ΠΑΣΧΑ ΣΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

        Τετραήμερη Εκδρομή. Αναχώρηση: Μεγάλη Παρασκευή 03/05/2024

1η Μέρα / Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση με προορισμό το πρώτο πόδι της Χαλκιδικής και συγκεκριμένα την περιοχή της Κρυοπηγής, όπου θα περάσουμε το Πάσχα μας. Στην πορεία μας προς τη Χαλκιδική θα έχουμε ενδιάμεσες στάσεις για καφέ & γεύμα (προαιρετικά). Άφιξη στο ξενοδοχείο Kriopigi Hotel 4*, τακτοποίηση στα δωμάτιά μας. Το βράδυ δείπνο με νηστίσιμους και αρτήσιμους μπουφέδες και στην συνέχεια θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου στο χωριό της Κρυοπηγής. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα / Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας περνώντας από Πολύγυρο, Ιερισσό, Νέα Ρόδα για να καταλήξουμε στην Ουρανούπολη. Επιβίβαση στα τοπικά καράβια, για να κάνουμε την κρουαζιέρα (προαιρετικό) στο Άγιο Όρος. Θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τη χερσόνησο του Άθω και τις μονές της, όπως τις Μονές Δοχειαρίου, Ξενοφώντος, Σίμωνος, Παντελεήμονος. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα γιορτάσουμε το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης στην περιοχή της Κρυοπηγής. Επιστροφή στο εστιατόριο του ξενοδοχείου για το Αναστάσιμο δείπνο με την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.

3η Μέρα / ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και το γλέντι του Πάσχα ξεκινάει από νωρίς με μεζέδες και ούζο στους χώρους του ξενοδοχείου, ενώ ταυτόχρονα θα ψήνονται τα αρνιά. Θα ακολουθήσει το εορταστικό γεύμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Το απόγευμα θα κατευθυνθούμε στον παραθαλλάσιο οικισμό της Καλλιθέας όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και καφέ (προαιρετικό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η Μέρα / ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Αφού πάρουμε το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για το Λιτόχωρο με πρώτη μας επίσκεψη και παραμονή για προσκύνημα την Νέα Ιερά Μονή Διονυσίου εν Ολύμπω, μία από τις ομορφότερες και σημαντικότερες μονές της Πιερίας καθώς από πολύ παλιά αποτέλεσε κέντρο όλων των κλεφτών και αρματολών του Ολύμπου. Μέσα στο μοναστήρι, λειτουργεί και το νέο σκευοφυλάκιο (Εκκλησιαστικό Βυζαντινό Μουσείο), το οποίο εγκαινιάστηκε από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, στις 29 Μαΐου 1999. Σε αυτό φυλάσσονται εκκλησιαστικά κειμήλια μεγάλης καλλιτεχνικής και ιστορικής αξίας. Στην συνέχεια στο Λιτόχωρο, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και γεύμα (προαιρετικά). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις αργά το βράδυ.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας,
  • Τρεις διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή στο ξενοδοχείο Kriopigi Hotel 4*  στην Χαλκιδική (δείπνο με μπουφέ τη Μ. Παρασκευή, αναστάσιμο δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα, πασχαλινοί μεζέδες την Κυριακή του Πάσχα, πασχαλινός οβελίας την Κυριακή το μεσημέρι)
  • Φ.Π.Α,
  • Αρχηγός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό,
  • είσοδος σε χώρους με εισιτήριο,
  • ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016.

Τιμή ανά άτομο: 280€ σε δίκλινο δωμάτιο, 260€ σε τρίκλινο, 420€ σε μονόκλινο.

Κράτηση Εκδρομής