ΑΜΜΟΥΔΙΑ ΕΠΤΑΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : ΔΕΥΤΕΡΑ 19/06/2023 

Ιδανικό μέρος για απόλυτη χαλάρωση με την υπέροχη αμμώδη παραλία που με τα νέα δεδομένα(Κορονοϊός) μπορεί να εξυπηρετεί λουόμενους κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις στην θάλασσα, στην αμμουδιά, στα μαγαζιά και στην βόλτα, μιας και η περιοχή δεν διαθέτει καμία μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα. Ο ήσυχος γραφικός οικισμός, σας υπόσχεται όμορφες, χαλαρωτικές, αλλά και ασφαλείς διακοπές!

1η Ημέρα: Αναχώρηση και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και γεύμα προαιρετικό, φθάνουμε στην Αμμουδιά δίπλα στις εκβολές του Αχέροντα. Άφιξη στο ξενοδοχείο αργά το μεσημέρι, τακτοποίηση στα δωμάτια, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: Πρωινό και ελεύθερος χρόνος στην Αμμουδιά για μπάνιο και γεύμα. Ξεκούραση και το απόγευμα θα ξεκινήσουμε για την  Απογευματινή βόλτα στα εξωτικά Σύβοτα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα. Επιστροφή στην αμμουδιά και το ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος στην Αμμουδιά αλλά και Προαιρετική κρουαζιέρα στους Παξούς. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα προαιρετικό ακολουθώντας το ημερήσιο πρόγραμμα της κρουαζιέρας. Επιστροφή το απόγευμα στην Αμμουδια, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

4η Ημέρα: Πρωινό στο ξενοδοχείο, μπάνιο και γεύμα στην Αμμουδιά, ξεκούραση στο μεσημέρι και το απόγευμα βόλτα στον Αχέροντα ποταμό και τις πηγές του ποταμού στο χωριό Γλυκή (δυνατότητα συμμετοχής σε δραστηριότητες στο ποτάμι, π.χ. ιππασία, πεζοπορία, rafting (προαιρετικά). Επιστροφή στην Αμμουδιά, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

5η Ημέρα: Πρωινό και ελεύθερος χρόνος στην Αμμουδιά για μπάνιο. Το απόγευμα βόλτα στην όμορφη Πάργα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

6η Ημέρα: Ελεύθερος χρόνος το πρωί στη Αμμουδιά για πρωινό, μπάνιο. Ξεκούραση και το απόγευμα βόλτα στην Πρέβεζα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

7η Ημέρα: Αφού πάρουμε το πρωινό μας αναχώρηση για την Λευκάδα (περιήγηση, ελεύθερος χρόνος, γεύμα προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις περίπου στις 21:00 

Τιμή : Αναμένεται 


                               

Κράτηση Εκδρομής