Ελατοχώρι - Θεσσαλονίκη

Αναχώρηση Παρασκευή 30/12/2022

1η ημέρα: Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ φτάνουμε στον μυχό του Παγασητικού κόλπου, στην πόλη του Βόλου, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στο λιμάνι της πόλης για βόλτα και γεύμα(προαιρετικά). Στη συνέχεια ανεβαίνουμε σε ένα από τα πιο γραφικά χωριά του Πηλίου, την Μακρινίτσα, όπου θα έχουμε χρόνο να απολαύσουμε την βόλτα και τον καφέ μας (προαιρετικά). Έπειτα κατευθυνόμαστε προς την περιοχή της Λεπτοκαρυάς και το ξενοδοχείο POSEIDON PALACE 4*, τακτοποίηση στα δωμάτια, δείπνο, διανυκτέρευση. 
2η ημέρα: Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο αναχωρούμε για την Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στη Σουρωτή και τον Τάφο του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου. Ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα και στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς την πανέμορφη "νύφη του Θερμαϊκού", την Θεσσαλονίκη, όπου θα έχουμε χρόνο να περιηγηθούμε στην πόλη αλλά και για γεύμα (προαιρετικά). Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ υποδεχόμαστε τον καινούργιο χρόνο με γλέντι και μουσική. Διανυκτέρευση.                                                     3η ημέρα: Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο, κατευθυνόμαστε προς τη Βορειοανατολική πλευρά των Πιερίων όρων και το χιονοδρομικό κέντρο του Ελατοχωρίου σε υψόμετρο 1450μ, για να απολαύσουμε τον καφέ μας στο σαλέ του κέντρου (προαιρετικά). Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε και το παραδοσιακό χωριό Ελατοχώρι, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και γεύμα ( προαιρετικά). Το απόγευμα θα βρεθούμε και στη γραφική κωμόπολη του Λιτοχώρου στους πρόποδες του Ολύμπου για βόλτα και καφέ (προαιρετικά). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.                                            4η ημέρα: Αναχώρηση μετά το πρωινό μας και μέσω της Παλιάς Εθνικής οδού, θα φτάσουμε στο Ιερό Προσκύνημα της Αγίας Παρασκευής στην κοιλάδα των Τεμπών. Ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα και βόλτα και στη συνέχεια θα βρεθούμε στην πόλη της Λάρισας, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και φαγητό (προαιρετικά), αλλά και την ευκαιρία να επισκεφτούμε το Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο, το Πάρκο των Ευχών, μέσα στην πόλη (προαιρετικά). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις περίπου στις 21:00.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο POSEIDON PALACE 4* , με ημιδιατροφή, Φ.Π.Α, Αρχηγός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο, ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016.

Τιμή ανά άτομο: 370€ σε μονόκλινο, 260€ σε δίκλινο, 240€ σε τρίκλινο.