Πάσχα στην Καβάλα & Χαλκιδική  

Τετραήμερη Εκδρομή. Αναχώρηση Μ. Παρασκευή  14/04/2023

1η Μέρα / Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : Αναχώρηση νωρίς το πρωί και με ενδιάμεση στάση για τον πρωινό μας καφέ αλλά και για γεύμα(προαιρετικό), φθάνουμε στην όμορφη Καβάλα. Άφιξη στο ξενοδοχείο  , τακτοποίηση στα δωμάτια, ελεύθερος χρόνος και το βράδυ θα αναχωρήσουμε για να παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Θα ακολουθήσει δείπνο με νηστίσιμους και αρτύσιμους μπουφέδες. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα / Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε την περιήγησή προς τη Χαλκιδική ξεκινώντας από Πολύγυρο, Ιερισσό, Νέα Ρόδα για να καταλήξουμε στην Ουρανούπολη. Επιβίβαση στα τοπικά καράβια, για να κάνουμε την κρουαζιέρα (προαιρετικά) στο Άγιο Όρος. Θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τη χερσόνησο του Άθω και να δούμε από απόσταση τις Μονές Δοχειαρίου, Ξενοφώντος, Σίμωνος, Παντελεήμονος. Επιστροφή στην Καβάλα και στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και το βράδυ θα αναχωρήσουμε για την πόλη της Καβάλας για να παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη Ακολουθία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για το αναστάσιμο Δείπνο, διανυκτέρευση.

3η Μέρα / ΠΑΣΧΑΠασχαλινό γλέντι με ζωντανή μουσική στο ξενοδοχείο και το απόγευμα γνωριμία με την πόλη της Καβάλας όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε το μεσαιωνικό υδραγωγείο, τις λεγόμενες «Καμάρες» και την παλιά πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

4η Μέρα / ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ1η Μέρα / Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : Αναχώρηση νωρίς το πρωί και με ενδιάμεση στάση για τον πρωινό μας καφέ , φθάνουμε στην όμορφη στην πόλη της Πρέβεζας. .Άφιξη στο ξενοδοχείο Ninos Grand Beach 4* Resort. τακτοποίηση στα δωμάτια, χρόνος για ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο και μεταφορά στην Πρέβεζα για να παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο,διανυκτέρευση.

2η Μέρα / Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ: Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για περιήγηση. Πρώτη μας στάση στο χωριό Γλυκή, όπου βρίσκονται οι πηγές του ποταμού Αχέροντα, ένα όμορφο φυσικό τοπίο με πλατάνια και τρεχούμενα νερά. Συνεχίζουμε για τα κοσμοπολίτικα Σύβοτα ένα από τα πιο εξωτικά παραθαλάσσια μέρη της Ελλάδας.. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επόμενη στάση μας στις εκβολές του ποταμού Αχέροντα, στον παραθαλάσσιο οικισμό της Αμμουδιάς. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, καφέ & βαρκάδα στον ποταμό Αχέροντα. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα μεταβούμε στην Ι. Μ. Ζαλόγγου για να παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη λειτουργία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Αναστάσιμο δείπνο με την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.

3η Μέρα / ΠΑΣΧΑ: Πλούσιο πρόγευμα και στην συνέχεια μεζεδάκια και γλέντι, με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια στον κήπο του ξενοδοχείου, κατά την διάρκεια του ψησίματος του οβελία και το μεσημέρι Πασχαλινό γεύμα. Το απόγευμα θα πάμε για καφέ και βόλτα στην γραφική Πάργα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση

4η Μέρα / ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Θα κατευθυνθούμε στο καταπράσινο νησί της Λευκάδας και το όμορφο Νυδρί. Από εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε (προαιρετικά) μίνι κρουαζιέρα στα γύρω νησιά Σκορπιός – Σκορπίδι – Μεγανήσι – Μαδούρη. Γεύμα (προαιρετικό) . Επιστροφή στην αφετηρία μας με ενδιάμεσες στάσεις το βράδυ.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας,
 • Τρεις διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή στο ξενοδοχείο Ninos Grand Beach 4* Resort (δείπνο με μπουφέ τη Μ. Παρασκευή, αναστάσιμο δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα, πασχαλινοί μεζέδες την Κυριακή του Πάσχα, πασχαλινός οβελίας την Κυριακή το μεσημέρι,)
 • Φ.Π.Α,
 • Αρχηγός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό,
 • είσοδος σε χώρους με εισιτήριο,
 • ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016.

Τιμή ανά άτομο: 280€ σε δίκλινο δωμάτιο, 270€ σε τρίκλινο, 400€ σε μονόκλινο.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας,
 • Τρεις διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή στο ξενοδοχείο Lucy Hotel 5* (δείπνο με μπουφέ τη Μ. Παρασκευή, αναστάσιμο δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα, πασχαλινοί μεζέδες την Κυριακή του Πάσχα, πασχαλινός οβελίας την Κυριακή το μεσημέρι,) 
 • Φ.Π.Α,
 • Αρχηγός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό,
 • είσοδος σε χώρους με εισιτήριο,
 • ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016.                                                             

Τιμή ανά άτομο: 240€ σε δίκλινο δωμάτιο, 220€ σε τρίκλινο, 370€ σε μονόκλινο.