Χαλκιδική  Πάσχα                     

Τετραήμερη Εκδρομή. Αναχώρηση Μ. Παρασκευή  14/04/2023

1η Μέρα / Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : Αναχώρηση με προορισμό το πρώτο πόδι της Χαλκιδικής και συγκεκριμένα την περιοχή της Καλλιθέας, όπου θα περάσουμε το Πάσχα μας. Στην πορεία μας προς τη Χαλκιδική θα έχουμε ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό (προαιρετικό).Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτιά μας. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου στην εκκλησία του διπλανού χωριού Νέα Φώκαια και στη συνέχεια θα ακολουθήσει δείπνο με νηστίσιμους και αρτύσιμους μπουφέδες. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα / Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας περνώντας από Πολύγυρο, Ιερισσό, Νέα Ρόδα για να καταλήξουμε στην Ουρανούπολη.Επιβίβαση στα τοπικά καράβια, για να κάνουμε την κρουαζιέρα (προαιρετικά) στο Άγιο Όρος.Θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τη χερσόνησο του Άθω και να δούμε από απόσταση τις Μονές Δοχειαρίου, Ξενοφώντος, Σίμωνος, Παντελεήμονος. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο.Το βράδυ θα γιορτάσουμε το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης στην εκκλησία του διπλανού χωριού Νέα Φώκαια .Επιστροφή στο εστιατόριο του ξενοδοχείου για το Αναστάσιμο δείπνο με την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.

3η Μέρα / ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και το γλέντι του Πάσχα ξεκινάει από νωρίς με μεζέδες και ούζο στους χώρους του ξενοδοχείου, ενώ ταυτόχρονα θα ψήνονται τα αρνιά. Θα ακολουθήσει το εορταστικό γεύμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου με ζωντανή μουσική και χορευτικό συγκρότημα. Το απόγευμα θα έχουμε μικρή περιήγηση, γνωριμία με κάποια χωριά της Κασσάνδρας.

4η Μέρα / ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Αφού πάρουμε το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για το περίφημο Σπήλαιο των Πετραλώνων (εφόσον είναι ανοιχτό, με ατομικά έξοδα). Το σπήλαιο, μία από τις αρχαιότερες θέσεις της Ευρώπης, ανακαλύφθηκε το 1959 από τους κατοίκους. Σε αυτό εντοπίστηκε το αρχαιότερο ανθρώπινο λείψανο που έχει βρεθεί στον ελλαδικό χώρο. Επιστροφή με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό(προαιρετικό) στην Αθήνα περίπου στις 22:00.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, τρεις διανυκτερεύσεις σε  ξενοδοχείο στην Χαλκιδική με ημιδιατροφή (δείπνο με μπουφέ τη Μ. Παρασκευή, αναστάσιμο δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα, πασχαλινοί μεζέδες την Κυριακή του Πάσχα, πασχαλινός οβελίας την Κυριακή το μεσημέρι, συνοδεία μουσικής στο εορταστικό γεύμα), Φ.Π.Α,συνοδός - αρχηγός.                                                                            ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο, τα ποτά στο γεύμα της ημιδιατροφής, ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας,
  • Τρεις διανυκτερεύσεις με πρωινό σε ξενοδοχείο 3* ή 4*
  • Ημιδιατροφή
  • Φ.Π.Α,
  • Αρχηγός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό,
  • είσοδος σε χώρους με εισιτήριο,
  • ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016.                                                     Τιμή ανά άτομο: 215€ σε δίκλινο δωμάτιο, 205€ σε τρίκλινο , 345€ σε μονόκλινο.