ΒΟΛΟΣ - ΠΗΛΙΟ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

Τριήμερη Εκδρομή. Αναχώρηση: Παρασκευή 06/01/2023

1η Ημέρα: Ανήμερα των Θεοφανίων, αναχώρηση από την Αθήνα για τα Καμένα Βούρλα, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να παρακολουθήσουμε τον Μέγα Αγιασμό των Υδάτων και την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στην παραλία μπροστά από τον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε προς τον μυχό του Παγασητικού κόλπου και φτάνουμε στην πανέμορφη πόλη του Βόλου. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση. 

 2η Ημέρα:  Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε για το χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου,  μόλις 2 χλμ. από το χωριό Χάνια, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και καφέ (προαιρετικά). Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς το χωριό Χάνια για βόλτα και γεύμα (προαιρετικά) σε ταβέρνα της περιοχής. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας για την πανέμορφη Μακρυνίτσα, το «Μπαλκόνι του Πηλίου», όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και καφέ (προαιρετικά) στην πλατεία του χωριού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση. 

3η Ημέρα: Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο ξεκινάμε για την πανέμορφη Τσαγκαράδα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ(προαιρετικά) στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής στο παραδοσιακό καφενείο γύρω από τον χιλιόχρονο πλάτανο. Συνεχίζουμε για τις Μηλιές, το πανέμορφο χωριό του Πηλίου με την ξεχωριστή εκκλησία των Ταξιαρχών , όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και γεύμα(προαιρετικά). επιστροφή στην αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις περίπου στις 21:00. 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο με πρωινό, Φ.Π.Α, Αρχηγός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο, ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016. 

Τιμή ανά άτομο:  175€ σε δίκλινο δωμάτιο, 285€ σε μονόκλινο.