ΞΑΝΘΗ-ΣΟΥΦΛΙ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΚΑΒΑΛΑ

4ΗΜΕΡΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/12/2022

1η Ημέρα: Αναχώρηση και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και γεύμα (προαιρετικά), φτάνουμε στην Ξάνθη και το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια, ελεύθερος χρόνος, δείπνο, διανυκτέρευση. 

2η Ημέρα: Αφού πάρουμε πρωινό, αναχώρηση για την πρωτεύουσα του Έβρου, την Αλεξανδρούπολη, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα στο λιμάνι της πόλης και για καφέ (προαιρετικά). Συνεχίζουμε την διαδρομή μας για το Σουφλί, γνωστό και ως το σταυροδρόμι της Ανατολής και Δύσης αλλά και για το μετάξι του. Περιήγηση στην πόλη και επίσκεψη στα μουσεία μεταξιού(με ατομικά έξοδα) και ελεύθερος χρόνος για γεύμα (προαιρετικά). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος και το βράδυ υποδεχόμαστε το νέο χρόνο με γλέντι και μουσική. 

3η Ημέρα: Μετά το πρωινό μας, αναχωρούμε με προορισμό την πόλη της Κομοτηνής, ελεύθερος χρόνος στην παλιά πόλη, την παλιά αγορά και τα μικρομάγαζα για να δοκιμάσουμε τον παραδοσιακό καφέ και τα τοπικά προϊόντα της περιοχής. Έπειτα, θα κατευθυνθούμε προς το Πόρτο Λάγος όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και επίσκεψη στην  Ι.Μ. Αγίου Νικολάου και στο παρεκκλήσι της Παναγίας της Παντάνασσας. Στη συνέχεια, κατευθυνόμαστε στην Κυρά της Θράκης, την πανέμορφη πόλη της Ξάνθης, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να εξερευνήσουμε τα σοκάκια της παλιάς πόλης καθώς και να γευματίσουμε(προαιρετικά) στις ταβέρνες της περιοχής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση. 

4η Ημέρα:  Αναχώρηση μετά το πρωινό μας για την πανέμορφη Καβάλα, όπου θα έχουμε  ελεύθερο χρόνο για βόλτα και καφέ(προαιρετικά). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις περίπου στις 21:30.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Ζ PALACE 5* , με ημιδιατροφή, Φ.Π.Α, Αρχηγός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο, ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016. 

Τιμή ανά άτομο: 390€ σε μονόκλινο, 270€ σε δίκλινο, 240€ σε τρίκλινο.