχωρεί στις 14.30 και μετά από τέσσερις ώρες, άφιξη στην Ραφήνα. Επιβίβαση στο πούλμαν του γραφείου μας και επιστροφή στην αφετηρία μας.
Περιλαμβάνονται: Μεταφορές Αθήνα-Ραφήνα-Αθήνα, μεταφορά από το λιμάνι της Τήνου στον Ι.Ν. της Παναγίας, εισιτήρια πλοίων οικονομικής θέσης Ραφήνα - Τήνο - Ραφήνα με συμβατικό πλοίο, ΦΠΑ.
Δεν περιλαμβάνονται: Ότι δεν αναφέρεται ρητά, όλα όσα αναφέρονται ως προαιρετικά.   

Τιμή ανά άτομο: 70€ Παιδί 5-10 ετών : 55€ Παιδί 0-5 ετών : Δωρεάν


Πρόγραμμα Διήμερης:
1η Μέρα: 
Νωρίς το πρωί (5.30-6.30) ανάλογα με το σημείο επιβίβασης) αναχώρηση για το λιμάνι της Ραφήνας, επιβίβαση στο συμβατικό πλοίο , αναχώρηση στις 07.50 και μετά από τέσσερις ώρες άφιξη στην Τήνο. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

2η Μέρα: Ελεύθερος χρόνος για να παρακολουθήσουμε την Θεία Λειτουργία και για την βόλτα μας στα γραφικά σοκάκια και στα μαγαζάκια της χώρας. Το μεσημέρι, μεταφορά στο λιμάνι, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση στις 14.30 για Ραφήνα.  Στην Ραφήνα, επιβίβαση στο πούλμαν του γραφείου μας και επιστροφή στην αφετηρία μας.
Περιλαμβάνονται: Μεταφορές προς και από Ραφήνα με το λεωφορείο του γραφείου μας,  μεταφορά για προσκύνημα και θεία λειτουργία στον Ναό της Παναγίας την δεύτερη μέρα, μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 2* στην πόλη της Τήνου, εισιτήρια οικονομικής θέσης Ραφήνα - Τήνο - Ραφήνα, ΦΠΑ. 
Δεν περιλαμβάνονται: Είσοδοι σε χώρους με εισιτήριο, όλα όσα αναφέρονται ως προαιρετικά, ότι δεν αναφέρεται ρητά, ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016.     

Τιμές ανά Άτομο: 
125€ σε δίκλινο, τρίκλινο, 145€ σε μονόκλινο
Παιδί 5-10 ετών με δύο γονείς : 90€
Παιδί 5-10 ετών με έναν γονέα : 110€