Ιούνιος-Δεκέμβριος 2024


🌞 IOYNIOΣ 2024 🌞

Σάββατο 01/06/2024  Καρπενήσι (Ημερήσια) Τιμή: 35€

Αναχώρηση νωρίς το πρωί και το μεσημέρι στάση σε ταβέρνα της περιοχής για φαγητό (προαιρετικό). Στη συνέχεια φτάνουμε στο μοναστήρι της Παναγίας Προυσσιώτισσας. Ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Σάββατο 01/06/2024  Σπέτσες - Κόστα (Ημερήσια) Τιμή:25€

Αναχώρηση, ενδιάμεση στάση για καφέ στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης και στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στην Κόστα, από όπου με τα τοπικά καραβάκια θα περάσουμε απέναντι στις κοσμοπολίτικες Σπέτσες (με ατομικά έξοδα). Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στη Ντάπια, επίσκεψη στα μουσεία(με ατομικά έξοδα), μπάνιο και φαγητό (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ νωρίς το βράδυ.

Κυριακή 02/06/2024  Άνδρος (Ημερήσια)  Τιμή:50
(Στην τιμή περιλαμβάνεται και το εισιτήριο του καραβιού)

Πρωινή αναχώρηση για Ραφήνα και επιβίβαση στο πλοίο. Μετά από ταξίδι δύο ωρών άφιξη στην Άνδρο. Επιβίβαση στο λεωφορείο και ξεκινάμε με προορισμό την ανδρική μονή της Αγ. Μαρίνας, χτισμένη στις αρχές του 14ου αιώνα, που βρίσκεται κοντά στο χωριό Αποικία. Συνεχίζουμε για τις πηγές της Σάριζας, σύντομη στάση. Επόμενος σταθμός μας η Χώρα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Αναχώρηση για το λιμάνι, πιθανή στάση στο Μπατσί, επιστροφή στη Ραφήνα. Επιβίβαση στο λεωφορείο μας και επιστροφή στην Αθήνα νωρίς το βράδυ.

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024 Ιερά Μονή Παναγίας Παντανάσσης - Λαύριο (Απογευματινή) Τιμή: 15€ 

Αναχώρηση με προορισμό την Κερατέα και την Ιερά Μονή Παναγίας Παντανάσσης. Παραμονή για προσκύνημα και στη συνέχεια πηγαίνουμε στο Λαύριο, όπου θα παραμείνουμε για βόλτα και καφέ. Επιστροφή στην Αθήνα.

Σάββατο 8 Ιουνίου 2024 Όσ. Δαυίδ - Άγ. Ιωάννη Ρώσσο - Λίμνη Ευβοίας (Ημερήσια) Τιμή: 25€

 Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στον Ιερό Ναό του Οσίου Δαυίδ. Παραμονή για προσκύνημα και συνεχίζουμε για την Λίμνη Ευβοίας Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό) Επόμενη μας στάση στο Προκόπι και στον Άγιο Ιωάννη Ρώσσο. Επιστροφή στη Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Κυριακή 9 Ιουνίου 2024  Πόρος (Ημερήσια)  Τιμή: 30€
(Στην τιμή περιλαμβάνεται και το εισιτήριο του καραβιού) 

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στο Γαλατά όπου θα πάρουμε το καραβάκι για τον Πόρο. Άφιξη στο λιμανάκι του νησιού και αναχώρηση για την παραλία Ασκέλι. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα. Επιστροφή στο λιμάνι του Πόρου για βόλτα. Για όποιον το επιθυμεί μπορεί να περάσει όλο τον χρόνο του στην πόλη του Πόρου. Επιστροφή στη Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024 Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης - Σαλαμίνα (Απογευματινή) Τιμή: 20€

Αναχώρηση με προορισμό το Πέραμα για να επιβιβαστούμε στο φέρρυ για Σαλαμίνα. Στο νησί θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε την Ι. Μ. Παναγίας Φανερωμένης για προσκύνημα. Επιστροφή στη Σαλαμίνα όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα δίπλα στη θάλασσα. Επιστροφή στην Αθήνα.

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024  *Κύθηρα (Τριήμερη)*

1η Ημέρα: Αθήνα - Νεάπολη - Κύθηρα - Ι. Μ. Μυρτιδιώτισσας
2η Ημέρα: Μυλοπόταμος - Χώρα - Καψάλι
3η Ημέρα: Ποταμός - Ιερά Μονή Αγίας Μόνης - Αβλέμονας - Αθήνα

Τιμή ανά άτομο: Αναμένεται

Περιλαμβάνονται: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας , δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο, Φ.Π.Α, συνοδός-αρχηγός.
Δεν περιλαμβάνονται : ό,τι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο
,Τέλος Ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση.


Σάββατο 15 Ιουνίου 2024  Λιχαδονήσια (Ημερήσια) Τιμή: 40€
 (Στην τιμή περιλαμβάνεται και το εισιτήριο του καραβιού)

 Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ φτάνουμε στα Καμένα Βούρλα όπου θα πάρουμε το καραβάκι για την κρουαζιέρα μας στα Λιχαδονήσια. Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας θα κάνουμε στάση για μπάνιο στο μεγαλύτερο από τα νησάκια, στην Στρογγυλή και στην συνέχεια θα σταθούμε στον Άγιο Γεώργιο της Εύβοιας για γεύμα (προαιρετικά). Επιστροφή στα Καμένα Βούρλα, και αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 Αίγινα - Άγιος Νεκτάριος (Ημερήσια) Τιμή: 40€
(Στην τιμή περιλαμβάνεται και το εισιτήριο του καραβιού) 

Αναχώρηση με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά και επιβίβαση στο πλοίο για Αίγινα. Η πρώτη μας επίσκεψη θα είναι στη γυναικεία Μονή Αγ. Νεκταρίου για προσκύνημα. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Αγ. Μαρίνα, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στο λιμάνι και απόπλους για Πειραιά. Επιβίβαση στο λεωφορείο μας και επιστροφή στην Αθήνα.

Κυριακή 16/06/2024 Παραλία Σαράντη (Πρωινός Περίπατος) Τιμή: 20€ 

Αναχώρηση για την Παραλία Σαράντη όπου θα παραμείνουμε περίπου 4 ώρες για μπάνιο, βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα.

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 Λευκαντί Ευβοίας (Επταήμερες Διακοπές Relax)

Αναχώρηση για την Εύβοια για επτά ημέρες διακοπών για μπάνια και χαλάρωση στην όμορφη Λευκαντί. Επιστροφή στην Αθήνα μετά το πέρας των επτά ημερών με ενδιάμεση στάση.

Τιμή ανά άτομο με πρωινό:

Με θέα Κήπο : 230€ το άτομο σε δίκλινο , 200€ σε τρίκλινο , 320€ σε μονόκλινο
Με θέα Θάλασσα : 240€ το άτομο σε δίκλινο , 210€ σε τρίκλινο , 340€ σε μονόκλινο
Deluxe Superior : 260€ το άτομο σε δίκλινο , 230€ σε τρίκλινο , 370€ σε μονόκλινο

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024 Κακιά Θάλασσα (Απογευματινή) Τιμή: 15€ 

Αναχώρηση για την παραλία στην Κακιά Θάλασσα οπου και θα παραμείνουμε για μπάνιο, βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα.

Σάββατο 22 Ιουνίου 2024 Σπέτσες - Κόστα (Ημερήσια) Τιμή: 25€ 

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ φτάνουμε στην Κόστα, από όπου με τα τοπικά καραβάκια θα περάσουμε απέναντι στις κοσμοπολίτικες Σπέτσες (με ατομικά έξοδα). Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στη Ντάπια, επίσκεψη στα μουσεία (με ατομικά έξοδα), μπάνιο και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Σάββατο 22 Ιουνίου 2024  *Μονεμβασιά - Νεάπολη - Ελαφόνησος - Γύθειο (Τριήμερη)*

1η Ημέρα: Αθήνα - Μονεμβασιά - Νεάπολη 
2η Ημέρα: Ελαφόνησος - Παραλία του Σίμου - Νεάπολη
3η Ημέρα: Γύθειο - Αθήνα

Τιμή ανά άτομο:Αναμένεται

Περιλαμβάνονται: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας , διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο, μεταφορά με το πλοίο στη Ελαφόνησο, Φ.Π.Α, συνοδός-αρχηγός.
Δεν περιλαμβάνονται : ό,τι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο, Τέλος Ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση.

Σάββατο 22 Ιουνίου 2024  Πρέβεζα - Σύβοτα - Αμμουδιά - Πάργα - Λευκάδα (Τριήμερη)*

1η Ημέρα: Αθήνα - Πρέβεζα - Πηγές Αχέροντα - Ξενοδοχείο
2η Ημέρα: Σύβοτα - Αμμουδιά (γεύμα) - Πάργα
3η Ημέρα: Παναγία Φανερωμένη - Λευκάδα - Αθήνα

Τιμή ανά άτομο: Αναμένεται

Περιλαμβάνονται: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας , διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο, Φ.Π.Α, συνοδός-αρχηγός.
Δεν περιλαμβάνονται : ό,τι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο, Τέλος Ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση.

Κυριακή 23 Ιουνίου 2024 Παναγία Μαλεβή - Παράλιο Άστρος (Ημερήσια) Τιμή: 25€ 

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στο μοναστήρι της Παναγίας της Μαλεβής. Παραμονή για προσκύνημα και στην συνέχεια θα επισκεφθούμε το Παράλιο Άστρος για βόλτα, καφέ και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024 Σούνιο (Απογευματινή) Τιμή: 15€

 Αναχώρηση με προορισμό την παραλία του Σουνίου όπου και θα παραμείνουμε για μπάνιο και καφέ ή γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα.

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024 Κύθνος - Παναγία Κανάλα (Ημερήσια) Τιμή: 60€
(Στην τιμή περιλαμβάνεται και το εισιτήριο του καραβιού) 

Πρωινή αναχώρηση για το Λαύριο και επιβίβαση στο πλοίο για το λιμάνι του Μέριχα στην Κύθνο. Πρώτη μας στάση στην Παναγία Κανάλα για προσκύνημα και συνεχίζουμε για τα Λουτρά. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα (προαιρετικό). Το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο Μέριχα για τον απογευματινό μας καφέ και επιβίβαση στο πλοίο. Άφιξη στο Λαύριο και επιστροφή στην Αθήνα.

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024  *Αστακός - Μύτικας - Πάλαιρος (Διήμερη)*

Αναλυτικό Πρόγραμμα και Τιμές : Αναμένεται 

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024 Άγιοι Απόστολοι - Εύβοια (Ημερήσια) Τιμή: 25€

 Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στην Εύβοια. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο, βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024  Λίμνη Βουλιαγμένης - Περαχώρα - Λουτράκι (Πρωινός Περίπατος) Τιμή: 20€

 Αναχώρηση για την περιοχή της Περαχώρας και συγκεκριμένα για τη φυσική λιμνοθάλασσα που μας είναι γνωστή ως Λίμνη Βουλιαγμένης. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο & βόλτα. Επιστροφή στο Λουτράκι για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Για όποιον το επιθυμεί μπορεί να περάσει όλο τον χρόνο του στο Λουτράκι. Επιστροφή στην Αθήνα.

🌞 IOYΛIOΣ 2024 🌞

Τρίτη 02 Ιουλίου 2024 Λευκαντί Ευβοίας (Επταήμερες Διακοπές Relax)

Αναχώρηση για την Εύβοια για επτά ημέρες διακοπών για μπάνια και χαλάρωση στην όμορφη Λευκαντί. Επιστροφή στην Αθήνα μετά το πέρας των επτά ημερών με ενδιάμεση στάση.

Τιμή ανά άτομο με πρωινό:

Με θέα Κήπο : 240€ το άτομο σε δίκλινο , 210€ σε τρίκλινο , 330€ σε μονόκλινο
Με θέα Θάλασσα : 250€ το άτομο σε δίκλινο , 220€ σε τρίκλινο , 350€ σε μονόκλινο
Deluxe Superior: 280€ το άτομο σε δίκλινο , 250€ σε τρίκλινο , 390€ σε μονόκλινο

Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024 Πόρτο Γερμενό (Απογευματινή) Τιμή: 15€ 

Αναχώρηση με προορισμό τη δυτική Αττική και συγκεκριμένα το φημισμένο Πόρτο Γερμενό. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και καφέ. Επιστροφή στην Αθήνα.

Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024 *Κεφαλονιά (Τριήμερη)*

Αναλυτικό Πρόγραμμα και Τιμή: Αναμένεται 

Περιλαμβάνονται: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας , διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο, εισητήρια πλοίου, Φ.Π.Α, συνοδός-αρχηγός.
Δεν περιλαμβάνονται : ό,τι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο,Τέλος Ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση.

Σάββατο 06 Ιουλίου 2024 Κέα (Τζιά) (Ημερήσια) Τιμή: 60€
(Στην τιμή περιλαμβάνεται και το εισιτήριο του καραβιού) 

Αναχώρηση για το Λαύριο και επιβίβαση στο πλοίο της γραμμής για την Κέα (Τζια). Περιπλάνηση στα σοκάκια της χώρας (Ιουλίδα). Στη συνέχεια πηγαίνουμε στον Οτζιά, όπου έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο και γεύμα (προαιρετικό). Επόμενη στάση μας στην Ι. Μονή Παναγίας Καστριανής με τη μοναδική θέα από την κορυφή του λόφου. Επιστροφή στην Κορησσία και επιβίβαση στο πλοίο για την επιστροφή μας στην Αθήνα.

Σάββατο 06 Ιουλίου 2024  Τολό - Ναύπλιο (Ημερήσια) Τιμή: 25€

 Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στο Τολό. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο, βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επόμενη στάση στο Ναύπλιο για βόλτα και καφέ. Επιστροφή στην Αθήνα.

Κυριακή 07 Ιουλίου 2024 Σπέτσες - Κόστα (Ημερήσια) Τιμή: 25€ 

Αναχώρηση, ενδιάμεση στάση για καφέ στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης και στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στην Κόστα, από όπου με τα τοπικά καραβάκια θα περάσουμε απέναντι στις κοσμοπολίτικες Σπέτσες (με ατομικά έξοδα). Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στη Ντάπια, επίσκεψη στα μουσεία(με ατομικά έξοδα), μπάνιο και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024 Παραλία Χάρακα (Απογευματινή) Τιμή: 15€ 

Αναχώρηση με προορισμό την παραλία Χάρακα στην Κερατέα. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο, βόλτα, καφέ ή φαγητό (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα.

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024 *Νάξος (Τετραήμερη)*

1η Ημέρα: Αθήνα - Νάξος 
2η Ημέρα: Αγ. Γεωργιος - Απείρανθος - Απόλλωνας
3η Ημέρα: Άγιος Προκόπιος - Χαλκί
4η Ημέρα: Σαγκρί - Αγία Άννα - Αθήνα

Τιμή ανά άτομο με πρωινό :
260€ σε δίκλινο , 230€ σε τρίκλινο , 350€ σε μονόκλινο
(Ημιδιατροφή +60€ σύνολο/άτομο)

Περιλαμβάνονται: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας , διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Naxos Palace 4* , εισιτήρια πλοίου , Φ.Π.Α, συνοδός-αρχηγός.
Δεν περιλαμβάνονται : ό,τι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο, Το Τέλος Ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση 7€ ανά δωμάτιο/ανά διανυκτέρευση το οποίο πληρώνεται στο ξενοδοχείο κατά την άφιξη.

Σάββατο 13 Ιουλίου 2024 Αίγινα - Άγιος Νεκτάριος (Ημερήσια) Τιμή: 40€
 (Στην τιμή περιλαμβάνεται και το εισιτήριο του καραβιού) 

Αναχώρηση με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά και επιβίβαση στο πλοίο για Αίγινα. Η πρώτη μας επίσκεψη θα είναι στη γυναικεία Μονή Αγ. Νεκταρίου για προσκύνημα. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Αγ. Μαρίνα, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στο λιμάνι και απόπλους για Πειραιά. Επιβίβαση στο λεωφορείο μας και επιστροφή στην Αθήνα.

Κυριακή 14 Ιουλίου 2024 Άστρος Κυνουρίας (Ημερήσια) Τιμή: 25€ 

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στο Παράλιο Άστρος Κυνουρίας. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, μπάνιο και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή με ενδιάμεση στάση στην Αθήνα.

Κυριακή 14 Ιουλίου 2024  Τυρός Κυνουρίας (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στο όμορφο παραλιακό χωριό του Τυρού. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, μπάνιο και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή με ενδιάμεση στάση στην Αθήνα.

Κυριακή 14 Ιουλίου 2024  Παραλία Λευκαντί Ευβοίας (Πρωινός Περίπατος) Τιμή: 20€ 

Αναχώρηση για το Λευκαντί Ευβοίας όπου θα παραμείνουμε περίπου 4 ώρες για μπάνιο, βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα.

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024 Σούνιο (Απογευματινή) Τιμή: 15€ 

Αναχώρηση με προορισμό την παραλία του Σουνίου. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και καφέ ή γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα.

Σάββατο 20 Ιουλίου 2024 Αλμυροπόταμος Εύβοια (Ημερήσια) Τιμή: 25€ 

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στην παραλία του Αλμυροποτάμου στη Εύβοια. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα (προαιρετικά). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Κυριακή 21 Ιουλίου 2024 Μετόχι - Υδρα (Ημερήσια) Τιμή: 25€ 
(Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται το εισιτήριο του καραβιού) 

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στο Μετόχι. Από εκεί με ατομικά έξοδα μετάβαση στην Ύδρα με καραβάκι. Ελεύθερος χρόνο για βόλτα, μπάνιο και γεύμα (προαιρετικό). Αναχώρηση από το Μετόχι και επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση. (Ενδεικτική τιμή εισιτηρίου για την κάθε διαδρομή με το καραβάκι είναι 7,5€) .

Κυριακή 21 Ιουλίου 2024  *Φοινικούντα - Πύλος - Καλαμάτα - Στούπα (Διήμερη)*

1η Ημέρα: Αθήνα - Φοινικούντα - Πύλος - Καλαμάτα (διανυκτέρευση)
2η Ημέρα: Στούπα - Αθήνα

Τιμή ανά άτομο: Αναμένεται

Περιλαμβάνονται: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο, Φ.Π.Α, συνοδός - αρχηγός.
Δεν περιλαμβάνονται: ό,τι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο, Τέλος Ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση.

Τρίτη 23 Ιουλίου 2024 Λιχαδονήσια (Ημερήσια) Τιμή: 40€
(Στην τιμή περιλαμβάνεται και το εισιτήριο του καραβιού)

 Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ φτάνουμε στα Καμένα Βούρλα όπου θα πάρουμε το καραβάκι για την κρουαζιέρα μας στα Λιχαδονήσια. Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας θα κάνουμε στάση για μπάνιο στο μεγαλύτερο από τα νησάκια, στην Στρογγυλή και στην συνέχεια θα σταθούμε στον Άγιο Γεώργιο της Εύβοιας για γεύμα (προαιρετικά). Επιστροφή στα Καμένα Βούρλα, και αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024 Ψάθα (Απογευματινή) Τιμή: 15€ 

Αναχώρηση με προορισμό τη βοτσαλωτή παραλία της Ψάθας. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και καφέ ή γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα.

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024 Κουρούτα Ηλείας (Ημερήσια) Τιμή: 25€ 

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ, φτάνουμε στην παραλία της Κουρούτας. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Κυριακή 28 Ιουλίου 2024 Βιβάρι - Ναύπλιο (Ημερήσια) Τιμή: 25€ 

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στο Βιβάρι όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο και γεύμα (προαιρετικό). Επίσκεψη στο Ναύπλιο για βόλτα και καφέ και επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024 Αλμυρή (Απογευματινή) Τιμή: 15€ 

Αναχώρηση με προορισμό την παραλία της Αλμυρής στις όχθες του Σαρωνικού. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα.

🌞 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2024 🌞

Σάββατο 03 Αυγούστου 2024 Αίγινα - Άγιος Νεκτάριος (Ημερήσια) Τιμή: 40€
(Στην τιμή περιλαμβάνεται και το εισιτήριο του καραβιού)

 Αναχώρηση με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά και επιβίβαση στο πλοίο για Αίγινα. Η πρώτη μας επίσκεψη θα είναι στη γυναικεία Μονή Αγ. Νεκταρίου για προσκύνημα. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Αγ. Μαρίνα, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στο λιμάνι και απόπλους για Πειραιά. Επιβίβαση στο λεωφορείο μας και επιστροφή στην Αθήνα.

Κυριακή 04 Αυγούστου 2024 Μαυροβούνι Λακωνίας - Γύθειο (Ημερήσια) Τιμή: 25€ 

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στην παραλία του Μαυροβουνίου Λακωνίας. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο. Στην συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο Γύθειο όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Τετάρτη 07 Αυγούστου 2024 Σούνιο (Απογευματινή) Τιμή: 15€ 

Αναχώρηση με προορισμό την παραλία του Σουνίου. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και καφέ ή φαγητό (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα.

Σάββατο 10 Αυγούστου 2024 Τριζόνια - Γαλαξίδι (Ημερήσια) Τιμή: 30€

 Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στη Γλυφάδα του νομού Φωκίδας. Από εκεί με καραβάκια (ατομικά έξοδα) θα περάσουμε στα Τριζόνια. Παραμονή για μπάνιο και γεύμα (προαιρετικό). Επόμενος σταθμός, το Γαλαξίδι, για βόλτα και καφέ (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Κυριακή 11 Αυγούστου 2024 Αγκίστρι (Ημερήσια) Τιμή: 40€ 
(Στην τιμή περιλαμβάνεται και το εισιτήριο του καραβιού) 

Αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά και επιβίβαση στο πλοίο για το Αγκίστρι. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο, βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Το απόγευμα επιστροφή στο λιμάνι για την επιβίβαση στο πλοίο με προορισμό τον Πειραιά και άφιξη στην Αθήνα.

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024 Πανηγύρι Τεγέας - Παράλιο Άστρος (Ημερήσια) Τιμή: 25€ 

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ φτάνουμε στην Τεγέα Αρκαδίας και τον Ι. Ν. Επισκοπής. Στα πλαίσια του εορτασμού της Κοίμησης της Θεοτόκου που είναι αφιερωμένος ο ναός, στήνεται στο πάρκο μία από τις μεγαλύτερες εμποροπανηγύρεις που διοργανώνεται εδώ και 130 χρόνια. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Παράλιο Άστρος, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και καφέ. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024 Καραθώνα - Ναύπλιο (Ημερήσια) Τιμή: 25€ 

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ φτάνουμε στην παραλία Καραθώνα. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα (προαιρετικό). Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Ναύπλιο για τον απογευματινό μας καφέ. Επιστροφή στη Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Κυριακή 18 Αυγούστου 2024 Λευκαντί - Χαλκίδα (Ημερήσια) Τιμή: 25€ 

Αναχώρηση και πρώτη μας στάση στο Λευκαντί. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα προαιρετικό. Στη συνέχεια θα βρεθούμε στη Χαλκίδα για βόλτα και τον απογευματινό μας καφέ. Επιστροφή στη Αθήνα.

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024 Ψάθα (Απογευματινή) Τιμή: 15€ 

Αναχώρηση με προορισμό τη βοτσαλωτή παραλία της Ψάθας. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και καφέ ή γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα

Σάββατο 24 Αυγούστου 2024 Παραλία Κάντια - Ναύπλιο (Ημερήσια) Τιμή: 25€

 Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ φτάνουμε στην παραλία Κάντια. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα (προαιρετικό). Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Ναύπλιο για τον απογευματινό μας καφέ. Επιστροφή στη Αθήνα με ενδιάμεση στάση. 

Σάββατο 24 Αυγούστου 2024 Άνδρος (Ημερήσια) Τιμή: 50€
(Στην τιμή περιλαμβάνεται και το εισιτήριο του καραβιού) 

Πρωινή αναχώρηση για Ραφήνα και επιβίβαση στο πλοίο. Μετά από ταξίδι δύο ωρών άφιξη στην Άνδρο. Επιβίβαση στο λεωφορείο και ξεκινάμε με προορισμό την ανδρική μονή της Αγ. Μαρίνας, χτισμένη στις αρχές του 14ου αιώνα, βρίσκεται κοντά στο χωριό Αποικία. Συνεχίζουμε για τις πηγές της Σάριζας, σύντομη στάση. Επόμενος σταθμός μας η Χώρα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Αναχώρηση για το λιμάνι, πιθανή στάση στο Μπατσί, επιστροφή στη Ραφήνα. Επιβίβαση στο λεωφορείο μας και επιστροφή στην Αθήνα.

Κυριακή 25 Αυγούστου 2024 Αγία Άννα Ευβοίας (Ημερήσια) Τιμή: 25€ 

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ φτάνουμε στην παραλία της Αγίας Άννας στην Εύβοια. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Κυριακή 25 Αυγούστου 2024  Παραλία Σαράντη (Πρωινός Περίπατος) Τιμή: 20€ 

Αναχώρηση για την Παραλία Σαράντη. Παραμονή περίπου 4 ώρες για μπάνιο, βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα.

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024 Άγιος Φανούριος - Ωρωπός (Εορτή) (Απογευματινή) Τιμή: 15€ 

Αναχώρηση για τον Ωρωπό και τον Ι. Ν. Αγ. Φανουρίου ανήμερα της Εορτής του. Ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα. Στην συνέχεια ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ στην Σκάλα Ωρωπού. Επιστροφή στην Αθήνα.

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024 *Κρήτη (Οκταήμερη)*

Ημέρα: Πειραιάς - Ηράκλειο (ξενοδοχείο)
Ημέρα:Ηράκλειο - Ενυδρείο - Ρεθυμνο - Λίμνη Κουρνά - Χανιά (ξενοδοχείο)
Ημέρα:Κισσαμος - Γραμβούσα - Μπάλος (κρουαζιέρα)
Ημέρα: Φαράγγι Σαμαριάς - Σφακιά - Λουτρό
Ημέρα: Σπήλι - Μάταλα - Ηράκλειο - Αγ.Νικόλαος
Ημέρα: Μονή Τόπλου - Βαι - Σητεία 
7η Ημέρα: Ιεράπετρα - Χρυσή
Ημέρα: Ελούντα - Σπιναλόγκα - Ηράκλειο
Ημέρα: Άφιξη στον Πειραιά νωρίς το πρωί.

Τιμή ανά άτομο: Αναμένεται

Περιλαμβάνονται: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας , διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο, εισιτήρια πλοίου , Φ.Π.Α, συνοδός-αρχηγός.
Δεν περιλαμβάνονται : ό,τι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο,Τέλος Ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση.

Σάββατο 31 Αυγούστου 2024 Λιχαδονήσια (Ημερήσια) Τιμή: 40€
 (Στην τιμή περιλαμβάνεται και το εισιτήριο του καραβιού) 

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ φτάνουμε στα Καμένα Βούρλα όπου θα πάρουμε το καραβάκι για την κρουαζιέρα μας στα Λιχαδονήσια. Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας θα κάνουμε στάση για μπάνιο στο μεγαλύτερο από τα νησάκια, στην Στρογγυλή και στην συνέχεια θα σταθούμε στον Άγιο Γεώργιο της Εύβοιας για γεύμα (προαιρετικά). Επιστροφή στα Καμένα Βούρλα, και αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

🌞 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ  2024 🌞

Κυριακή 1 Σεμπτέβριος 2024 Κύθνος - Παναγία Κανάλα (Ημερήσια) Τιμή: 60€
(Στην τιμή περιλαμβάνεται και το εισιτήριο του καραβιού) 

Πρωινή αναχώρηση για το Λαύριο και επιβίβαση στο πλοίο για το λιμάνι του Μέριχα στην Κύθνο. Πρώτη μας στάση στην Παναγία Κανάλα για προσκύνημα και συνεχίζουμε για τα Λουτρά. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα (προαιρετικό). Το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο Μέριχα για τον απογευματινό μας καφέ και επιβίβαση στο πλοίο. Άφιξη στο Λαύριο και επιστροφή στην Αθήνα.

Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου 2024 Σούνιο (Απογευματινή) Τιμή: 15€ 

Αναχώρηση με προορισμό την παραλία του Σουνίου. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και καφέ ή γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα.

Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου 2024  Πόρος (Ημερήσια) Τιμή: 30€
(Στην τιμή περιλαμβάνεται και το εισιτήριο του καραβιού)

 Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στο Γαλατά όπου θα πάρουμε το καραβάκι για τον Πόρο. Άφιξη στο λιμανάκι του νησιού και αναχώρηση για την παραλία Ασκέλι. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα. Επιστροφή στο λιμάνι του Πόρου για βόλτα. Για όποιον το επιθυμεί μπορεί να περάσει όλο τον χρόνο του στην πόλη του Πόρου. Επιστροφή στη Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου 2024 Παναγία Γιάτρισσα - Λουτράκι ''Παραμονή Εορτής''
(Απογευματινή) Τιμή: 15€ 

Αναχώρηση με προορισμό το Λουτράκι για να προσκυνήσουμε τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Γιάτρισσας παραμονή της εορτής της. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, καφέ ή γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα. 

Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου 2024  Λευκαντί Ευβοίας (Επταήμερες Διακοπές Relax) 

Αναχώρηση για την Εύβοια για επτά ημέρες διακοπών για μπάνια και χαλάρωση στην όμορφη Λευκαντί. Επιστροφή στην Αθήνα μετά το πέρας των επτά ημερών με ενδιάμεση στάση.

Τιμή ανά άτομο με πρωινό:

Με θέα Κήπο : 230€ το άτομο σε δίκλινο , 200€ σε τρίκλινο , 320€ σε μονόκλινο
Με θέα Θάλασσα : 240€ το άτομο σε δίκλινο , 210€ σε τρίκλινο , 340€ σε μονόκλινο
Deluxe Superior : 260€ το άτομο σε δίκλινο , 230€ σε τρίκλινο , 370€ σε μονόκλινο

Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024 Άστρος Κυνουρίας (Ημερήσια) Τιμή: 25€ 

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στο Παράλιο Άστρος Κυνουρίας. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, μπάνιο και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στη Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024  Τυρός Κυνουρίας (Ημερήσια) Τιμή: 25€ 

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στο όμορφο παραλιακό χωριό του Τυρού.Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, μπάνιο και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στη Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2024  Βραχάτι (Πρωινός Περίπατος) Τιμή: 20€ 

Αναχώρηση με προορισμό το Βραχάτι και την ομώνυμη παραλία, στο νομό Κορινθίας. Παραμονή περίπου 4 ώρες για μπάνιο, βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα.

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024 Ι. Ησυχαστήριο Τιμίου Σταυρού (Μαψός) - Λουτράκι
(Απογευματινή) Τιμή: 15€

 Αναχώρηση με προορισμό τον Μαψό Κορινθίας και την Ιερά Μονή του Τιμίου Σταυρού. Παραμονή για προσκύνημα και στην συνέχεια θα επισκεφθούμε το Λουτράκι όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα, καφέ ή γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα.

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024 *Σκύρος (Τριήμερη)* 

1η Ημέρα: Αθήνα - Κύμη - Σκύρος
2η Ημέρα: Καλαμίτσα - Κυρά Παναγιά (μπανιο & γεύμα) - Γυρίσματα - Χώρα
3η Ημέρα: Χωρα - Μαγαζια - Αχερούνες (μπάνιο & γεύμα) - Κύμη 

Τιμή ανά άτομο: Αναμένεται 

Περιλαμβάνονται: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας , διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο, εισιτήρια πλοίου , Φ.Π.Α, συνοδός-αρχηγός.
Δεν περιλαμβάνονται : ό,τι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο,Τέλος Ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση.

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024 Ι. Ν. Αναστάσεως Χριστού - Αρτέμιδα (Απογευματινή) Τιμή: 15€

 Αναχώρηση με προορισμό τον Ιερό Ναό Αναστάσεως Χριστού και παραμονή για προσκύνημα. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην Αρτέμιδα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, καφέ ή γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα.

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024  Λιχαδονήσια (Ημερήσια) Τιμή: 40€
(Στην τιμή περιλαμβάνεται και το εισιτήριο του καραβιού) 

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ φτάνουμε στα Καμένα Βούρλα όπου θα πάρουμε το καραβάκι για την κρουαζιέρα μας στα Λιχαδονήσια. Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας θα κάνουμε στάση για μπάνιο στο μεγαλύτερο από τα νησάκια, στην Στρογγυλή και στην συνέχεια θα σταθούμε στον Άγιο Γεώργιο της Εύβοιας για γεύμα (προαιρετικά). Επιστροφή στα Καμένα Βούρλα, και αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024 ''Γιορτή Φιστικιού'' στην Αίγινα (Ημερήσια) Τιμή: 40€ 

Αναχώρηση με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά και επιβίβαση στο πλοίο για Αίγινα. Η πρώτη μας επίσκεψη θα είναι στην Ι. Μ. Αγ. Νεκταρίου για προσκύνημα. Μετά το προσκύνημά μας θα παρακολουθήσουμε τη γιορτή του Φιστικιού στην Αίγινα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, καφέ και γεύμα (προαιρετικό). Απόπλους για Πειραιά. Επιβίβαση στο λεωφορείο μας και επιστροφή στην Αθήνα.

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024 Άγιος Εφραίμ - Νέα Μάκρη (Απογευματινή) Τιμή: 15€ 

Αναχώρηση με προορισμό την Ι. Μ. Αγ. Εφραίμ, μία από τις παλαιότερες μονές της Αττικής. Παραμονή για προσκύνημα και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την παραλία της Ν. Μάκρης για βόλτα και καφέ (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα.

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024 *Λέσβος (Τετραήμερη)*

Αναλυτικό Πρόγραμμα & Τιμή : Αναμένεται

Περιλαμβάνονται: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας , διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο, εισιτήρια πλοίου , Φ.Π.Α, συνοδός-αρχηγός.
Δεν περιλαμβάνονται : ό,τι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο,Τέλος Ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση.

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024 Σαλαμίνα - Γύρος Νησιού (Ημερήσια) Τιμή: 25€ 

Αναχώρηση με προορισμό το Πέραμα. Επιβίβαση στο καράβι και άφιξη στην Σαλαμίνα. Για τον πρωινό μας καφέ (προαιρετικά) θα βρεθούμε στο Αιάντιο. Στάση για προσκύνημα στον Άγιο Νικόλαο Λεμονιών και γεύμα και καφέ (προαιρετικά) στην πόλη της Σαλαμίνας. Επίσκεψη στο Μνημείο Σαλαμινομάχων. Επιστροφή στην Αθήνα.

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024  Κύθνος - Παναγία Κανάλα (Ημερήσια) Τιμή: 60€
(Στην τιμή περιλαμβάνεται και το εισιτήριο του καραβιού) 

Πρωινή αναχώρηση για το Λαύριο και επιβίβαση στο πλοίο για το λιμάνι του Μέριχα στην Κύθνο. Πρώτη μας στάση στην Παναγία Κανάλα για προσκύνημα και συνεχίζουμε για τα Λουτρά. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα (προαιρετικό). Το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο Μέριχα για τον απογευματινό μας καφέ και επιβίβαση στο πλοίο. Άφιξη στο Λαύριο και επιστροφή στην Αθήνα.

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024 Άγιοι Απόστολοι-Εύβοια(Ημερήσια) Τιμή: 25€

 Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στην Εύβοια. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024 Άγιος Κυπριανός - Χασιά (Απογευματινή) Τιμή: 15€ 

Αναχώρηση με προορισμό τους νοτιοδυτικούς πρόποδες της Πάρνηθας για να επισκεφθούμε την Ι. Μονή Αγίου Κυπριανού. Παραμονή για προσκύνημα και συνεχίζουμε για τη Χασιά, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα, καφέ ή γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα.

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024 *Κοζάνη (Τριήμερη)*

Αναλυτικό Πρόγραμμα & Τιμή : Αναμένεται 

Περιλαμβάνονται: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας , διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο, Φ.Π.Α, συνοδός-αρχηγός.
Δεν περιλαμβάνονται : ό,τι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο,Τέλος Ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση.

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024 Λίμνη Δόξα - Φενεός (Ημερήσια) Τιμή: 25€ 

Αναχώρηση και με μια ενδιάμεση στάση κατευθυνόμαστε για τις πλαγιές της Ζήρειας και την πανέμορφη λίμνη Δόξας, σε υψόμετρο 700 μ. στην περιοχή του Φενεού στο Ν. Κορινθίας. Σε δεσπόζουσα θέση πάνω από τη λίμνη βρίσκεται το ιστορικό μοναστήρι του Αγ. Γεωργίου του Φονιά. Ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Λίμνη και το εκκλησάκι του Αγ. Φανουρίου. Γεύμα (προαιρετικό) σε ταβέρνα της περιοχής και επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024 Τρίπολη '' ΕΟΡΤΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ'' - Παράλιο Άστρος
(Ημερήσια) Τιμή: 25€ 

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στην ηρωική Τριπολιτσά. Ελεύθερος χρόνος για να παρακολουθήσουμε τις εκδηλώσεις ανήμερα του εορτασμού της απελευθέρωσης της Τρίπολης, βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Τελευταία μας στάση στο πανέμορφο Παράλιο Άστρος για βόλτα και καφέ. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ  2024

Τετάρτη 02 Οκτωβρίου 2024 Άγιος Πορφύριος - Ωρωπός (Απογευματινή) Τιμή: 15€ 

Αναχώρηση και περνώντας από τη Μαλακάσα φτάνουμε στην Ι. Μ. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος που ιδρύθηκε από τον Όσιο Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη. Παραμονή για προσκύνημα και συνεχίζουμε για την Σκάλα Ωρωπού, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα, καφέ, γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα.

Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024 Κεφαλάρι Αργολίδας - Ναύπλιο (Ημερήσια) Τιμή: 25€ 

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση στην Αρχαία Κόρινθο για τον πρωινό μας καφέ (προαιρετικό), φτάνουμε στο Πανόραμα Αργολίδας όπου θα έχουμε την δυνατότητα να επισκεφτούμε το μουσείο μελισσοκομικής τέχνης και παραγωγής μελιού ''Άξιον Εστί''. Στην συνέχεια θα βρεθούμε στο Κεφαλάρι Αργολίδας. Ελεύθερος χρόνος για να επισκεφθούμε και τον Ναό της Ζωοδόχου Πηγής που βρίσκεται σε σπηλιά μέσα στο βράχο, βόλτα δίπλα στο ποτάμι και το γεύμα μας (προαιρετικό) σε ταβέρνα της περιοχής.Τελευταία στάση στο πανέμορφο Ναύπλιο για βόλτα και καφέ (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Σάββατο 05 Οκτωβρίου 2024  *Βόλος -Πήλιο (Διήμερη)*

1η Ημέρα: Αθήνα - Χάνια - Μακρυνίτσα - Βόλο
2η Ημέρα: Τσαγκαράδα (βόλτα & καφέ) - Μηλιές(γεύμα) - Αθήνα

Τιμή ανά άτομο: Αναμένεται

Περιλαμβάνονται: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας , διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο, Φ.Π.Α, συνοδός-αρχηγός.
Δεν περιλαμβάνονται : ό,τι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο,Τέλος Ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση.

Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024 Ιερά Μονή Βαρσών - Αγία Θεοδώρα (Ημερήσια) Τιμή: 25€

 Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στην όμορφη Ι. Μ. Αγ. Νικολάου Βαρσών. Μετά το προσκύνημά μας θα επισκεφθούμε την Αγία Θεοδώρα, κοντά στο χωριό Βάστα Αρκαδίας. Ελεύθερος χρόνος και γεύμα (προαιρετικό) σε ταβέρνα της περιοχής. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024 Αλίαρτος -Καταρράκτες Πέτρας -Λειβαδιά (Πρωινός Περίπατος) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και  με ενδιάμεση στάση  φθάνουμε στην Αλίαρτο . Παραμονή για καφέ (προαιρετικό) και συνεχίζουμε την διαδρομή μας προς τους Καταρράκτες Πέτρας. Εκεί θα έχουμε χρόνο για μια μοναδική βόλτα στην φύση .Επόμενη μας στάση η Λιβαδειά για το γεύμα μας (προαιρετικό) Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση. 

Τετάρτη 09 Οκτωβρίου 2024 Ι. Μ. Νταού Πεντέλης - Ραφήνα (Απογευματινή) Τιμή: 15€ 

Αναχώρηση για την Ι. Μ. Παντοκράτορος Ταώ («Νταού») Πεντέλης. Παραμονή για προσκύνημα και στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τη Ραφήνα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, καφέ ή γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα.

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024 Θερμοπύλες - Ι. Μ. Δαμάστας - Γοργοπόταμος (Ημερήσια) Τιμή: 25€

 Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ φτάνουμε στο κέντρο ιστορικής ενημέρωσης Θερμοπυλών. Επίσκεψη και ενημέρωση. Επόμενη στάση μας στην Ι. Μ. Δαμάστας, παραμονή για προσκύνημα. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος στο Γοργοπόταμο για βόλτα και γεύμα (προαιρετικά). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024  *Τρίκαλα-Λουτρά Σμοκόβου (Διήμερη)*

Αναλυτικό Πρόγραμμα & Τιμή : Αναμένεται 

Περιλαμβάνονται: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας , διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο,, Φ.Π.Α, συνοδός-αρχηγός.
Δεν περιλαμβάνονται : ό,τι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο,Τέλος Ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση.

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024 Παύλιανη - Αθανάσιος Διάκος (Ημερήσια) Τιμή: 25€ 

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ, φτάνουμε στην γραφικότατη Παύλιανη. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, επίσκεψη στο Πάρκο, καφέ (προαιρετικό). Συνεχίζουμε για τον πανέμορφο ορεινό οικισμό του Αθανασίου Διάκου (Άνω Μουσουνίτσα). Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Πιθανή επίσκεψη στο Μουσείο Αθανασίου Διάκου (εφόσον είναι ανοικτό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024 Ι. Μ. Γοργοεπηκόου - Μάνδρα (Απογευματινή) Τιμή: 15€ 

Αναχώρηση με προορισμό τη Μάνδρα για να επισκεφθούμε την Ι. Μ. Γοργοεπηκόου. Παραμονή για προσκύνημα και στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην Μάνδρα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, καφέ. Επιστροφή στην Αθήνα.

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024 Σπήλαιο Κάψια - Λαγκάδια - Βυτίνα (Ημερήσια) Τιμή: 25€ 

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στο Σπήλαιο Κάψια, λίγο έξω από το χωριό Κάψια. Επίσκεψη στο σπήλαιο (ατομικά έξοδα, ενδεικτική τιμή εισόδου: 6€). Μετά τη ξενάγησή μας σε αυτό θα επισκεφθούμε το χωριό Λαγκάδια. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επόμενος μας σταθμός η Βυτίνα για τον απογευματινό μας καφέ. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024 Ευρωστίνα - ''Ρέμα των Μύλων'' (Ημερήσια) Τιμή: 25€ 

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στην Ευρωστίνα και στο ''Ρέμα των Μύλων'' όπου θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε και να θαυμάσουμε τη φύση σε μια βατή διαδρομή για μικρούς και μεγάλους. Γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024 Λούσιος - Καρύταινα - Αγρόκτημα Παπάκια (Ημερήσια) Τιμή: Αναμένεται
 (Στην τιμή περιλαμβάνεται και το γεύμα)
Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στην Καρύταινα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και επίσκεψη στο επιβλητικό κάστρο της. Γεύμα στο Αγρόκτημα Παπάκια. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024 Ναύπακτος - Ι. Μ. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Ημερήσια) Τιμή: 30€

 Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στην Ι. Μ. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για προσκύνημα. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στη Ναύπακτο για βόλτα και Γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024 Άγιος Εφραίμ - Νέα Μάκρη (Απογευματινή) Τιμή: 15€ 

Αναχώρηση με προορισμό την Ι. Μ. Αγ. Εφραίμ, μία από τις παλαιότερες Μονές της Αττικής. Παραμονή για προσκύνημα και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την παραλία της Ν. Μάκρης για βόλτα και καφέ (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα.

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024 *Ζαγοροχώρια (Τετραήμερη)*

Αναλυτικό Πρόγραμμα & Τιμή : Αναμένεται  

Περιλαμβάνονται: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας , διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο,, Φ.Π.Α, συνοδός-αρχηγός.
Δεν περιλαμβάνονται : ό,τι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο,Τέλος Ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση.

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024 Καλάβρυτα - Οδοντωτός (Ημερήσια) Τιμή: 35€
(Στην τιμή περιλαμβάνεται και το τρενάκι του Οδοντωτού) 

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στο Διακοπτό. Από εκεί θα επιβιβαστούμε στο τρενάκι του Οδοντωτού για να διασχίσουμε το φαράγγι του Βουραΐκού, καθώς το τρενάκι ανηφορίζει προς τα Καλάβρυτα. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στο ιστορικό και μαρτυρικό χωριό των Καλαβρύτων και γεύμα (προαιρετικό). Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Μουσείο Θυσίας Καλαβρυτινών (ατομικά έξοδα). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024 *Σέρρες - Θεσσαλονίκη (Τριήμερη)*

Αναλυτικό Πρόγραμμα & Τιμή : Αναμένεται

Περιλαμβάνονται: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας , διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο,, Φ.Π.Α, συνοδός-αρχηγός.
Δεν περιλαμβάνονται : ό,τι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο,Τέλος Ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση.

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024 *Οινοτουρισμός Βόλος - Νάουσα - Βέροια -Τρίκαλα (Τριήμερη)*

Αναλυτικό Πρόγραμμα & Τιμή : Αναμένεται   

Περιλαμβάνονται: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας , διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο,, Φ.Π.Α, συνοδός-αρχηγός.
Δεν περιλαμβάνονται : ό,τι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο,Τέλος Ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση.

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024 Ι. Μ. Ιερουσαλήμ - Αράχωβα - Λειβαδιά (Ημερήσια) Τιμή: 25€ 

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ φτάνουμε στην Ι. Μ. Ιερουσαλήμ (Γερσαλή). Παραμονή για προσκύνημα. Στην συνέχεια κατευθυνόμαστε στην Αράχωβα όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επόμενος μας σταθμός η Λειβαδιά για την απογευματινή μας βόλτα, ή καφέ (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2024 Ι. Μ. Παναγίας Φανερωμένης - Σαλαμίνα (Απογευματινή) Τιμή: 20€

 Αναχώρηση με προορισμό το Πέραμα για να επιβιβαστούμε στο φέρρυ για Σαλαμίνα. Στο νησί θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε την Ι. Μ. Παναγίας Φανερωμένης για προσκύνημα. Επιστροφή στη Σαλαμίνα όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα δίπλα στη θάλασσα. Επιστροφή στην Αθήνα.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ   2024

Σάββατο 02 Νοεμβρίου 2024 Όσιος Δαυίδ - Αγ. Ιωάννης Ρώσσος - Προκόπι (Ημερήσια) Τιμή: 25€

 Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ φτάνουμε στον Ιερό Ναό του Οσίου Δαυίδ. Παραμονή για προσκύνημα και συνεχίζουμε για το Προκόπι και τον Άγιο Ιωάννη Ρώσσο. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στη Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Κυριακή 03 Νοεμβρίου 2024 Αρχαία Μεσσήνη - Καλαμάτα (Ημερήσια) Τιμή: 25€
(Δωρεάν Είσοδος στους Αρχαιολογικούς Χώρους)

 Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση θα επισκεφτούμε τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης. Ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο και στο μουσείο. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην πόλη της Καλαμάτας όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2024 Άγιος Κυπριανός - Χασιά (Απογευματινή) Τιμή: 15€ 

Αναχώρηση με προορισμό τους νοτιοδυτικούς πρόποδες της Πάρνηθας για να επισκεφθούμε την Ι. Μ. Αγίου Κυπριανού. Παραμονή για προσκύνημα και συνεχίζουμε για τη Χασιά, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα, καφέ ή γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα.

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2024 Αίγινα - Άγιος Νεκτάριος ''Εορτή'' (Ημερήσια) Τιμή: 40€
(Στην τιμή περιλαμβάνεται και το εισιτήριο του καραβιού) 

Αναχώρηση με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά και επιβίβαση στο πλοίο για Αίγινα. Παραμονή στο Λιμάνι της Αίγινας για να παρακολουθήσουμε την λιτάνευση της εικόνας και των τιμίων λειψάνων στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, γεύμα (προαιρετικό). Επίσκεψη στον Ναό του Αγίου Νεκταρίου. Απόπλους για Πειραιά. Επιβίβαση στο λεωφορείο και επιστροφή στην Αθήνα.

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2024  *Τζουμέρκα (Τριήμερη)*

1η Ημέρα: Αθήνα -Τζουμέρκα - Άγναντα (γεύμα) – Καταρράκτης - Πράμαντα
2η Ημέρα: Καλαρρύτες – Μονή Κηπίνας – Συρράκο - Πράμαντα.
3η Ημέρα: Σπήλαιο Ανεμότρυπας (επίσκεψη εφόσον είναι ανοιχτό) - Γέφυρα Πλάκας – Γεφύρι Άρτας - Μενίδι – Αθήνα

Τιμή ανά άτομο με ημιδιατροφή:
180€ σε δίκλινο ,170€ σε τρίκλινο , 220€ σε μονόκλινο

Περιλαμβάνονται: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας , δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Tzoumerka Hotel με ημιδιατροφή ,Φ.Π.Α, συνοδός-αρχηγός.
Δεν περιλαμβάνονται : ό,τι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο,Τέλος Ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση.

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2024 Λίμνη Δόξα - Φενεός (Ημερήσια) Τιμή: 25€ 

Αναχώρηση και με μια ενδιάμεση στάση κατευθυνόμαστε για τις πλαγιές της Ζήρειας και την πανέμορφη λίμνη Δόξας, σε υψόμετρο 700 μ. στην περιοχή του Φενεού στο Ν. Κορινθίας. Σε δεσπόζουσα θέση πάνω από τη λίμνη βρίσκεται το ιστορικό μοναστήρι του Αγ. Γεωργίου του Φονιά. Ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα και στη συνέχεια θα μεταβούμε στη Λίμνη και στο εκκλησάκι του Αγ. Φανουρίου. Γεύμα (προαιρετικό) σε ταβέρνα της περιοχής και επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2024 Άγιος Πορφύριος - Ωρωπός (Απογευματινή) Τιμή: 15€ 

Αναχώρηση και περνώντας τη Μαλακάσα φτάνουμε στην Ι. Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος που ιδρύθηκε από τον Όσιο Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη. Παραμονή για προσκύνημα και συνεχίζουμε για την Σκάλα Ωρωπού, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα, καφέ, γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα.

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2024 Μανιτάρια ''Δίρφυς'' - Στενή Ευβοίας (Ημερήσια) Τιμή:  25€ 

Αναχώρηση και πρώτη μας στάση στην Χαλκίδα για βόλτα και για τον πρωινό μας καφέ. Συνεχίζουμε για τις παρυφές της Δίρφυος και επίσκεψη σε ένα σύγχρονο ολοκληρωμένο συγκρότημα παραγωγής μανιταριών, ξενάγηση στο χώρο, σύντομη στάση στο πρατήριο της μονάδας παραγωγής μανιταριών για τις αγορές μας. Επόμενη στάση μας στη Στενή Ευβοίας για μια όμορφη βόλτα στην φύση και γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση. 

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2024  Ι. Μ. Δαδιού - Αμφίκλεια - Γιορτή ψωμιού (Ημερήσια) Τιμή: 25€ 

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση, φτάνουμε στην Ι. Μ. Δαδιού. Προσκύνημα και συνεχίζουμε για την Αμφίκλεια. Εκεί θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να επισκεφθούμε την έκθεση ψωμιού και για γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2024  *Καρπενήσι (Διήμερη)*

Αναλυτικό Πρόγραμμα & Τιμή : Αναμένεται    

Περιλαμβάνονται: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας , διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο,, Φ.Π.Α, συνοδός-αρχηγός.
Δεν περιλαμβάνονται : ό,τι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο,Τέλος Ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση.

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2024 Ιερά Μονή Βαρσών - Αγία Θεοδώρα (Ημερήσια) Τιμή: 25€

 Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στην όμορφη Ι. Μ. Αγ. Νικολάου Βαρσών. Μετά το προσκύνημά μας θα επισκεφθούμε την Αγία Θεοδώρα, κοντά στο χωριό Βάστα Αρκαδίας. Ελεύθερος χρόνος και γεύμα (προαιρετικό) σε ταβέρνα της περιοχής. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2024 Άγιος Εφραίμ - Νέα Μάκρη (Απογευματινή) Τιμή: 15€ 

Αναχώρηση με προορισμό την Ι. Μ. Αγ. Εφραίμ, μία από τις παλαιότερες μονές της Αττικής. Παραμονή για προσκύνημα και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την παραλία της Ν. Μάκρης για βόλτα και καφέ (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα.

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2024  Παναγία Σκριπού -΄Οσιος Λουκάς - Αράχωβα (Ημερήσια) Τιμή: 25€

 Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ φτάνουμε στον ιστορικό Ναό της Παναγίας Σκριπούς. Παραμονή για προσκύνημα και συνεχίζουμε για την Ιερά Μονή του Οσίου Λουκά. Ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα. Επόμενος προορισμός μας η Αράχωβα για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στη Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2024  *Βόλος -Πήλιο (Διήμερη)*

1η Ημέρα: Αθήνα - Χάνια -Μακρινίτσα - Βόλο
2η Ημέρα: Τσαγκαράδα (βόλτα & καφέ) - Μηλιές (γεύμα) - Αθήνα

Τιμή ανά άτομο: Αναμένεται

Περιλαμβάνονται: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας , διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο, Φ.Π.Α, συνοδός-αρχηγός.
Δεν περιλαμβάνονται : ό,τι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο,Τέλος Ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση.

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2024 Δημητσάνα - Βυτίνα (Ημερήσια) Τιμή: 25€ 

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στη Δημητσάνα, επίσκεψη στο Μουσείο Υδροκίνησης (με ατομικά έξοδα), βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Για τον απογευματινό μας καφέ θα βρεθούμε στην Βυτίνα. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2024  Άγιος Ιωάννης Μακρυνός - Πάχη (Απογευματινή) Τιμή: 15€ 

Αναχώρηση με προορισμό την Ι. Μ. Αγίου Ιωάννη Μακρυνού. Παραμονή για προσκύνημα. Επόμενη στάση μας η Πάχη για βόλτα και καφέ. Επιστροφή στην Αθήνα.

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024 Άγιος Ανδρέας - Πάτρα ''Εορτή'' - Αχάϊα Κλάους (Ημερήσια) Τιμή: 25€ 

 Αναχώρηση νωρίς το πρωί και φτάνουμε στην Πάτρα για τον εορτασμό του πολιούχου Αγίου Ανδρέα. Ελεύθερος χρόνος να προσκυνήσουμε, να συμμετάσχουμε στην περιφορά της εικόνας και για γεύμα (προαιρετικό). Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το εργοστάσιο της ποτοποιίας Αχάϊα Κλάους με τα φημισμένα κρασιά. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024  *Κτήμα Τσελέπου - Δημητσάνα - Αρχ. Ολυμπία -
Λαγκάδια - Βυτίνα (Διήμερη)*

Αναλυτικό Πρόγραμμα & Τιμή : Αναμένεται     

Περιλαμβάνονται: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας , διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο,, Φ.Π.Α, συνοδός-αρχηγός.
Δεν περιλαμβάνονται : ό,τι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο,Τέλος Ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ    2024

Κυριακή 01 Δεκεμβρίου 2024 Καλάβρυτα - Οδοντωτός (Ημερήσια) Τιμή: 35€
(Στην τιμή περιλαμβάνεται και το τρενάκι του Οδοντωτού) 

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στο Διακοπτό. Από εκεί θα επιβιβαστούμε στο τρενάκι του Οδοντωτού για να διασχίσουμε το φαράγγι του Βουραΐκού, καθώς το τρενάκι ανηφορίζει προς τα Καλάβρυτα. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στο ιστορικό και μαρτυρικό χωριό των Καλαβρύτων και γεύμα (προαιρετικό). Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Μουσείο Θυσίας Καλαβρυτινών (ατομικά έξοδα). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Κυριακή 01 Δεκεμβρίου 2024  Αρχ. Κόρινθος - Ακροκόρινθος - Ναύπλιο (Ημερήσια) Τιμή: 25€

 Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ στην Αρχαία Κόρινθο φτάνουμε στον Ακροκόρινθο. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση. Θα συνεχίσουμε για το όμορφο Ναύπλιο, για βόλτα, καφέ και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στη Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Τετάρτη 04 Δεκεμβρίου 2024 Όσιος Πατάπιος - Λουτράκι (Απογευματινή) Τιμή: 15€ 

Αναχώρηση και φτάνουμε στην Ιερά Μονή του Οσίου Παταπίου. Παραμονή για προσκύνημα. Στη συνέχεια θα βρεθούμε στο Λουτράκι για βόλτα και καφέ. Επιστροφή στη Αθήνα.

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2024 Σπήλαιο Κάψια - Λαγκάδια - Βυτίνα (Ημερήσια) Τιμή:25€ 

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στο Σπήλαιο Κάψια, λίγο έξω από το χωριό Κάψια. Επίσκεψη στο σπήλαιο (ατομικά έξοδα, ενδεικτική τιμή εισόδου: 6€). Μετά τη ξενάγησή μας σε αυτό θα επισκεφθούμε το χωριό Λαγκάδια. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επόμενος μας σταθμός η Βυτίνα για τον απογευματινό μας καφέ. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2024 *Βόλος - Λάρισα - Τρίκαλα (Διήμερη)*

Αναλυτικό Πρόγραμμα & Τιμή : Αναμένεται    

Περιλαμβάνονται: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας , διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο,, Φ.Π.Α, συνοδός-αρχηγός.
Δεν περιλαμβάνονται : ό,τι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο,Τέλος Ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση.

Κυριακή 08 Δεκεμβρίου 2024 Παναγία Μαλεβή - Άγιος Πέτρος (Ημερήσια) Τιμή: 25€ 

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στο μοναστήρι της Παναγίας της Μαλεβής. Παραμονή για προσκύνημα και στην συνέχεια θα επισκεφθούμε το ορεινό χωριό Άγιος Πέτρος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Κυριακή 08 Δεκεμβρίου 2024  Μύλος Ξωτικών - Τρίκαλα Θεσσαλίας (Ημερήσια) Τιμή: 35€ 

Αναχώρηση νωρίς το πρωί με προορισμό τα Τρίκαλα Θεσσαλίας, για να επισκεφτούμε τον Μύλο των Ξωτικών. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στο πάρκο και γεύμα (προαιρετικό). Για όποιον το επιθυμεί μπορεί να επισκεφθεί το κέντρο των Τρικάλων με τα συχνά τοπικά λεωφορεία (έξοδα ατομικά). Επιστροφή με ενδιάμεση στάση στην Αθήνα.

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2024 Ι. Μ. Γοργοεπηκόου - Μάνδρα (Απογευματινή) Τιμή: 15€
Αναχώρηση με προορισμό τη Μάνδρα για να επισκεφθούμε την Ι. Μ. Γοργοεπηκόου. Παραμονή για προσκύνημα και στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο κέντρο της Μάνδρας. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, καφέ. Επιστροφή στην Αθήνα.

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2024 Τρίκαλα Κορινθίας - Ι.Μ. Αγ. Βλασίου - Χ/Κ Ζήρειας (Ημερήσια) Τιμή: 25€

 Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στην Ι. Μ. Αγ. Βλασίου, παραμονή για προσκύνημα. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε το χιονοδρομικό κέντρο Ζήρειας για βόλτα. Στα Μεσαία Τρίκαλα θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2024 Μουσείο Άλατος - Τουρλίδα - Μεσολόγγι (Ημερήσια) Τιμή: 30€ 

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στην Τουρλίδα. Επισκεψη στο Μουσείο Άλατος και στην συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο Μεσολόγγι. Επίσκεψη στον Κήπο των Ηρώων. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή με ενδιάμεση στάση στην Αθήνα.

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2024  Μύλος Ξωτικών - Τρίκαλα Θεσσαλίας (Ημερήσια) Τιμή: 35€ 

Αναχώρηση νωρίς το πρωί με προορισμό τα Τρίκαλα Θεσσαλίας, για να επισκεφτούμε τον Μύλο των Ξωτικών. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στο πάρκο και γεύμα (προαιρετικό). Για όποιον το επιθυμεί μπορεί να επισκεφθεί το κέντρο των Τρικάλων με τα συχνά τοπικά λεωφορεία (έξοδα ατομικά). Επιστροφή με ενδιάμεση στάση στην Αθήνα.

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2024 Ι. Μ. Νταού Πεντέλης - Ραφήνα (Απογευματινή) Τιμή: 15€ 

Αναχώρηση για την Ι. Μ. Παντοκράτορος Ταώ («Νταού») Πεντέλης. Παραμονή για προσκύνημα και στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τη Ραφήνα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, καφέ ή γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα.

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2024 Χ/Κ Παρνασσού - Αράχωβα (Ημερήσια) Τιμή: 25€ 

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και στην συνέχεια θα μεταβούμε στην Αράχωβα για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2024 Λούσιος - Καρύταινα - Αγρόκτημα Παπάκια (Ημερήσια) Τιμή: Αναμένεται
 (Στην τιμή περιλαμβάνεται και το γεύμα) 

 Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στην Καρύταινα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και επίσκεψη στο επιβλητικό κάστρο της. Γεύμα στο Αγρόκτημα Παπάκια. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2024  Μύλος Ξωτικών - Τρίκαλα Θεσσαλίας (Ημερήσια) Τιμή: 35€ 

Αναχώρηση νωρίς το πρωί με προορισμό τα Τρίκαλα Θεσσαλίας, για να επισκεφτούμε τον Μύλο των Ξωτικών. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στο πάρκο και γεύμα (προαιρετικό). Για όποιον το επιθυμεί μπορεί να επισκεφθεί το κέντρο των Τρικάλων με τα συχνά τοπικά λεωφορεία (έξοδα ατομικά). Επιστροφή με ενδιάμεση στάση στην Αθήνα.

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2024 *Καβάλα - Δράμα - Ξάνθη - Αλεξανδρουπολη - Θεσσαλονίκη (Τετραήμερη)*

Αναλυτικό Πρόγραμμα & Τιμή : Αναμένεται    

Περιλαμβάνονται: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας , τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο με ημιδιατροφή , Φ.Π.Α, συνοδός-αρχηγός.
Δεν περιλαμβάνονται : ό,τι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο,Τέλος Ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση.

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2024  *Θεσσαλονίκη - Έδεσσα - Νάουσα - Βεργίνα - Βεροια - Αγ.Παισιος - Λιτοχωρο (Τετραήμερη)*

Αναλυτικό Πρόγραμμα & Τιμή : Αναμένεται     

Περιλαμβάνονται: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας , τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο με ημιδιατροφή , Φ.Π.Α, συνοδός-αρχηγός.
Δεν περιλαμβάνονται : ό,τι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο,Τέλος Ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση.

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2024  *Τρίκαλα - Ζαγοροχώρια - Ιωάννινα (Τριήμερη)*

Αναλυτικό Πρόγραμμα & Τιμή : Αναμένεται      

Περιλαμβάνονται: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας , τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο με ημιδιατροφή , Φ.Π.Α, συνοδός-αρχηγός.
Δεν περιλαμβάνονται : ό,τι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο,Τέλος Ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση.

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2024  Καλάβρυτα - Χ/Κ (Ημερήσια) Τιμή: 25€ 

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφε φτάνουμε στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων, ελεύθερος χρόνος για βόλτα. Στη συνέχεια θα βρεθούμε στην πόλη των Καλαβρύτων για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2024  Χ/Κ Μαινάλου - Βυτίνα (Ημερήσια) Τιμή: 25€ 

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ φτάνουμε στο χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου, ελεύθερος χρόνος για βόλτα. Στη συνέχεια θα βρεθούμε στην Βυτίνα, για το μεσημεριανό μας γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2023  Μύλος Ξωτικών - Τρίκαλα Θεσσαλίας (Ημερήσια) Τιμή: 35€ 

Αναχώρηση νωρίς το πρωί με προορισμό τα Τρίκαλα Θεσσαλίας, για να επισκεφτούμε τον Μύλο των Ξωτικών. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στο πάρκο και γεύμα (προαιρετικό). Για όποιον το επιθυμεί μπορεί να επισκεφθεί το κέντρο των Τρικάλων με τα συχνά τοπικά λεωφορεία (έξοδα ατομικά). Επιστροφή με ενδιάμεση στάση στην Αθήνα.

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2024 *Καβάλα - Δράμα - Ξάνθη - Αλεξανδρουπολη - Θεσσαλονίκη (Τετραήμερη)*

Αναλυτικό Πρόγραμμα & Τιμή : Αναμένεται      

Περιλαμβάνονται: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας , τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο με ημιδιατροφή , Φ.Π.Α, συνοδός-αρχηγός.
Δεν περιλαμβάνονται : ό,τι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο,Τέλος Ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση.

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2024  *Θεσσαλονίκη - Έδεσσα - Νάουσα - Βεργίνα - Βεροια - Αγ.Παισιος - Λιτοχωρο (Τετραήμερη)*

Αναλυτικό Πρόγραμμα & Τιμή : Αναμένεται     

Περιλαμβάνονται: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας , τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο με ημιδιατροφή , Φ.Π.Α, συνοδός-αρχηγός.
Δεν περιλαμβάνονται : ό,τι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο,Τέλος Ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ    2025

Σάββατο 04 Ιανουαρίου 2025 *Βόλος - Πήλιο ''Θεοφάνια'' (Τριήμερη)*

Αναλυτικό Πρόγραμμα & Τιμή : Αναμένεται     

Περιλαμβάνονται: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας , δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο με ημιδιατροφή, Φ.Π.Α, συνοδός-αρχηγός.
Δεν περιλαμβάνονται : ό,τι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο, Τέλος Ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση.

Σάββατο 04 Ιανουαρίου 2025  *Ναύπακτος - Άνω Χώρα - Γαλαξείδι ''Θεοφάνεια'' (Τριήμερη)*

Αναλυτικό Πρόγραμμα & Τιμή : Αναμένεται      

Περιλαμβάνονται: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας , δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο με ημιδιατροφή, Φ.Π.Α, συνοδός-αρχηγός.
Δεν περιλαμβάνονται : ό,τι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο,Τέλος Ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση.

Κυριακή 05 Ιανουαρίου 2025  Μουσείο Θήβας - Αράχωβα (Ημερήσια) Τιμή: 25€ 

(Δωρεάν Είσοδος στο Μουσείο) Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στη Θήβα. Εκεί θα έχουμε χρόνο να ξεναγηθούμε με διπλωματούχο ξεναγό στο μουσείο και να γνωρίσουμε καλύτερα την ιστορία της πόλης που ξεκινάει από την αρχαιότητα και καταλήγει μέχρι και τα νεότερα χρόνια. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Αράχωβα. Ελεύθερος χρόνος για καφέ, βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Δευτέρα 06 Ιανουαρίου 2025  ''ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ'' στο Άστρος Κυνουρίας - Ναύπλιο (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Ανήμερα των Θεοφανίων, αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ θα φτάσουμε στο Παράλιο Άστρος για να παρακολουθήσουμε τον Μέγα Αγιασμό των Υδάτων και στην συνέχεια την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ (προαιρετικά). Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην πόλη του Ναυπλίου για βόλτα & γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.