ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

Παρασκευή 27/10/2023 (Τριήμερη)

1η Ημέρα: Αναχώρηση και με ενδιάμεσες στάσεις φθάνουμε στα πανέμορφα Ιωάννινα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα κα γεύμα (προαιρετικά) στην όχθη της Λίμνης και περιήγηση στο Νησί των Ιωαννίνων. Άφιξη στο ξενοδοχείο , διανυκτέρευση.

2η Ημέρα:  Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε για την γνωριμία μας με τα Ζαγοροχώρια. Πρώτη μας στάση θα είναι το Πάπιγκο με τα πλακόστρωτα καλντερίμια και την παραδοσιακή ζαγορίσια αρχιτεκτονική. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ .Στην συνέχεια φτάνουμε στο χωριό Μονοδένδρι με την όμορφη εκκλησία του Αγ. Αθανασίου στην κεντρική πλατεία. Από εκεί μπορούμε να φτάσουμε πεζοπορικά (900 μέτρα από την πλατεία) στο μοναστήρι της Αγ. Παρασκευής, το οποίο είναι από τα παλαιότερα του Ζαγορίου, σφηνωμένο στον απότομο βράχο. Από εκεί η θέα στο Φαράγγι του Βίκου είναι μοναδική. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικά).Έπειτα θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε και  ένα από τα εντυπωσιακά γεφύρια του Ζαγορίου, το Γεφύρι του Κόκκορη. Άφιξη στο ξενοδοχείο ,διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: Αφού πάρουμε το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε για την επίσκεψη μας στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Π. Βρέλλη. Επίσκεψη (με ατομικά έξοδα) και συνεχίζουμε για το πανέμορφο Μέτσοβο. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα & γεύμα (προαιρετικά) σε ταβέρνα της περιοχής. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ (προαιρετικά) περίπου στις 21:00.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας , δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο στα Ιωάννινα , Φ.Π.Α, Συνοδός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό, η είσοδος σε χώρους με εισιτήριο, ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016.

Τιμή ανά άτομο: Αναμένεται