ΧΙΟΣ ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ

Αναχώρηση: Τετάρτη  02/09/2020

1η Ημέρα: Αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά(Επιβίβαση στο πλοίο για την Χίο, διανυκτέρευση εν πλω).

2η Ημέρα: Άφιξη στην Χίο, επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχωρούμε για την Αγία Μαρκέλα(ελεύθερος χρόνος, μπάνιο). Συνεχίζουμε για την Βολισσό(περιήγηση). Επόμενος προορισμός ο Καρφάς, άφιξη στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, βόλτα και γεύμα προαιρετικό. Το βραδάκι βόλτα στην πόλη, Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε για την Μονή Αγίου Μηνά(προσκύνημα), συνεχίζουμε για τα Μαστιχοχώρια (περιήγηση και προαιρετική επίσκεψη στο Μουσείο μαστίχας) και στο  Πυργί(περιήγηση). Έπειτα θα έχουμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε σε χωριά της Χίου όπως τα Μεστά, το Εμπορειό, Κώμη (ελεύθερος χρόνος για γεύμα προαιρετικό στη Κώμη). Επιστροφή στον  Καρφά και το ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

4η Ημέρα: Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος στον Καρφά και μπάνιο. Συνεχίζουμε για την Χώρα της Χίου και Κάστρο Χίου(περιήγηση, ελεύθερος χρόνος και γεύμα προαιρετικό). Επιστροφή στον Καρφά και το ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

5η Ημέρα: Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για την Νέα Μονή(προσκύνημα) και συνεχίζουμε για το Λιμάνι Χίου(επιβίβαση στο πλοίο για τη επιστροφή στον Πειραιά) - Πειραιάς(άφιξη στο λιμάνι, επιβίβαση στο λεωφορείο για επιστροφή στην Αθήνα).

Τιμή ανά Άτομο: Αναμένεται

Έγκυρη κράτηση, με προκαταβολή το 30% του ποσού, εξόφληση 7 ημέρες πριν την αναχώρηση.    

Κράτηση Εκδρομής

ΧΙΟΣ (ΑΝΑΒΑΤΟΣ)

ΧΙΟΣ (ΒΡΟΝΤΑΔΟΣ)

ΧΙΟΣ (ΕΜΠΟΡΕΙΟΣ & ΚΑΡΦΑΣ)

ΧΙΟΣ: (ΛΑΓΚΑΔΑ & ΜΕΣΤΑ )