Ημερήσιες εκδρομές Αυγούστου


Σάββατο 03 Αυγούστου 2024Αίγινα - Άγιος Νεκτάριος (Ημερήσια) Τιμή: 40€
(Στην τιμή περιλαμβάνεται και το εισιτήριο του καραβιού)

Αναχώρηση με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά και επιβίβαση στο πλοίο για Αίγινα. Η πρώτη μας επίσκεψη θα είναι στη γυναικεία Μονή Αγ. Νεκταρίου για προσκύνημα. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Αγ. Μαρίνα, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στο λιμάνι και απόπλους για Πειραιά. Επιβίβαση στο λεωφορείο μας και επιστροφή στην Αθήνα.

Κυριακή 04 Αυγούστου 2024 Μαυροβούνι Λακωνίας - Γύθειο (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στην παραλία του Μαυροβουνίου Λακωνίας. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο. Στην συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο Γύθειο όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Σάββατο 10 Αυγούστου 2024 Τριζόνια - Γαλαξίδι (Ημερήσια) Τιμή: 30€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στη Γλυφάδα του νομού Φωκίδας. Από εκεί με καραβάκια (ατομικά έξοδα) θα περάσουμε στα Τριζόνια. Παραμονή για μπάνιο και γεύμα (προαιρετικό). Επόμενος σταθμός, το Γαλαξίδι, για βόλτα και καφέ (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Κυριακή 11 Αυγούστου 2024 Αγκίστρι (Ημερήσια) Τιμή: 40€
(Στην τιμή περιλαμβάνεται και το εισιτήριο του καραβιού)

Αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά και επιβίβαση στο πλοίο για το Αγκίστρι. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο, βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Το απόγευμα επιστροφή στο λιμάνι για την επιβίβαση στο πλοίο με προορισμό τον Πειραιά και άφιξη στην Αθήνα.

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024 Πανηγύρι Τεγέας - Παράλιο Άστρος (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ φτάνουμε στην Τεγέα Αρκαδίας και τον Ι. Ν. Επισκοπής. Στα πλαίσια του εορτασμού της Κοίμησης της Θεοτόκου που είναι αφιερωμένος ο ναός, στήνεται στο πάρκο μία από τις μεγαλύτερες εμποροπανηγύρεις που διοργανώνεται εδώ και 130 χρόνια. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Παράλιο Άστρος, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και καφέ. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024 Καραθώνα - Ναύπλιο (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ φτάνουμε στην παραλία Καραθώνα. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα (προαιρετικό). Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Ναύπλιο για τον απογευματινό μας καφέ. Επιστροφή στη Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Κυριακή 18 Αυγούστου 2024 Λευκαντί - Χαλκίδα (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και πρώτη μας στάση στο Λευκαντί. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα προαιρετικό. Στη συνέχεια θα βρεθούμε στη Χαλκίδα για βόλτα και τον απογευματινό μας καφέ. Επιστροφή στη Αθήνα.

Σάββατο 24 Αυγούστου 2024 Παραλία Κάντια - Ναύπλιο (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ φτάνουμε στην παραλία Κάντια. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα (προαιρετικό). Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Ναύπλιο για τον απογευματινό μας καφέ. Επιστροφή στη Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Σάββατο 24 Αυγούστου 2024 Άνδρος (Ημερήσια) Τιμή: 60€
(Στην τιμή περιλαμβάνεται και το εισιτήριο του καραβιού)

Πρωινή αναχώρηση για Ραφήνα και επιβίβαση στο πλοίο. Μετά από ταξίδι δύο ωρών άφιξη στην Άνδρο. Επιβίβαση στο λεωφορείο και ξεκινάμε με προορισμό την ανδρική μονή της Αγ. Μαρίνας, χτισμένη στις αρχές του 14ου αιώνα, βρίσκεται κοντά στο χωριό Αποικία. Συνεχίζουμε για τις πηγές της Σάριζας, σύντομη στάση. Επόμενος σταθμός μας η Χώρα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Αναχώρηση για το λιμάνι, πιθανή στάση στο Μπατσί, επιστροφή στη Ραφήνα. Επιβίβαση στο λεωφορείο μας και επιστροφή στην Αθήνα.

Κυριακή 25 Αυγούστου 2024 Αγία Άννα Ευβοίας (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ φτάνουμε στην παραλία της Αγίας Άννας στην Εύβοια. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Κυριακή 25 Αυγούστου 2024 Παραλία Σαράντη (Πρωινός Περίπατος) Τιμή: 20€

Αναχώρηση για την Παραλία Σαράντη. Παραμονή περίπου 4 ώρες για μπάνιο, βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα.

Σάββατο 31 Αυγούστου 2024 Λιχαδονήσια (Ημερήσια) Τιμή: 40€
(Στην τιμή περιλαμβάνεται και το εισιτήριο του καραβιού)

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ φτάνουμε στα Καμένα Βούρλα όπου θα πάρουμε το καραβάκι για την κρουαζιέρα μας στα Λιχαδονήσια. Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας θα κάνουμε στάση για μπάνιο στο μεγαλύτερο από τα νησάκια, στην Στρογγυλή και στην συνέχεια θα σταθούμε στον Άγιο Γεώργιο της Εύβοιας για γεύμα (προαιρετικά). Επιστροφή στα Καμένα Βούρλα, και αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεση στάση.