Νοέμβριος - Μάιος 2024                                                    🎄 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 🎄

Κυριακή 03/12/2023 Αρχαία Μεσσήνη - Καλαμάτα (Ημερήσια) Τιμή:30€ (Με ξενάγηση)
(Είσοδος σε Μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους)
Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φθάνουμε στον αρχαιολογικό χώρο της Μεσσήνης. Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και στο μουσείο (ξενάγηση με διπλωματούχο ξεναγό). Στην Καλαμάτα ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα νωρίς το βράδυ.

Τετάρτη 06/12/2023  Νταού Πεντέλης - Ραφήνα (Απογευματινή) Τιμή:15€
Αναχώρηση για την Ι. Μ. Παντοκράτορος Ταώ («Νταού») Πεντέλης.Παραμονή για προσκύνημα και στην συνέχεια για βόλτα, καφέ ή φαγητό (προαιρετικό)στην Ραφήνα. Επιστροφή νωρίς το βράδυ.

Παρασκευή 8/12/2023 Τήνος (Τριήμερη) Πεζοπορική

1η Ημέρα: Αναχώρηση μεσημέρι από Αθήνα για Ραφήνα και άφιξη στην Τήνο νωρίς το βράδυ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.
2η Ημέρα: Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε για την πρώτη μας διαδρομή με πρώτη στάση στην Ιερά μονή Κεχροβουνίου όπου μόνασε η Αγία Πελαγία, παραμονή για προσκύνημα. Συνεχίζουμε για το χωριό Αρνάδος. Διασχίζουμε τον πολύ ιδιαίτερο αυτό οικισμό και συνεχίζουμε για το χωριό Τριαντάρος όπου εκεί θα έχουμε χρόνο και για το γεύμα μας (προαιρετικά). Η πεζοπορία μας θα σταματήσει στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.
3η Ημέρα: Αφού πάρουμε το πρωινό μας, μαζί με τις αποσκευές μας αφήνουμε το ξενοδοχείο για να κάνουμε την πρώτη μας επίσκεψη στο χωριό Μαμάδος όπου από εκεί θα ξεκινήσει η σημερινή πεζοπορία μας. Θα συνεχίσουμε για τα χωριά Μάρλας και Κυρα Ξένη και θα σταματήσουμε την διαδρομή μας στον Πάνορμο. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής (με ατομικά έξοδα). Επιστροφή στο λιμάνι της Τήνου, επιβίβαση στο πλοίο. Άφιξη στην Ραφήνα, επιβίβαση στο πούλμαν και επιστροφή στην αφετηρία μας.

*Οι πεζοπορικές διαδρομές διαρκουν 2-5 ωρες η κάθε μία σε παλιά μονοπάτια. Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή σε αυτές είναι η καλή φυσική κατάσταση και η άριστη σωματική υγεία. Για τυχόν ιδιαιτερότητες, θα πρέπει να μας ενημερώνετε για την ομαλή πορεία της εκδρομής.

**Απαραίτητος εξοπλισμός: Μακρύ παντελόνι με αντοχή στα αγκάθια, μποτάκια, καπέλο, νερό, σνακ, μπατόν.

Περιλαμβάνονται: Μεταφορές Αθήνα - Ραφήνα - Αθήνα με λεωφορείο του γραφείου, 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό στο ξενοδοχείο Λέανδρος 2* ή σε άλλο ξενοδοχείο επιλογής σας με αντίστοιχη επιβάρυνση,,εισιτήρια πλοίων οικονομικής θέσης Ραφήνα - Τήνο - Ραφήνα με συμβατικό πλοίο,η περιήγηση στο νησί σύμφωνα με το πρόγραμμα, ΦΠΑ.
Δεν περιλαμβάνονται: Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα , Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό

Τριήμερη Εκδρομή με συμβατικό πλοίο:
170€ το άτομο σε δίκλινο, τρίκλινο 210€ σε μονόκλινο

Σάββατο 09/12/2023 Αράχωβα - Όσιος Λουκάς (Ημερήσια) Τιμή:25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ φτάνουμε στην Μονή του Οσίου Λουκά. Ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα. Στη συνέχεια θα βρεθούμε στην πόλη της Αράχωβας, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και γεύμα (προαιρετικά). Επιστροφή στην Αθήνα νωρίς το βράδυ.

Σάββατο 09/12/2023 Μύλος Ξωτικών (Ημερήσια) Τιμή:35€

Αναχώρηση νωρίς το πρωί με προορισμό τα Τρίκαλα Θεσσαλίας, για να επισκεφθούμε τον Μύλο των Ξωτικών. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στο πάρκο και γεύμα (προαιρετικά). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση αργά το βράδυ.

Κυριακή 10/12/2023  Δημητσάνα - Βυτίνα(Ημερήσια) Τιμή:25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ φτάνουμε στην Δημητσάνα.Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα(προαιρετικά). Έπειτα κατευθυνόμαστε προς τη Βυτίνα όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και καφέ(προαιρετικά). Επιστροφή στην Αθήνα νωρίς το βράδυ.

Τετάρτη 13/12/2023 Άγιος Κυπριανός - Χασιά (Απογευματινή) Τιμή:15€ 

Αναχώρηση για την Ι. Μ. Αγίου Κυπριανού.Παραμονή για προσκύνημα και συνεχίζουμε για τη Χασιά όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και καφέ(προαιρετικά). Επιστροφή νωρίς το βράδυ.

Σάββατο 16/12/2023 Θερμοπύλες - Ιερά Μονή Δαμάστας - Γοργοπόταμος Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ φτάνουμε στο κέντρο ιστορικής ενημέρωσης Θερμοπυλών. Επίσκεψη και ενημέρωση. Επόμενη επίσκεψη στην Ι. Μονή Δαμάστας, παραμονή για προσκύνημα. Στη συνέχεια στον Γοργοπόταμο ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικά). Επιστροφή στην Αθήνα νωρίς το βράδυ.

Κυριακή 17/12/2023 Μύλος Ξωτικών (Ημερήσια) Τιμή:35€

Αναχώρηση νωρίς το πρωί με προορισμό τα Τρίκαλα Θεσσαλίας, για να επισκεφθούμε τον Μύλο των Ξωτικών. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στο πάρκο και γεύμα (προαιρετικά). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση αργά το βράδυ.

Κυριακή 17/12/2023 Καλάβρυτα - Οδοντωτός (Ημερήσια) Τιμή:35€
(Στην τιμή περιλαμβάνεται και το τρενάκι του Οδοντωτού)

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ φτάνουμε στο Διακοπτό. Από εκεί θα επιβιβαστούμε στο τρενάκι του Οδοντωτού για να ανέβουμε το φαράγγι του Βουραϊκού, προς τα Καλάβρυτα. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στο ιστορικό και μαρτυρικό χωριό των Καλαβρύτων και γεύμα (προαιρετικό). Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Μουσείο Θυσίας Καλαβρυτινών (ατομικά έξοδα). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Τετάρτη 20/12/2023 Άγιος Εφραίμ - Νέα Μάκρη (Απογευματινή) Τιμή:15€

Αναχώρηση με προορισμό τη Νέα Μάκρη για να επισκεφθούμε την Ι.Μονή Ευαγγελισμού και Αγίου Εφραίμ. Παραμονή για προσκύνημα και στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος για βόλτα, καφέ, φαγητό (προαιρετικό), στην παραλία της Νέας Μάκρης. Επιστροφή νωρίς το βράδυ.

Σάββατο 23/12/2023 Ξάνθη-Καβάλα ''Χριστούγεννα'' (Τετραήμερη)

1η Ημέρα:Αθήνα(καφέ, γεύμα προαιρετικό) - Ξάνθη(ξενοδοχείο)
2η Ημέρα: Δράμα(βόλτα, καφέ) - Καβάλα (βόλτα, γεύμα προαιρετικό) - Ξενοδοχείο''Ρεβεγιόν''
3η Ημέρα: Κομοτηνή - Πόρτο Λάγος - Στην πόλη της Ξάνθης(βόλτα και γεύμα προαιρετικό) – Ξενοδοχείο
4η Ημέρα: Θεσσαλονίκη(περιήγηση, βόλτα, γεύμα προαιρετικό) - Αθήνα.

Περιλαμβάνονται:: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο με ημιδιατροφή, Φ.Π.Α, συνοδός – αρχηγός.
Δεν περιλαμβάνονται:: ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο.

Τιμή κατά άτομο με ημιδιατροφή :
280€ σε δίκλινο, 400€ σε μονόκλινο , 265€ σε τρίκλινο

Σάββατο 23/12/2023 Άρτα - Ζαγοροχώρια ''Χριστούγεννα'' (Τετραήμερη)

1η Ημέρα: Γιάννενα(βόλτα ,γεύμα προαιρετικό) - Άρτα(Ξενοδοχείο)
2η Ημέρα: Ζαγοροχώρια - Γεφύρι του Κόκκορη - Γεφύρι Των Κήπων - Μονοδένδρι(γεύμα προαιρετικό) - Ξενοδοχείο''Ρεβεγιόν''
3η Ημέρα: Ζίτσα(Επίσκεψη στο λαογραφικό μουσείο) και επίσκεψη σε Οινοποιείο της περιοχής - Πέραμα (γεύμα προαιρετικό) – Ξενοδοχείο
4η Ημέρα: Μονή Αγίου Δημητρίου Ζαλόγγου - Πρέβεζα (βόλτα & γεύμα προαιρετικό) - Αθήνα.

Περιλαμβάνονται:: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο με ημιδιατροφή, Φ.Π.Α, συνοδός – αρχηγός.
Δεν περιλαμβάνονται:: ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο.

Τιμή κατά άτομο με ημιδιατροφή:
280€ σε δίκλινο, 390€ σε μονόκλινο , 265€ σε τρίκλινο

Σάββατο 23/12/2023 Μύλος Ξωτικών (Ημερήσια) Τιμή:35€

Αναχώρηση νωρίς το πρωί με προορισμό τα Τρίκαλα Θεσσαλίας, για να επισκεφθούμε τον Μύλο των Ξωτικών. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στο πάρκο και γεύμα (προαιρετικά).Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση αργά το βράδυ.

Κυριακή 24/12/2023 Μύλος Ξωτικών (Ημερήσια) Τιμή:35€

Αναχώρηση νωρίς το πρωί με προορισμό τα Τρίκαλα Θεσσαλίας, για να επισκεφθούμε τον Μύλο των Ξωτικών. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στο πάρκο και γεύμα (προαιρετικά).Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση αργά το βράδυ.

Κυριακή 24/12/2023  Τρίκαλα -Λεπτοκαρυά ''Χριστούγεννα'' (Τριήμερη)

1η Ημέρα:Λάρισα – Λεπτοκαρυά
2η Ημέρα: Τρίκαλα''Μύλος Ξωτικών'' – Λεπτοκαρυά
3η Ημέρα: Νέα Ι. Μ. Αγίου Διονυσίου Εν Ολύμπω - Βόλος(γεύμα) - Αθήνα

Περιλαμβάνονται:: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο με ημιδιατροφή, Φ.Π.Α, συνοδός – αρχηγός.
Δεν περιλαμβάνονται:: ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο.

Τιμή κατά άτομο με ημιδιατροφή :
200€ σε δίκλινο, 280€ σε μονόκλινο , 180€ σε τρίκλινο

Τρίτη 26/12/2023 Χιονοδρομικό Μαινάλου-Βυτίνα (Ημερήσια) Τιμή:25

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ φτάνουμε στο χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου, ελεύθερος χρόνος για βόλτα. Στη συνέχεια θα βρεθούμε στην Βυτίνα, για το μεσημεριανό μας γεύμα (προαιρετικά). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ

Τετάρτη 27/12/2023 Ι.Μονή Αναλήψεως - Πύλη(Απογευματινή) Τιμή:15€

Αναχώρηση με προορισμό το ησυχαστήριο της Αναλήψεως του Κυρίου. Προσκύνημα και στη συνέχεια στην Πύλη, βόλτα, καφές. Επιστροφή στην Αθήνα νωρίς το βράδυ.

Σάββατο 30/12/2023 Καστοριά ''Πρωτοχρονιά'''' (Τετραήμερη)

1η Ημέρα:Αθήνα(καφέ,γεύμα προαιρετικό) - Καστοριά(ξενοδοχείο)
2η Ημέρα: Παναγία Μαυριώτισσα(προσκύνημα) - Καστοριά (βόλτα, καφέ προαιρετικό) -Επίσκεψη στον λιμναίο προϊστορικό οικισμό του Δισπηλιού (εφόσον είναι ανοικτό, με ατομικά έξοδα) - Νυμφαίο(γεύμα προαιρετικό) - Ξενοδοχείο''Ρεβεγιόν''.
3η Ημέρα: Άγιο Αχίλλειο(βόλτα, καφέ προαιρετικό) - Ψαράδες (γεύμα προαιρετικό) - Χιονοδρομικό Κέντρο Πισοδερίου(βόλτα) - Ξενοδοχείο.
4η Ημέρα: Τρίκαλα ''Μύλος των Ξωτικών'' (βόλτα, γεύμα προαιρετικό) - Αθήνα.

Περιλαμβάνονται: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο ημιδιατροφή και ρεβεγιόν σε εστιατόριο της περιοχής. Φ.Π.Α, συνοδός – αρχηγός.
Δεν Περιλαμβάνονται:: ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο.

Τιμή κατά άτομο με ημιδιατροφή :
325€ σε δίκλινο, 540€ σε μονόκλινο , 295€ σε τρίκλινο

Σάββατο 30/12/2023 Τρίκαλα Κορινθίας - Χιονοδρομικό (Ημερήσια) Τιμή:25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ φτάνουμε στο χιονοδρομικό κέντρο Ζήρειας, ελεύθερος χρόνος και στη συνέχεια θα βρεθούμε στα Μεσαία Τρίκαλα για βόλτα και γεύμα (προαιρετικά). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Κυριακή 31/12/2023 Καλάβρυτα - Χιονοδρομικό (Ημερήσια) Τιμή:25€Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ φτάνουμε στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων ελεύθερος χρόνος για βόλτα. Στη συνέχεια θα βρεθούμε στην πόλη των Καλαβρύτων για βόλτα και γεύμα (προαιρετικά). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Κυριακή 31/12/2023 Άρτα - Ζαγοροχώρια ''Πρωτοχρονιά'' (Τριήμερη)

1η Ημέρα: Γιάννενα(βόλτα, γεύμα προαιρετικό) - Άρτα(ξενοδοχείο)''Ρεβεγιόν''
2η Ημέρα: Ζαγοροχώρια - Γεφύρι του Κόκκορη - Γεφύρι Των Κήπων - Μονοδένδρι(γεύμα προαιρετικό) – ξενοδοχείο
3η Ημέρα: Μονή Αγίου Δημητρίου Ζαλόγγου - Πρέβεζα (βόλτα & γεύμα προαιρετικό) - Αθήνα.

Περιλαμβάνονται:: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο με ημιδιατροφή, Φ.Π.Α, συνοδός – αρχηγός.
Δεν περιλαμβάνονται:: ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο.

Τιμή κατά άτομο με ημιδιατροφή :
200€ σε δίκλινο, 285€ σε μονόκλινο , 190€ σε τρίκλινο

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2024

Τετάρτη 03/01/2024 Άγιος Ιερόθεος Μεγάρων - Πάχη (Απογευματινή) Τιμή:15€

Αναχώρηση με προορισμό την Ιερά Μονή του Αγίου Ιερόθεου στα Μέγαρα. Προσκύνημα και στη συνέχεια στην Πάχη, βόλτα, καφές(προαιρετικά) . Επιστροφή στην Αθήνα νωρίς το βράδυ.

Παρασκευή 05/01/2024 Νάουσα - Λεπτοκαρυά ''Θεοφάνεια'' (Τριήμερη)

1η Ημέρα: Λάρισα – Λεπτοκαρυά (διανυκτέρευση)
2η Ημέρα: Άλσος Αγίου Νικολάου Νάουσα (Ρίψη Του Τιμίου Σταυρού και γεύμα προαιρετικό σε ταβέρνα της περιοχής) - Λεπτοκαρυά(διανυκτέρευση)
3η Ημέρα: Νέα Ι. Μ. Αγίου Διονυσίου Εν Ολύμπω - Βόλος (γεύμα προαιρετικό) - Αθήνα

Περιλαμβάνονται: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο με ημιδιατροφή, Φ.Π.Α, συνοδός – αρχηγός.
Δεν περιλαμβάνονται:: ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο.

Τιμή κατά άτομο με ημιδιατροφή : Αναμένεται

Σάββατο 06/01/2024 Θεοφάνεια στο Παράλιο Άστρος(Ημερήσια) Τιμή: 25€

Ανήμερα των Θεοφανείων, αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ θα φτάσουμε στο Παράλιο Άστρος για να παρακολουθήσουμε τον Μέγα Αγιασμό των Υδάτων και στην συνέχεια την κατάδυση του ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικά).Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην πόλη του Ναυπλίου για βόλτα και καφέ(προαιρετικά). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Σάββατο 06/01/2024 Θεοφάνεια στο Ναύπλιο(Ημερήσια) Τιμή: 25€

Ανήμερα των Θεοφανείων, αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ θα φτάσουμε στο Ναύπλιο για να παρακολουθήσουμε τον Μέγα Αγιασμό των Υδάτων και στην συνέχεια την κατάδυση του ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικά).Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην πόλη του Λουτρακίου για βόλτα και καφέ(προαιρετικά). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Κυριακή 07/01/2024 Μουσείο Θήβας - Λιβαδειά (Πρωινός Περίπατος) Τιμή:25€
''Δωρεάν είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους''

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στη Θήβα. Εκεί θα έχουμε χρόνο να ξεναγηθούμε με διπλωματούχο ξεναγό στο μουσείο και να γνωρίσουμε καλύτερα την ιστορία αυτής της πόλης που ξεκινάει από την αρχαιότητα και καταλήγει μέχρι και τα νεότερα χρόνια. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Λειβαδιά. Ελεύθερος χρόνος για καφέ, βόλτα και φαγητό (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα αργά το απόγευμα.(Ελεύθερη είσοδος στο μουσείο).

Κυριακή 07/01/2024 Μαίναλο - Χιονοδρομικό - Βυτίνα(Ημερήσια) Τιμή:25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ φτάνουμε στο χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου, ελεύθερος χρόνος για βόλτα. Στη συνέχεια θα βρεθούμε στην Βυτίνα, για το μεσημεριανό μας γεύμα (προαιρετικά). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Τετάρτη 10/01/2024 Άγιος Νεκτάριος - Βάρκιζα(Απογευματινή) Τιμή:15€

Αναχώρηση με προορισμό την Καμάριζα και τον ναό του Αγίου Νεκταρίου. Παραμονή για προσκύνημα και στη συνέχεια πηγαίνουμε στην Βάρκιζα, όπου θα παραμείνουμε για βόλτα και καφέ. Επιστροφή στην Αθήνα νωρίς το βράδυ.

Σάββατο 13/01/2024 Λίμνη Τσιβλού - Ζαρούχλα (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φθάνουμε στην ορεινή Αχαΐα και τη λίμνη Τσιβλού. Σύντομη στάση και συνεχίζουμε για τον ορεινό οικισμό της Ζαρούχλας. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Σάββατο 13/01/2024 Τρίκαλα - Λίμνη Πλαστήρα - Μετέωρα(Διήμερη)

1η Ημέρα: Αθήνα- Λίμνη Πλαστήρα – Τρίκαλα –Καλαμπάκα (διανυκτέρευση)
2η Ημέρα:
Μετέωρα- Χωριά Κόζακα -Νεραιδοχώρι (γεύμα)-Ελάτη (βόλτα,καφέ) -Αθήνα
Περιλαμβάνονται:
μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο στην Καλαμπάκα με ημιδιατροφή, Φ.Π.Α, συνοδός – αρχηγός.
Δεν Περιλαμβάνονται:: ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο.

Τιμή ανά άτομο με ημιδιατροφή:
95€ σε δίκλινο , 90€ σε τρίκλινο , 135€ σε μονόκλινο

Κυριακή 14/01/2024 Μετέωρα (Ημερήσια) Τιμή: 35€

Αναχώρηση νωρίς το πρωί και με ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε στα Μετέωρα. Ελεύθερος χρόνος για να επισκεφθούμε 2 μοναστήρια των Μετεώρων. Επιστροφή με ενδιάμεσες στάσεις για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό) στην Αθήνα αργά το βράδυ.

Τετάρτη 17/01/2024 Όσιος Μελέτης - Βίλια(Απογευματινή) Τιμή: 15€

Αναχώρηση για τον Κιθαιρώνα και την Ι.Μ. του Οσίου Μελετίου. Παραμονή για προσκύνημα, και στην συνέχεια πηγαίνουμε στα Βίλια οπού θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα, καφέ. Επιστροφή στην Αθήνα νωρίς το βράδυ.

Σάββατο 20/01/2024 Πάρκο Παύλιανης Φυσιολατρική (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φθάνουμε στην Παύλιανη , για να επισκεφθούμε το μαγευτικό Πάρκο της στις πηγές του Ασωπού. Παραμονή 4 ώρες για βόλτα και γεύμα (προαιρετικά). Για όποιον επιθυμεί περίπατος στο Πάρκο 8χλμ, διάρκειας περίπου 2,5 με 3 ώρες και Ανάβαση: 300μ – Κατάβαση 300μ. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Σάββατο 20/01/2024 Καρπενήσι '' Κοπή Πίτας '' (Διήμερη)

1η Ημέρα:Ι.Μ .Προυσιώτισσας -Καρπενήσι (διανυκτέρευση)
2η Ημέρα: Μεγάλο Χωριό -Κορυσχάδες -Αθήνα

Περιλαμβάνονται:μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο με ημιδιατροφή, Φ.Π.Α, συνοδός – αρχηγός.
Δεν περιλαμβάνονται: ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο.
Τιμή ανά άτομο με ημιδιατροφή :
115€ σε δίκλινο , 105€ σε τρίκλινο , 170€ σε μονόκλινο

Κυριακή 21/01/2024 Αγία Θεοδώρα - Ι.Μονή Αγ. Νικολάου Βαρσών(Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση συνεχίζουμε Ι.Μονή Αγ. Νικολάου Βαρσών. Μετά το προσκύνημά μας θα φτάσουμε στην Αγία Θεοδώρα κοντά στο χωριό Βάστα Αρκαδίας. Το εκκλησάκι βρίσκεται σε μια πανέμορφη,καταπράσινη ρεματιά με τρεχούμενα νερά και αιωνόβια επιβλητικά δέντρα και προσελκύει πολλούς πιστούς, Γεύμα σε εστιατόριο της περιοχής (προαιρετικό) και επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Τετάρτη 24/01/2024 Άγιος Κυπριανός - Χασιά(Απογευματινή) Τιμή: 15€

Αναχώρηση για την Ι. Μ. Αγίου Κυπριανού.Παραμονή για προσκύνημα και συνεχίζουμε για τη Χασιά όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και καφέ(προαιρετικά).Επιστροφή στην Αθήνα νωρίς το βράδυ.

Σάββατο 27/01/2024 Καλάβρυτα Χιονοδρομικό(Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ φτάνουμε στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων ελεύθερος χρόνος για βόλτα. Στη συνέχεια θα βρεθούμε στην πόλη των Καλαβρύτων για βόλτα και γεύμα (προαιρετικά). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Σάββατο 28/01/2024  ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ!!! - Ναύπλιο-Aγαμέμνων Παλλάς (Ημερήσια) Τιμή:40€
''Με γεύμα, Βασιλόπιτα και κληρώσεις εκδρομών''

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στο πανέμορφο Ναύπλιο. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ.Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο χωριό Μοναστηράκι Αργολίδας για το γεύμα μας και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας! Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.


❄️ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2024❄️

Πέμπτη 01/02/2024 Καλαμάτα - Υπαπαντή ''Παραμονή Εορτής''(Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση, ενδιάμεση στάση για καφέ μετά τη σήραγγα του Αρτεμισίου και συνεχίζουμε για την Καλαμάτα με σκοπό να προσκυνήσουμε στον Ι. Ν. της Υπαπαντής. Μετά το προσκύνημά μας θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα στην πόλη και φαγητό (προαιρετικά). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Παρασκευή 02/02/2024 Καλαμάτα - Υπαπαντή''Ανήμερα Εορτής''(Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση, ενδιάμεση στάση για καφέ μετά τη σήραγγα του Αρτεμισίου καισυνεχίζουμε για την Καλαμάτα με σκοπό να προσκυνήσουμε στον Ι. Ν. τηςΥπαπαντής.Μετά το προσκύνημά μας θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα στην πόληκαι φαγητό (προαιρετικά). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Σάββατο 03/02/2024 Ναύπακτος - Ι.Μονή Βαρνάκοβα (Ημερήσια) Τιμή:30€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φθάνουμε στην Ι.Μ. Βαρνάκοβα. Παραμονή για προσκύνημα και στην συνέχεια κατευθυνόμαστε προς την όμορφη Ναύπακτο .Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Κυριακή 04/02/2024 Αγόριανη - Αράχωβα(Ημερήσια) Τιμή:25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ φτάνουμε στην κοσμοπολίτικη Αράχωβα. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην Αγόριανη με την όμορφη πλακόστρωτη πλατεία. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και φαγητό (προαιρετικά). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Τετάρτη 07/02/2024 Άγιος Εφραίμ - Νέα Μάκρη(Απογευματινή) Τιμή: 15€

Αναχώρηση και φτάνουμε στην Ι. Μονή Ευαγγελισμού και Αγίου Εφραίμ. Παραμονή για προσκύνημα. Στην παραλία της Νέας Μάκρης, ελεύθερος χρόνος για βόλτα, καφέ. Επιστροφή στην Αθήνα νωρίς το βράδυ.

Σάββατο 10/02/2024 Τρίκαλα Κορινθίας-Ι.Μονή Αγ. Βλασίου - Χιονοδρομικό(Ημερήσια )Τιμή:25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στο μοναστήρι του Αγ. Βλασίου, παραμονή για προσκύνημα και στην συνέχεια κατευθυνόμαστε στο χιονοδρομικό κέντρο Ζήρειας, ελεύθερος χρόνος, Στα Μεσαία Τρίκαλα, βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Σάββατο 10/02/2024 Πάρνωνας - Άγιος Πέτρος – Άγιος Ιωάννης ''Φυσιολατρική'' (Διήμερη)

Ημέρα: Άνω Δολιανά – Καστρί (Γεύμα προαιρετικό) - Άγιος Πέτρος Διαμονή. Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στα Άνω Δολιανά, ένα καταπράσινο χωριό του Πάρνωνα στα 1000μ. υψόμετρο. Από εκεί, με όποιον θέλει, ξεκινάμε πεζοπορική διαδρομή μέχρι το Καστρί Κυνουρίας(9 χλμ – 2,5 ώρες περίπου διάρκεια περιπάτου – Ανάβ.260μ. και Κατάβ.3200μ.). Για αυτούς που δεν θα ακολουθήσουν την πεζοπορική διαδρομή, ελεύθερος χρόνος για βόλτα στο χωριό και μεταφορά στο Καστρί Κυνουρίας. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα(προαιρετικό). Το απόγευμα άφιξη στον Άγιο Πέτρο ελεύθερος χρόνος, ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
Ημέρα: Άγιος Πέτρος – Άγιος Ιωάννης(Γεύμα προαιρετικό) – Αθήνα. Πρωινό στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος στον Άγιο Πέτρο και με όποιον θέλει περίπατος στο δάσος γύρω από το χωριό (6,4 χλμ – 2 ώρες περίπου διάρκεια περιπάτου – Ανάβ.260μ. και Κατάβ.250μ.). Αφήνουμε το χωριό του Άγιου Πέτρου και κατευθυνόμαστε σε ένα άλλο χωριό της Αρκαδίας, τον Άγιο Ιωάννη. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα(προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Περιλαμβάνονται: Μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Hotel Parnon με πρωινό, συνοδός, Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται: όλα όσα αναφέρονται ως προαιρετικά, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο.

Τιμή ανά Άτομο :90€ σε δίκλινο δωμάτιο, 110€ σε μονόκλινο, 85€ σε τρίκλινο

Κυριακή 11/02/2024 Ι.Μ.Μαλεβή -Άγιος Πέτρος (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ φτάνουμε στο μοναστήρι της Παναγίας Μαλεβής. Μετά το προσκύνημά μας, στο ορεινό χωριό Άγιος Πέτρος, βόλτα, γεύμα (προαιρετικό).Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Τετάρτη 24/02/2024 Τατόι -Πρώην Βασιλικά Ανάκτορα -Χασιά (Απογευματινή) Τιμή:15€

Αναχώρηση και ανεβαίνοντας την Πάρνηθα, φτάνουμε στα πρώην βασιλικά ανάκτορα. Ελεύθερος χρόνος. Συνεχίζουμε για την Βαρυμπόμπη για βόλτα και γεύμα(προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα νωρίς το βράδυ.

Παρασκευή 16/02/2024 Λουτρά Πόζαρ '' Κοπή Πίτας '' (Τριήμερη)

1η Ημέρα: Αθήνα-Λουτράκι Αριδαίας
2η Ημέρα:Χιονοδρομικό κέντρο «Βόρας» , Άγιος Αθανάσιος -Λουτράκι Αριδαίας
3η Ημέρα: Βόλος- Αθήνα

Περιλαμβάνονται:Μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο με ημιδιατροφή, συνοδός, Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται:όλα όσα αναφέρονται ως προαιρετικά, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο.

Τιμή ανά άτομο με ημιδιατροφή:
170€ σε δίκλινο δωμάτιο, 240€ σε μονόκλινο,160€ σε τρίκλινο

Σάββατο 17/02/2024 Μανιτάρια ''Δίρφυς'' - Στενή Ευβοίας (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και στην Χαλκίδα, βόλτα, καφές. Επίσκεψη σε ένα σύγχρονο ολοκληρωμένο συγκρότημα παραγωγής μανιταριών, ξενάγηση στο χώρο, στάση στο πρατήριο της μονάδας παραγωγής μανιταριών για τις αγορές μας .Στην συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην Στενή Ευβοίας. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα (προαιρετικά) ,βόλτα και καφέ. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Κυριακή 18/02/2024 Θερμοπύλες - Ι. Μ. Δαμάστας - Γοργοπόταμος (Ημερήσια) Τιμή:25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ φτάνουμε στο κέντρο ιστορικής ενημέρωσης Θερμοπυλών. Επίσκεψη και ενημέρωση. Επόμενη επίσκεψη στην Ι. Μονή Δαμάστας, παραμονή για προσκύνημα. Στη συνέχεια στον Γοργοπόταμο ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικά). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Τετάρτη 21/02/2024 Άγια Νήπια - Βίλια (Απογευματινή) Τιμή:15€

Αναχώρηση για τα Άγια Νήπια. Παραμονή για προσκύνημα και στη συνέχεια θα βρεθούμε στα Βίλια για τον απογευματινό μας καφέ(προαιρετικό).Επιστροφή στην Αθήνα νωρίς το βράδυ.

Σάββατο 24/02/2024 Δημητσάνα  -Βυτίνα (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ φτάνουμε στην Δημητσάνα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα(προαιρετικά). Έπειτα κατευθυνόμαστε προς τη Βυτίνα όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και καφέ(προαιρετικά). Επιστροφή στην Αθήνα νωρίς το βράδυ.

Σάββατο 24/02/2024  Πήλιο, Χάνια, Βόλος, Μακρινίτσα, Τσαγκαράδα, Μηλιές(Διήμερη)

1η Ημέρα, Αθήνα- Χάνια -Μακρυνίτσα - Βόλος
2η Ημέρα, Τσαγκαράδα (βόλτα & καφέ) - Μηλιές(γεύμα) - Αθήνα
Περιλαμβάνονται: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας , μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στον Βόλο με ημιδιατροφή , Φ.Π.Α, συνοδός-αρχηγός.
Δεν περιλαμβάνονται: ό,τι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο.

Τιμή ανά άτομο με ημιδιατροφή:
110€ σε δίκλινο , 100€ σε τρίκλινο , 145€ σε μονόκλινο

Σάββατο 25/02/2024 Μεσολόγγι - Αιτωλικό (Ημερήσια) Τιμή:30€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ φτάνουμε στο Αιτωλικό, την νερένια πόλη καλούμενη και ως μικρή Βενετία της Ελλάδας. Επίσκεψη στο μοναδικό μουσείο Χαρακτικής της Βάσως Κατράκη. Στη συνέχεια θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και καφέ (προαιρετικά). Έπειτα θα κατευθυνθούμε πρός το Μεσολόγγι. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικά). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Τετάρτη 28/02/2024  Άγιος Εφραίμ - Νέα Μάκρη (Απογευματινή) Τιμή: 15€

Αναχώρηση και φτάνουμε στην Ι. Μονή Ευαγγελισμού και Αγίου Εφραίμ. Παραμονή για προσκύνημα. Στην παραλία της Νέας Μάκρης, ελεύθερος χρόνος για βόλτα, καφέ. Επιστροφή στην Αθήνα νωρίς το βράδυ.

🤡 ΜΑΡΤΙΟΣ 2024 🤡

Σάββατο 02/03/2024  Ζαρούχλα-Λίμνη Τσιβλού (Ημερήσια) Τιμή:25

Αναχώρηση για την ορεινή Αχαΐα και τη λίμνη Τσιβλού. Σύντομη στάση και συνεχίζουμε για τον ορεινό οικισμό της Ζαρούχλας. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα(προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Κυριακή 03/03/2024  Δελφοί - Αράχωβα ''Με ξενάγηση'' (Ημερήσια) Τιμή:30€
''Δωρεάν είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους''

Αναχώρηση, ενδιάμεση στάση για καφέ και συνεχίζουμε για τους Δελφούς. Ξενάγηση με διπλωματούχο ξεναγό, στο πιο ξακουστό μαντείο της αρχαίας Ελλάδας με τον επιβλητικό ναό του Απόλλωνα, το αρχαίο θέατρο και το στάδιο, καθώς και στο αρχαιολογικό μουσείο του χώρου (είσοδος δωρεάν). Στη συνέχεια θα μεταβούμε στην Αράχωβα, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και φαγητό (προαιρετικό).Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ νωρίς το βράδυ.

Τετάρτη 06/03/2024 Ι.Μ.Αγίου Ραφαήλ - Άνω Σούλι - Μαραθώνα (Απογευματινή) Τιμή: 15€

Αναχώρηση με προορισμό την Ι. Μονή Αγίου Ραφαήλ στο Άνω Σούλι. Χρόνος για προσκύνημα και στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στην παραλία Μαραθώνα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, καφέ, φαγητό (προαιρετικά). Επιστροφή στην Αθήνα νωρίς το βράδυ.

Σάββατο 09/03/2024  Λίμνη Δόξα -Φενεός (Ημερήσια) Τιμή:25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ φτάνουμε στη λίμνη Δόξα. Προσκύνημα στην Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου και βόλτα στη λίμνη και στο εκκλησάκι του Αγ. Φανουρίου ή Παλαιομονάστηρο. Γεύμα (προαιρετικά) σε ταβέρνα της περιοχής και επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Σάββατο 09/03/2024 Αρχαία Κόρινθος –Ακροκόρινθος – Ι.Μ. Παναγίας Φανερωμένης –
 Αγιονόρι - Πάχη (Ημερήσια) Τιμή:25€ 

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ στην Αρχαία Κόρινθο φθάνουμε στον Ακροκόρινθο. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση. Επόμενη επίσκεψη μας θα είναι στο Χιλιομόδι και την Ιερά μονή Παναγίας Φανερωμένης. Προσκύνημα και συνεχίζουμε για το Αγιονόρι. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα προαιρετικό. Επιστροφή με ενδιάμεση στάση για τον απογευματινό μας καφέ στην Πάχη, νωρίς το απόγευμα.

Κυριακή  10/03/2024 Βαλτεσινίκο -Βυτίνα (Ημερήσια) Τιμή:25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ,φτάνουμε στο Βαλτεσινίκο για βόλτα και γεύμα(προαιρετικά). Στη συνέχεια πηγαίνουμε στη Βυτίνα ένα όμορφο ορεινό θέρετρο της Πελοποννήσου για τον απογευματινό μας καφέ και την βόλτα μας . Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Πέμπτη 14/03/2024 ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ''Κυρά Μαρία'' - Ωρωπός (Απογευματινή) Τιμή: 15€

Αναχώρηση το μεσημέρι για τον Ωρωπό και την ταβέρνα της ''Κυρά Μαρίας'' για να γλεντήσουμε με μουσική και να γιορτάσουμε όλοι παρέα την Τσικνοπέμπτη! Επιστροφή στην Αθήνα νωρίς το βράδυ.

Παρασκευή 15/03/2024 Καβάλα - Ξάνθη ''Απόκριες'' (Τετραήμερη)

1η Ημέρα: Αθήνα –Καβάλα(διανυκτέρευση)
2η Ημέρα: Φιλίπποι –Δράμα
3η Ημέρα: Καρναβάλι Ξάνθης!
4η Ημέρα: Καβάλα -Αθήνα

Περιλαμβάνονται:Μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο με ημιδιατροφή, συνοδός, Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται:όλα όσα αναφέρονται ως προαιρετικά, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο.

Τιμή ανά άτομο με ημιδιατροφή : Αναμένεται 

Σάββατο 16/03/2024 Ναύπλιο (Ημερήσια) Τιμή:25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στο γραφικό Ναύπλιο. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και προαιρετική επίσκεψη στο Παλαμήδι, καφέ και φαγητό (προαιρετικά). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Σάββατο 16/03/2024 Νάουσα ''Απόκριες'' (Τριήμερη)

1η Ημέρα: Αθήνα -Βόλος -Μακρυνίτσα –Λεπτοκαρυά(διανυκτέρευση)
2η Ημέρα: Καρναβάλι Νάουσας !
3η Ημέρα: Τύρναβος- Αθήνα

Περιλαμβάνονται:Μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο με ημιδιατροφή, συνοδός, Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται: όλα όσα αναφέρονται ως προαιρετικά, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο
Τιμή ανά άτομο με ημιδιατροφή : Αναμένεται

Κυριακή 17/03/2024  Καλαματιανό Καρναβάλι (Ημερήσια) Τιμή:25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στην Καλαμάτα για το καθιερωμένο Καλαματιανό Καρναβάλι Ελεύθερος χρόνος για βόλτα αλλά και γεύμα (προαιρετικά),Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Κυριακή 17/03/2024 Πατρινό Καρναβάλι (Ημερήσια) Τιμή:25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στην Πάτρα για το καθιερωμένοΠατρινό Καρναβάλι Ελεύθερος χρόνος για βόλτα αλλά και γεύμα (προαιρετικά),Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 18/03/2024 Αλευρομουτζουρώματα - Γαλαξίδι (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στο Γαλαξίδι και τα Αλευρομουτζουρώματα, ένα ιδιαίτερο αποκριάτικο δρώμενο που μπορούν όλοι όσοι θέλουν να συμμετάσχουν. Ελεύθερος χρόνος και γεύμα (προαιρετικά). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Παρασκευή 22/03/2024 Α' Χαιρετισμοί - Άγιος Εφραίμ (Απογευματινή) Τιμή:15€

Αναχώρηση με προορισμό την Ι.Μ. Αγίου Εφραίμ στη Νέα Μάκρη για την Ακολουθία των Α' Χαιρετισμών. Επιστροφή μετά το πέρας της Ακολουθίας.

Σάββατο 23/03/2024 Συνεβρό Αχαΐας (Ημερήσια)  Τιμή:35€
(Στην τιμή περιλαμβάνεται η είσοδος στο Θεματικό Πάρκο)

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση στο Κιάτο φτάνουμε στο Συνεβρό Αχαΐας , για να επισκεφθούμε το μαγευτικό Πάρκο της . Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικά). Επόμενος μας σταθμός το Ξυλόκαστρο για τον απογευματινό μας καφέ. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Σάββατο 23/03/2024 Τρίκαλα Κορινθίας-Ι.Μ Αγίου Βλασίου - Χιονοδρομικό (Ημερήσια) Τιμή:25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ φτάνουμε στο  μοναστήρι του Αγ. Βλασίου ,παραμονή για προσκύνημα και στην συνέχεια κατευθυνόμαστε στο  χιονοδρομικό κέντρο Ζήρειας, ελεύθερος χρόνος.Στα  Μεσαία Τρίκαλα για βόλτα και γεύμα (προαιρετικά). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Σάββατο 23/03/2024 Αγρίνιο (Τριήμερη)

1η Ημέρα: Μονή Κοσμά Αιτωλού - Θέρμο (γεύμα προαιρετικά )- Αγρίνιο(διανυκτέρευση)
2η Ημέρα: Ι.Μονή Τατάρνας - Λίμνη Κρεμαστών (γεύμα προαιρετικά ) - Αγρίνιο(διανυκτέρευση)
3η Ημέρα: Αιτωλικό - Μεσολόγγι(γεύμα προαιρετικά ) –Αθήνα

Περιλαμβάνονται: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο στο Αγρίνιο με πρωινό, Φ.Π.Α, συνοδός – αρχηγός.
Δεν περιλαμβάνονται :ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο.
Τιμή ανά άτομο : Αναμένεται 

Σάββατο 23/03/2024 Γιάννενα -Ζαγοροχώρια '' 25η Μαρτίου'' (Τριήμερη)

Αναλυτικό Πρόγραμμα και Τιμή : Αναμένεται

Σάββατο 23/03/2024 Καστοριά  '' 25η Μαρτίου'' (Τριήμερη)

Αναλυτικό Πρόγραμμα και Τιμή : Αναμένεται 

Κυριακή 24/03/24  Γεωργίτσι - Πηγές Ευρώτα (Ημερήσια) Τιμή:25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για τον καφέ μας, συνεχίζουμε για το Γεωργίτσι Λακωνίας ή αλλιώς ''Το μπαλκόνι του Ταϋγέτου''. Παραμονή για την βόλτα αλλά και για φαγητό (προαιρετικό) σε ταβέρνα της περιοχής. Επόμενη στάση μας θα είναι στις πηγές του Ευρώτα για να θαυμάσουμε τη φύση, την γαλήνη του τοπίου και τη δροσιά των πλατάνων. Παραμονή για τη βόλτα μας και επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Δευτέρα 25/03/2024 ''25Η ΜΑΡΤΙΟΥ'' Καλάβρυτα - Αγία Λαύρα (Ημερήσια) Τιμή:25€

Αναχώρηση, ενδιάμεση στάση για καφέ στην περιοχή του Κιάτου και συνεχίζουμε προς την Αγία Λαύρα, για να παρακολουθήσουμε την αναπαράσταση της ορκωμοσίας των Αγωνιστών της Επανάστασης του 1821. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στα γραφικά και ιστορικά Καλάβρυτα, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Παρασκευή 29/03/24 Β' Χαιρετισμοί - Ι. Μ. Γοργοεπήκοος (Απογευματινή) Τιμή:15€

Αναχώρηση και μέσω Μάνδρας φτάνουμε στην Ι. Μ. Γοργοεπηκόου για την Ακολουθία των Β' Χαιρετισμών. Επιστροφή μετά το πέρας της Ακολουθίας.

Σάββατο 30/03/2024  Κλειτορία - Πλανητέρο (Ημερήσια Φυσιολατρική) Τιμή:25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στην Κλειτορία, παραμονή για βόλτα στη φύση και συνεχίζουμε για το Πλανητέρο .Ελεύθερος χρόνος για βόλτα & γεύμα(προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ νωρίς το βράδυ

Σάββατο 30/03/2024 Ι.Μ Σαγματά - Χαλκίδα (Πρωινός Περίπατος) Τιμή:25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ φτάνουμε στην Ι. Μ. Σαγματά. Παραμονή για προσκύνημα και στη συνέχεια θα βρεθούμε Χαλκίδα για τον καφέ μας(προαιρετικό) επιστροφή στη Αθήνα με ενδιάμεση στάση αργά το απόγευμα

Κυριακή 31/03/2024  Επικούρειος Απόλλωνας - Ανδρίτσαινα (Ημερήσια) Τιμή:25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στον ναό του Επικούρειου Απόλλωνα. Στην Ανδρίτσαινα, γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

🌳 ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2024 🌳

Παρασκευή 05/04/2024 Γ' Χαιρετισμοί - Ι. Ησυχ. Αγίου Πορφυρίου (Απογευματινή) Τιμή:15€

Αναχώρηση και φτάνουμε στο Ι. Ησυχαστήριο του Αγίου Πορφυρίου για την Ακολουθία των Γ' Χαιρετισμών. Επιστροφή μετά το πέρας της Ακολουθίας.

Σάββατο 06/04/2024  Πάρνωνας - Άγιος Πέτρος – Άγιος Ιωάννης ''Φυσιολατρική'' (Διήμερη) 

Ημέρα: Άνω Δολιανά – Καστρί (Γεύμα προαιρετικό) - Άγιος Πέτρος Διαμονή. Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στα Άνω Δολιανά, ένα καταπράσινο χωριό του Πάρνωνα στα 1000μ. υψόμετρο. Από εκεί, με όποιον θέλει, ξεκινάμε πεζοπορική διαδρομή μέχρι το Καστρί Κυνουρίας(9 χλμ – 2,5 ώρες περίπου διάρκεια περιπάτου – Ανάβ.260μ. και Κατάβ.3200μ.). Για αυτούς που δεν θα ακολουθήσουν την πεζοπορική διαδρομή, ελεύθερος χρόνος για βόλτα στο χωριό και μεταφορά στο Καστρί Κυνουρίας. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα(προαιρετικό). Το απόγευμα άφιξη στον Άγιο Πέτρο ελεύθερος χρόνος, ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
Ημέρα: Άγιος Πέτρος – Άγιος Ιωάννης(Γεύμα προαιρετικό) – Αθήνα. Πρωινό στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος στον Άγιο Πέτρο και με όποιον θέλει περίπατος στο δάσος γύρω από το χωριό (6,4 χλμ – 2 ώρες περίπου διάρκεια περιπάτου – Ανάβ.260μ. και Κατάβ.250μ.). Αφήνουμε το χωριό του Άγιου Πέτρου και κατευθυνόμαστε σε ένα άλλο χωριό της Αρκαδίας, τον Άγιο Ιωάννη. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα(προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ. 

Περιλαμβάνονται: Μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Hotel Parnon με πρωινό, συνοδός, Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται: όλα όσα αναφέρονται ως προαιρετικά, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο. 

Τιμή ανά Άτομο :90€ σε δίκλινο δωμάτιο, 110€ σε μονόκλινο, 85€ σε τρίκλινο

Σάββατο 06/04/2024  Σπήλαια Λιμνών - Πλανητέρο (Ημερήσια) Τιμή:25€

Αναχώρηση με κατεύθυνση το πανέμορφο και ιδιαίτερο σπήλαιο των Λιμνών. Επίσκεψη (με ατομικά έξοδα). Στη συνέχεια στο καταπράσινο Πλανητέρο, βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Κυριακή 07/04/2024  Μυστράς - Παρόρι - Σπάρτη (Ημερήσια) Τιμή:25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φθάνουμε στο Παρόρι. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και συνεχίζουμε για τον Μυστρά. Ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσουμε την ιστορία αυτής της οχυρωμένης πόλης. Επόμενη στάση μας η Σπάρτη για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Παρασκευή 12/04/2024  Δ' Χαιρετισμοί - Ι. Μ. Αναλήψεως (Απογευματινή) Τιμή:15€

Αναχώρηση και φτάνουμε στην Ι. Μ. Αναλήψεως για την Ακολουθία των Δ' Χαιρετισμών. Επιστροφή μετά το πέρας της Ακολουθίας.

Σάββατο 13/04/2024 Κεντρική Μακεδονία (Τριήμερη)

Ημέρα: Αθήνα – Βόλος(βόλτα & γεύμα) – ξενοδοχείο
Ημέρα: Βεργίνα(περιήγηση) - Άλσος Αγίου Νικολάου Νάουσα (γεύμα) - Έδεσσα (καφέ) – Ξενοδοχείο
Ημέρα: Θεσσαλονίκη (βόλτα) –Λιτόχωρο (γεύμα)- Αθήνα

Περιλαμβάνονται:Μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο με ημιδιατροφή, συνοδός, Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται:όλα όσα αναφέρονται ως προαιρετικά, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο.

Τιμή ανά άτομο : Αναμένεται 

Σάββατο 13/04/2024 Παναγία Πλατανιώτισσα - Ξυλόκαστρο (Ημερήσια) Τιμή:25€

Αναχώρηση για την Παναγία Πλατανιώτισσα, Προσκύνημα, γεύμα (προαιρετικό). Επόμενη στάση για τον απογευματινό μας καφε στο Ξυλόκαστρο.. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση αργά το απόγευμα

Κυριακή 14/04/2024  Αλίαρτος -Καταρράκτες της Πέτρας - Λιβαδειά (Ημερήσια Φυσιολατρική) Τιμή:25€

Αναχώρηση με ενδιάμεση στάση για τη Αλίαρτο. Παραμονή για καφέ (προαιρετικό) και συνεχίζουμε την διαδρομή μας  για τους Καταράκτες της Πέτρας όπου θα  έχουμε χρόνο για μια μοναδική βόλτα στη φύση. Επόμενη στάση μας η Λιβαδειά για το γεύμα μας (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Κυριακή 14/04/2024 Κεφαλάρι Αργολίδας - Ναύπλιο (Ημερήσια) Τιμή:25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στο Κεφαλάρι στην Αργολίδα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα(προαιρετικό) σε εστιατόριο της περιοχής. συνεχίζουμε την ημέρα μας με επόμενο σταθμό μας το Ναύπλιο και βόλτα και καφέ (προαιρετικό).Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Παρασκευή 19/04/2024  ''Ακάθιστος Ύμνος'' - Νταού Πεντέλης (Απογευματινή) Τιμή:15€

Αναχώρηση για την Ι. Μ. Παντοκράτορος Ταώ («Νταού») Πεντέλης. Παραμονή για την Ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου. Επιστροφή μετά το πέρας της Ακολουθίας.

Σάββατο 20/04/2024 Καρπενήσι (Ημερήσια) Τιμή: 35€

Αναχώρηση νωρίς το πρωί και το μεσημέρι στάση σε ταβέρνα της περιοχής για φαγητό(προαιρετικό). Στη συνέχεια φτάνουμε στο μοναστήρι της Παναγίας Προυσιώτισσας . Ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Σάββατο 20/04/2024  Λουτράκι- Ιερά Μονή Παναγίας Η Πάντων Χαρά Αρχαία Κόρινθος
(Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση με προορισμό το Λουτράκι για τον πρωινό μας καφέ(προαιρετικά). Συνεχίζουμε για την Ι.Μ. Παναγίας Η Πάντων Χαρά. Παραμονή για προσκύνημα. Επόμενη μας στάση η Αρχαία Κόρινθος. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (Προαιρετικά). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση στην Πάχη για τον απογευματινό μας καφέ, νωρίς το βράδυ.

Σάββατο 20/04/2024 Αγία Θεοδώρα - Ι.Μονή Αγ. Νικολάου Βαρσών(Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση συνεχίζουμε Ι.Μονή Αγ. Νικολάου Βαρσών. Μετά το προσκύνημά μας θα φτάσουμε στην Αγία Θεοδώρα κοντά στο χωριό Βάστα Αρκαδίας. Το εκκλησάκι βρίσκεται σε μια πανέμορφη,καταπράσινη ρεματιά με τρεχούμενα νερά και αιωνόβια επιβλητικά δέντρα και προσελκύει πολλούς πιστούς, Γεύμα σε εστιατόριο της περιοχής (προαιρετικό) και επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Σάββατο 20/04/2024 Τζουμέρκα (Τριήμερη)

1η Ημέρα, Αθήνα -Τζουμέρκα - Άγναντα(γεύμα) – Καταρράκτης - Πράμαντα.
2η Ημέρα, Καλαρρύτες – Μονή Κηπίνας – Συρράκο - Πράμαντα.
3η Ημέρα, ΣπήλαιοΑνεμότρυπας(επίσκεψη εφόσον είναι ανοιχτό) - Γέφυρα Πλάκας – Γεφύρι Άρτας - Μενίδι - Αθήνα
Περιλαμβάνονται: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας , δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Tzoumerka Hotel με ημιδιατροφή, Φ.Π.Α, συνοδός-αρχηγός.
Δεν περιλαμβάνονται: ό,τι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο.
Τιμή ανά άτομο με ημιδιατροφή:
170€ σε δίκλινο ,160€ σε τρίκλινο , 210€ σε μονόκλινο

Κυριακή 21/04/2024  Ορχομενός - Παν. Σκριπού - Πεστροφείο - Λειβαδιά (Ημερήσια) Τιμή:25€

Αναχώρηση και φτάνουμε στην Παναγία Σκριπού, προσκύνημα. Επίσης θα επισκεφθούμε το ιχθυοτροφείο με τις φημισμένες πέστροφες στις πηγές των Τριών Χαρίτων. Στην Λειβαδιά βόλτα, γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Κυριακή 21/04/2024 Σαλαμίνα -Γύρος Νησιού (Ημερήσια)  Τιμή:25€

Αναχώρηση με προορισμό το Πέραμα.Επιβίβαση στο καράβι και άφιξη στην Σαλαμίνα.Για τον πρωινό μας καφέ(προαιρετικά) θα βρεθούμε στο Αιάντιο.Στάση για προσκύνημα στον Άγιο Νικόλαο Λεμονιών και γεύμα και καφέ (προαιρετικά) στην πόλη της Σαλαμίνας.Επίσκεψη στο μνημείο των Σαλαμινομάχων .Επιστροφή στην Αθήνα αργά το απόγευμα.

Τετάρτη 24/04/2024  Τατόι -Πρώην Βασιλικά Ανάκτορα -Χασιά (Απογευματινή) Τιμή:15€

Αναχώρηση και ανεβαίνοντας την Πάρνηθα, φτάνουμε στα πρώην βασιλικά ανάκτορα. Ελεύθερος χρόνος. Συνεχίζουμε για την Βαρυμπόμπη για βόλτα και γεύμα(προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα νωρίς το βράδυ.

Σάββατο 27/04/2024  Σπήλαιο Κάψια - Λαγκάδια - Βυτίνα (Ημερήσια) Τιμή:25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση συνεχίζουμε για το χωριό Κάψια. Επίσκεψη στο ομώνυμο σπήλαιο (ατομικά έξοδα, ενδεικτική τιμή εισόδου :6€). Μετά τη ξενάγησή μας σε αυτό θα επισκεφθούμε το χωριό Λαγκάδια. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επόμενός μας σταθμός η Βυτίνα για τον απογευματινό μας καφέ. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Σάββατο 27/04/2024 Μετέωρα (Ημερήσια) Τιμή: 35€

Αναχώρηση νωρίς το πρωί και με ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε στα Μετέωρα. Ελεύθερος χρόνος για να επισκεφθούμε 2 μοναστήρια των Μετεώρων. Επιστροφή με ενδιάμεσες στάσεις για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό) στην Αθήνα αργά το βράδυ.

Κυριακή 28/04/2024  Άνδρος (Ημερήσια) Τιμή:50€

Πρωινή αναχώρηση για Ραφήνα και επιβίβαση στο πλοίο. Μετά από ταξίδι δύο ωρών άφιξη στην Άνδρο. Επιβίβαση στο λεωφορείο και ξεκινάμε με προορισμό την ανδρική μονή της Αγ. Μαρίνας, χτισμένη στις αρχές του 14ου αιώνα, που βρίσκεται κοντά στο χωριό Αποικία. Συνεχίζουμε για τις πηγές της Σάριζας, σύντομη στάση. Επόμενος σταθμός μας η Χώρα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Αναχώρηση για το λιμάνι, πιθανή στάση στο Μπατσί, επιστροφή στη Ραφήνα. Επιβίβαση στο λεωφορείο μας και επιστροφή στην Αθήνα νωρίς το βραδυ.

Κυριακή  28/04/23 Ζαρούχλα – Λίμνη Τσιβλού (Ημερήσια) Τιμή:25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ στην περιοχή του Κιάτου συνεχίζουμε για την ορεινή Αχαΐα. Προορισμός μας η λίμνη Τσιβλού. Σύντομη στάση και στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στον γραφικό ορεινό οικισμό της Ζαρούχλας.. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

🌼 ΜΑΙΟΣ 2024 🌼

Μ.Τετάρτη 01/05/2024  ''Πρωτομαγιά στον Πόρο'' (Ημερήσια) Τιμή: 25€
(Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται το καράβι.Τα εισιτήρια εκδίδονται ατομικά στο λιμάνι με ενδεικτική τιμή 1,50€/ανά άτομο/ανά διαδρομή)

Αναχώρηση ανήμερα της Πρωτομαγιάς και φτάνουμε στο Γαλατά. Μετάβαση με το πλοίο στον Πόρο. Εφόσον είναι εφικτό θα επισκεφθούμε την Ι. Μονή Ζωοδόχου Πηγής, παραμονή για προσκύνημα. Στην συνέχεια τον Ναό του Ποσειδώνα και θα καταλήξουμε στον Πόρο με ελεύθερο χρόνο για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Μ.Τετάρτη 01/05/2024 ''Πρωτομαγιά Στενή Ευβοίας -Νέα Αρτάκη -Χαλκίδα''  (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση ανήμερα της Πρωτομαγιάς και φτάνουμε στην Στενή Ευβοίας.Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην φύση και καφέ (προαιρετικό)και συνεχίζουμε γιατην Νέα Αρτάκη για γεύμα (προαιρετικό).Επιστροφή με στάση για καφέ (προαιρετικά) στην Χαλκίδα νωρίς το βράδυ. 

Μ. Παρασκευή 03/05/2024   Κέρκυρα ''Πάσχα'' (Τετραήμερη)

1η Μέρα / Μ. Παρασκευή :Πρωινή αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ και γεύμα φθάνουμε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας όπου θα πάρουμε το καράβι για το νησί των Φαιάκων, την όμορφη Κέρκυρα. Άφιξη Στην Δασσιά και στο ξενοδοχείο μας , τακτοποίηση στα δωμάτια, ελεύθερος χρόνος, δείπνο και αμέσως μετά θα ακολουθήσουμε την περιφορά του επιταφίου στην πόλη.Επιστροφή αργά το βράδυ στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
2η Μέρα / Μ. Σάββατο :
Πρωινό και νωρίς το πρωί θα μεταφερθούμε στην πόλη για να παρακολουθήσουμε την περιφορά του σκηνώματος του Αγ. Σπυρίδωνα, πολιούχου του νησιού. Πρόκειται για την αρχαιότερη λιτανεία, η οποία πραγματοποιείται σε ανάμνηση του θαύματος του αγίου, ο οποίος το 1553 έσωσε το νησί από το λιμό.Ταυτόχρονα, πραγματοποιείται και η περιφορά του Επιταφίου της Εκκλησίας του Αγ. Σπυρίδωνα.Σημείο έναρξης της πομπής αποτελεί το Δημαρχείο της πόλης.Η πομπή ολοκληρώνεταιμε τη Φιλαρμονική «Καποδίστριας»και το πένθιμο εμβατήριο του Μπετόβεν.Στη συνέχεια στις 11:00 γίνεται η Πρώτη Ανάσταση με τη ρίψη των «μπότηδων».Μετά το σπάσιμο των κανατιών, οι Φιλαρμονικές ξεχύνονται στους δρόμους της πόλης παιανίζοντας χαρούμενα εμβατήρια.Μετά από την περιήγησή μας στην πόλη θα μεταφερθούμε στην Παλαιοκαστρίτσα για καφέ, με θέα το υπέροχο τοπίο που προσφέρει ο μαγευτικός κολπίσκος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και ξεκούραση.Το βράδυ θα μεταφερθούμε στο γραφικό χωριό της Κάτω Κορακιάνας για την Αναστάσιμη Λειτουργία. Αναστάσιμο δείπνο στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.
3η Μέρα / Κυριακή του Πάσχα:
Πλούσιο πρόγευμα και ακολούθως το πασχαλινό γλέντι ξεκινάει από νωρίς με μεζεδάκια και μουσική γύρω από τους χώρους της πισίνας.Ταυτόχρονα θα ψήνονται τα αρνιά .Θα ακολουθήσει το εορταστικό γεύμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.Το απόγευμα θα κατευθυνθούμε προς την πόλη, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
4η Ημέρα /Δευτέρα του Πάσχα :
Πρωινό και μεταφορά στο λιμάνι για το ταξίδι της επιστροφής. Αφήνοντας πίσω μας την Ηγουμενίτσα συνεχίζουμε την επιστροφή μας στην Αθήνα αργά το βράδυ με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό (προαιρετικό).

Περιλαμβάνονται:Μεταφορές με λεωφορείο του γραφείου μας, τρείς διανυκτερεύσεις στη ΔΑΣΣΙΑ με πρωινό καθημερινά και δείπνο με νηστίσιμα τη Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, αναστάσιμο δείπνο το Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ, μεζέδες στην πισίνα και εορταστικό γεύμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου με μουσική την ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ, εισιτήρια F/B ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ-ΚΕΡΚΥΡΑ και αντίστροφα, Φ.Π.Α / Αρχηγός.
Δεν περιλαμβάνονται:Ο φόρος διαμονής, άρθ. 53 του Νόμου 4389/2016, ο οποίος πληρώνεται από τον πελάτη κατευθείαν στο ξενοδοχείο, ότι αναφέρεται ως προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο

Τιμή ανά Άτομο με ημιδιατροφή : Αναμένεται

Μ. Παρασκευή 03/05/2024 Χαλκιδική  ''Πάσχα'' (Τετραήμερη)

Αναλυτικό Πρόγραμμα και Τιμή : Αναμένεται 

Μ. Παρασκευή 03/05/2024 Πρέβεζα  ''Πάσχα'' (Τετραήμερη)

Αναλυτικό Πρόγραμμα και Τιμή : Αναμένεται

Μ.Σάββατο 04/05/2024  Λεπτοκαρυά ''Πάσχα'' (Τριήμερη)

Αναλυτικό Πρόγραμμα και Τιμή : Αναμένεται

Μ.Σάββατο 04/05/2024 Πόρτο Χέλι  ''Πάσχα'' (Τριήμερη)

Αναλυτικό Πρόγραμμα και Τιμή : Αναμένεται

Μ.Σάββατο 04/05/2024 Λευκάδα ''Πάσχα'' (Τριήμερη)

Αναλυτικό Πρόγραμμα και Τιμή : Αναμένεται

Τετάρτη 08/05/2024 Άγιος Ιωάννης Μακρινός - Πάχη (Απογευματινή) Τιμή:15€

Αναχώρηση και αφού περάσουμε τα Μέγαρα συνεχίζουμε για την Ι. Μονή Αγ. Ιωάννη Μακρινού, στους πρόποδες των Γερανείων ορέων.Παραμονή για προσκύνημα και στη συνέχεια πηγαίνουμε στην Πάχη, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και καφέ.Επιστροφή στην Αθήνα νωρίς το βράδυ.

Σάββατο 11/05/2024 Αθανάσιος Διάκος (Ημερήσια) Τιμή:25€

Αναχώρηση και πρώτη μας στάση για καφέ στα Καμένα Βούρλα. Συνεχίζουμε για τον πανέμορφο ορεινό οικισμό του Αθανάσιου Διάκου (Άνω Μουσουνίτσα) στην καρδιά της Ρούμελης. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Πιθανή επίσκεψη στο Μουσείο Αθανασίου Διάκου (εφόσον είναι ανοικτό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Σάββατο 11/05/2024   Πήλιο, Χάνια, Βόλος, Μακρινίτσα, Τσαγκαράδα, Μηλιές(Διήμερη)

1η Ημέρα, Αθήνα- Χάνια -Μακρινίτσα - Βόλος
2η Ημέρα, Τσαγκαράδα (βόλτα & καφέ) - Μηλιές(γεύμα) - Αθήνα 

Περιλαμβάνονται: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας ,μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στον Βόλο με ημιδιατροφή, Φ.Π.Α, συνοδός-αρχηγός.
Δεν περιλαμβάνονται: ό,τι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο.
Τιμή ανά άτομο με ημιδιατροφή:
110€ σε δίκλινο , 100€ σε τρίκλινο , 145€ σε μονόκλινο

Σάββατο 11/05/2024  Παναγία Σουμελά – Αγιος Παΐσιος (Διήμερη)
1η Ημέρα: Αναχώρηση και με ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε στις καταπράσινες πλαγιές του όρους Βέρμιο, κοντά στο χωριό Καστανιά, όπου βρίσκεται η φημισμένη Μονή της Παναγίας Σουμελά. Παραμονή για προσκύνημα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
2η Ημέρα:Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την περιοχή της Σουρωτής και την Ι. Μ. Αγίου Ιωάννου Θεολόγου. Εκεί βρίσκεται ο τάφος του Αγίου Παϊσίου. Παραμονή για προσκύνημα. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις περίπου στις 21:00.
Η είσοδος στο μοναστήρι δεν επιτρέπεται στις γυναίκες που φορούν παντελόνια, κοντές φούστες, αμάνικα και εξώπλατα. Το μοναστήρι δεν δίνει φούστες, μαντήλια ή οτιδήποτε άλλο. Δεν επιτρέπεται και η είσοδος στους άνδρες που φορούν βερμούδες, κοντά παντελόνια και αμάνικα. Το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά.
Περιλαμβάνονται:Μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου, μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο με ημιδιατροφή, Φ.Π.Α, Συνοδός.
Δεν περιλαμβάνονται:Ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό, η είσοδος σε χώρους με εισιτήριο,ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016

Τιμή ανά άτομο με ημιδιατροφή:
115€ σε δίκλινο ,110€ σε τρίκλινο , 145€ σε μονόκλινο

Κυριακή 12/05/2024 Πάρκο Παύλιανης Φυσιολατρική (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φθάνουμε στην Παύλιανη , για να επισκεφθούμε το μαγευτικό Πάρκο της στις πηγές του Ασωπού. Παραμονή 4 ώρες για βόλτα και γεύμα (προαιρετικά). Για όποιον επιθυμεί περίπατος στο Πάρκο 8χλμ, διάρκειας περίπου 2,5 με 3 ώρες και Ανάβαση: 300μ – Κατάβαση 300μ. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Κυριακή 12/05/2024  Παναγία Κορυφής - Ρέμα των Μύλων- Ευρωστίνα
 ''Φυσιολατρική''(Ημερήσια)                                          Τιμή:25€
Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στην Παναγία Κορυφής. Παραμονή για προσκύνημα και συνεχίζουμε και το ''Ρέμα των Μύλων''όπου θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε και να θαυμάσουμε τη φύση σε μια βατή διαδρομή για μικρούς και μεγάλους. Γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Τετάρτη 15/05/2024  Όσιος Πατάπιος - Λουτράκι (Απογευματινή) Τιμή:15€

Αναχώρηση και αφού περάσουμε από το Λουτράκι φτάνουμε στην Ι. Μονή του Οσίου Παταπίου. Χρόνος για προσκύνημα. Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στο Λουτράκι, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα, καφέ ή φαγητό (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα νωρίς το βράδυ.

Σάββατο 18/05/2024  Καλάβρυτα - Οδοντωτός (Ημερήσια) Τιμή:35€
(Με το εισιτήριο του Οδοντωτού)

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ φτάνουμε στο Διακοπτό. Από εκεί θα επιβιβαστούμε στο τρενάκι του Οδοντωτού για να ανέβουμε το φαράγγι του Βουραϊκού, προς τα Καλάβρυτα. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στο ιστορικό και μαρτυρικό χωριό των Καλαβρύτων και γεύμα (προαιρετικό). Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Μουσείο Θυσίας Καλαβρυτινών (ατομικά έξοδα). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Σάββατο 18/05/2024  Μάνη (Διήμερη)

Αναλυτικό Πρόγραμμα και Τιμή : Αναμένεται 

Σάββατο 18/05/2024 Κεντρική Μακεδονία (Τριήμερη)

Ημέρα: Αθήνα - Παλαιός Παντελεήμονας(γεύμα προαιρετικό) -Θεσσαλονίκη (καφέ)- Ξενοδοχείο
Ημέρα: Ι. Ησυχαστήριο Τιμίου Προδρόμου Ακριτοχωρίου - Λίμνη Κερκίνη(γεύμα  προαιρετικό , βαρκάδα)- Σέρρες(καφέ) - Ξενοδοχείο
3η Ημέρα: Αρχαιολογικός Χώρος Αμφίπολης -Αθήνα( με ενδιάμεση στάση για γεύμα και καφέ προαιρετικά)

Περιλαμβάνονται: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας , δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο με ημιδιατροφή, Φ.Π.Α, συνοδός-αρχηγός.
Δεν περιλαμβάνονται: ό,τι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο.
Τιμή ανά άτομο : Αναμένεται

Κυριακή 19/05/2024  Αγία Θεοδώρα (Ημερήσια) Τιμή:25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση συνεχίζουμε για την όμορφη Ι.Μονή Αγ. Νικολάου Βαρσών. Μετά το προσκύνημά μας θα φτάσουμε στην Αγία Θεοδώρα, κοντά στο χωριό Βάστα Αρκαδίας. Το εκκλησάκι βρίσκεται σε μια πανέμορφη, καταπράσινη ρεματιά με τρεχούμενα νερά και αιωνόβια επιβλητικά δέντρα και προσελκύει πολλούς πιστούς, καθώς στη στέγη της υψώνονται 17 δέντρα, ένα θαύμα που σχετίζεται άμεσα με τον βίο και το μαρτύριο της Αγίας. Γεύμα σε εστιατόριο της περιοχής (προαιρετικό) και επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Κυριακή 19/05/2024 Αίγινα-Άγιος Νεκτάριος  (Ημερήσια) Τιμή:40€

Αναχώρηση με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά και επιβίβαση στο πλοίο για Αίγινα. Η πρώτη μας επίσκεψη θα είναι στη γυναικεία μονή του Αγ. Νεκταρίου. Χρόνος για προσκύνημα. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τον ναό της Αφαίας Αθηνάς. Επόμενος προορισμός η Αγία Μαρίνα όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο & γεύμα (προαιρετικό).Επιστρέφοντας στο λιμάνι θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την βόρεια πλευρά του νησιού .Επιβίβαση στο πλοίο για Πειραιά. Επιστροφή στην Αθήνα νωρίς το βράδυ.

Τετάρτη 22/05/2024 Άγιος Εφραίμ - Νέα Μάκρη (Απογευματινή) Τιμή: 15€

Αναχώρηση και φτάνουμε στην Ι. Μονή Ευαγγελισμού και Αγίου Εφραίμ. Παραμονή για προσκύνημα. Στην παραλία της Νέας Μάκρης, ελεύθερος χρόνος για βόλτα, καφέ. Επιστροφή στην Αθήνα νωρίς το βράδυ.

Σάββατο 25/05/2024   Μανιτάρια ''Δίρφυς'' - Στενή Ευβοίας (Ημερήσια -Φυσιολατρική) Τιμή:25€

Αναχώρηση και πρώτη μας στάση στην Χαλκίδα για βόλτα και για τον πρωινό μας καφέ. Συνεχίζουμε για τις παρυφές της Δίρφυος και επίσκεψη σε ένα σύγχρονο ολοκληρωμένο συγκρότημα παραγωγής μανιταριών, ξενάγηση στο χώρο, σύντομη στάση στο πρατήριο της μονάδας παραγωγής μανιταριών για τις αγορές μας .Επόμενη στάση μας στη Στενή Ευβοίας για μια όμορφη βόλτα στην φύση και γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής(προαιρετικό).Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Σάββατο 25/05/2024 Λίμνη Λάδωνα - Βαλτεσινίκο - Βυτίνα (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στην Λίμνη Λάδωνα. ελεύθερος χρόνος για βόλτα και για διάφορες δραστηριότητες που μπορεί να μας χαρίσει η περιοχή. Συνεχίζουμε για το Βαλτεσινίκο. Γεύμα (προαιρετικό). Για τον απογευματινό μας καφέ θα βρεθούμε στην Βυτίνα. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Σάββατο 25/05/2024 Τζουμέρκα (Τριήμερη)

1η Ημέρα, Αθήνα -Τζουμέρκα - Άγναντα(γεύμα) – Καταρράκτης - Πράμαντα. 
2η Ημέρα, Καλαρρύτες – Μονή Κηπίνας – Συρράκο - Πράμαντα.
3η Ημέρα, ΣπήλαιοΑνεμότρυπας(επίσκεψη εφόσον είναι ανοιχτό) - Γέφυρα Πλάκας – Γεφύρι Άρτας - Μενίδι - Αθήνα
Περιλαμβάνονται: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας , δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Tzoumerka Hotel με ημιδιατροφή, Φ.Π.Α, συνοδός-αρχηγός.
Δεν περιλαμβάνονται: ό,τι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο.
Τιμή ανά άτομο με ημιδιατροφή:
170€ σε δίκλινο ,160€ σε τρίκλινο , 210€ σε μονόκλινο

Σάββατο 25/05/2024 Λευκάδα (Διήμερη)

Αναλυτικό Πρόγραμμα και Τιμή : Αναμένεται 

Κυριακή 26/05/2024  Καστόρειο - Σπάρτη (Ημερήσια Φυσιολατρική) Τιμή:25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στο Καστόρειο. Παραμονή για μια όμορφη βόλτα στη φύση. Θα έχουμε χρόνο και για γεύμα (προαιρετικό). Στη συνέχεια θα βρεθούμε στην Σπάρτη για βόλτα και καφέ (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Κυριακή 26/05/2024  Άγιος Ιωάννης Ρώσσος ''Παραμονή Εορτής'' (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στο Προκόπι και στον Άγιο Ιωάννη Ρώσσο για να προσκυνήσουμε παραμονή της Εορτής του.Συνεχίζουμε για την Αρτάκη για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό)Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ (προαιρετικό) νωρίς το βράδυ.

Τετάρτη 29/05/2024  Άγιος Ιερόθεος Μεγάρων - Πάχη (Απογευματινή) Τιμή:15€

Αναχώρηση με προορισμό την Ιερά Μονή του Αγίου Ιερόθεου στα Μέγαρα. Προσκύνημα και στη συνέχεια στην Πάχη, βόλτα, καφές(προαιρετικά) . Επιστροφή στην Αθήνα νωρίς το βράδυ.

🌞 IOYNIOΣ 2024 🌞

Σάββατο 01/06/2024  Καρπενήσι (Ημερήσια) Τιμή: 35€

Αναχώρηση νωρίς το πρωί και το μεσημέρι στάση σε ταβέρνα της περιοχής για φαγητό (προαιρετικό). Στη συνέχεια φτάνουμε στο μοναστήρι της Παναγίας Προυσσιώτισσας. Ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Σάββατο 01/06/2024  Σπέτσες - Κόστα (Ημερήσια) Τιμή:25€

Αναχώρηση, ενδιάμεση στάση για καφέ στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης και στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στην Κόστα, από όπου με τα τοπικά καραβάκια θα περάσουμε απέναντι στις κοσμοπολίτικες Σπέτσες (με ατομικά έξοδα). Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στη Ντάπια, επίσκεψη στα μουσεία(με ατομικά έξοδα), μπάνιο και φαγητό (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ νωρίς το βράδυ.

Κυριακή 02/06/2024  Άνδρος (Ημερήσια)  Τιμή:50
(Στην τιμή περιλαμβάνεται και το εισιτήριο του καραβιού)

Πρωινή αναχώρηση για Ραφήνα και επιβίβαση στο πλοίο. Μετά από ταξίδι δύο ωρών άφιξη στην Άνδρο. Επιβίβαση στο λεωφορείο και ξεκινάμε με προορισμό την ανδρική μονή της Αγ. Μαρίνας, χτισμένη στις αρχές του 14ου αιώνα, που βρίσκεται κοντά στο χωριό Αποικία. Συνεχίζουμε για τις πηγές της Σάριζας, σύντομη στάση. Επόμενος σταθμός μας η Χώρα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Αναχώρηση για το λιμάνι, πιθανή στάση στο Μπατσί, επιστροφή στη Ραφήνα. Επιβίβαση στο λεωφορείο μας και επιστροφή στην Αθήνα νωρίς το βράδυ.