ΒΟΛΟΣ - ΠΗΛΙΟ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ
Τριήμερη Εκδρομή. Αναχώρηση: Σάββατο 04/01/2020

1η Ημέρα: ΧΑΝΙΑ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση στα Καμένα Βούρλα, συνεχίζουμε για το Πήλιο και για τα Χάνια. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα . Επόμενη στάση μας για καφέ και βόλτα στην αμφιθεατρικά χτισμένη και πάντα γραφική Μακρυνίτσα, το μπαλκόνι του Πηλίου με θέα σε όλο το Βόλο. Το απόγευμα άφιξη στον Βόλο, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

 2η Ημέρα: ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ - ΖΑΓΟΡΑ- ΜΗΛΙΕΣ Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε για την όμορφη θέα , τον παραδοσιακό οικισμό της Τσαγκαράδας, ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής με τον χιλιόχρονο πλάτανο και συνεχίζουμε για την Ζαγορά, το μεγαλύτερο χωριό του Ανατολικού Πηλίου με τα αιωνόβια πλατάνια, τα τρεχούμενα νερά και τα διώροφα αρχοντικά. Το μεσημέρι μας βρίσκει σε ένα από τα ωραιότερα και πιο γραφικά χωρία του Πηλίου τις Μηλιές, με τον ιστορικό ναό των Ταξιαρχών. Παραμονή για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στον Βόλο, δείπνο, διανυκτέρευση. 

3η Ημέρα: ΒΟΛΟΣ - ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ Πρωινό στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος για να παρακολουθήσουμε τον Αγιασμό των Υδάτων και γεύμα (προαιρετικό). Αργά το μεσημέρι ξεκινάμε για την επιστροφή μας και με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στην Αθήνα περίπου στις 21;00. 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο με ημιδιατροφή, Φ.Π.Α, Αρχηγός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο,ο φόρος διαμονής (1,5€ ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση) του άρθρου 53 Ν.4389/2016. 

Τιμή ανά άτομο:  σε δίκλινο δωμάτιο, € σε μονόκλινο, € σε τρίκλινο.

Προκαταβολή το 30% του ποσού μέχρι 00/01/2020