Χαλκιδική Πάσχα                 στο Porto Carras Grand Resort

        Τετραήμερη Εκδρομή. Αναχώρηση: Μεγάλη Παρασκευή 17/04/2020

1η Μέρα / Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : Αναχώρηση με προορισμό το δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής και συγκεκριμένα την περιοχή της Σιθωνίας, όπου θα περάσουμε το Πάσχα μας. Στην πορεία μας προς τη Χαλκιδική θα έχουμε ενδιάμεσες στάσεις για καφέ. Άφιξη στο ξενοδοχείο Porto Carras Grand Resort 5*, τακτοποίηση στα δωμάτιά μας. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου στο χωριό του Νέου Μαρμαρά και στη συνέχεια θα ακολουθήσει δείπνο με νηστίσιμους και αρτύσιμους μπουφέδες. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα / Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε την περιήγησή μας περνώντας από Πολύγυρο, Ιερισσό, Νέα Ρόδα για να καταλήξουμε στην Ουρανούπολη.Επιβίβαση στα τοπικά καράβια, για να κάνουμε την κρουαζιέρα (προαιρετικό) στο Άγιο Όρος.Θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τη χερσόνησο του Άθω και τις μονές της,όπως τις Μονές Δοχειαρίου, Ξενοφώντος, Σίμωνος, Παντελεήμονος. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο.Το βράδυ θα γιορτάσουμε το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης στον Ι. Ν. των Αγίων Αναργύρων, εντός του χώρου του ξενοδοχείου.Επιστροφή στο εστιατόριο του ξενοδοχείου για το Αναστάσιμο δείπνο με την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.

3η Μέρα / ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και το γλέντι του Πάσχα ξεκινάει από νωρίς με μεζέδες και ούζο στους χώρους του ξενοδοχείου, ενώ ταυτόχρονα θα ψήνονται τα αρνιά. Θα ακολουθήσει το εορταστικό γεύμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου με ζωντανή μουσική. Το απόγευμα θα έχουμε μικρή περιήγηση, γνωριμία με κάποια χωριά της Σιθωνίας.

4η Μέρα / ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Αφού πάρουμε το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για το περίφημο Σπήλαιο των Πετραλώνων (εφόσον είναι ανοιχτό, με ατομικά έξοδα). Το σπήλαιο, μία από τις αρχαιότερες θέσεις της Ευρώπης, ανακαλύφθηκε το 1959 από τους κατοίκους. Σε αυτό εντοπίστηκε το αρχαιότερο ανθρώπινο λείψανο που έχει βρεθεί στον ελλαδικό χώρο. Επιστροφή με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό(προαιρετικό) στην Αθήνα περίπου στις 22:00.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο  Porto Carras Sithonia 5* με πλήρη διατροφή , Φ.Π.Α,συνοδός - αρχηγός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο, ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016.

Τιμή ανά άτομο: 290€ σε δίκλινο δωμάτιο, 480€ σε μονόκλινο,   280€ σε τρίκλινο.                                                                                     Προκαταβολή το 30% μέχρι 16/03/2020.                                                               Εξόφληση 10 μέρες πριν την αναχώρηση.

Κράτηση Εκδρομής