ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ


13/05/2023 Σάββατο Μανιτάρια ''Δίρφυς'' - Στενή Ευβοίας (Ημερήσια Φυσιολατρική) Τιμή:25€

Αναχώρηση και πρώτη μας στάση στην Χαλκίδα για βόλτα και για τον πρωινό μας καφέ. Συνεχίζουμε για τις παρυφές της Δίρφυος και επίσκεψη σε ένα σύγχρονο ολοκληρωμένο συγκρότημα παραγωγής μανιταριών, ξενάγηση στο χώρο, σύντομη στάση στο πρατήριο της μονάδας παραγωγής μανιταριών για τις αγορές μας .Επόμενη στάση μας στη Στενή Ευβοίας, ελεύθερος χρόνος για μια όμορφη βόλτα και περπάτημα στα μονοπάτια μέσα στο πυκνό δάσος με καστανιές, βελανιδιές, πλατάνια, έλατα και για γεύμα (προαιρετικό). Στην συνέχεια επιστροφή στην Αθήνα περίπου στις 20:00.

20/05/2023 Σάββατο Καστόρειο - Σπάρτη (Ημερήσια Φυσιολατρική) Τιμή:25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στο Καστόρειο. Παραμονή για μια όμορφη βόλτα στη φύση. Θα έχουμε χρόνο και για γεύμα (προαιρετικό). Στη συνέχεια θα βρεθούμε στην Σπάρτη για βόλτα και καφέ (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα περίπου στις 20.30.

21/05/2023 Κυριακή Ευρωστίνα - 'Ρέμα των Μύλων' - Ζάχολη (Ημερήσια Φυσιολατρική) Τιμή:25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στην Ευρωστίνα και στο ''Ρέμα των Μύλων'' όπου θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε και να θαυμάσουμε τη φύση σε μια βατή διαδρομή για μικρούς και μεγάλους. Γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα περίπου στις 20:30.