Ημερήσιες εκδρομές Ιουλίου


Σάββατο 06 Ιουλίου 2024 Κέα (Τζιά) (Ημερήσια) Τιμή: 60€
(Στην τιμή περιλαμβάνεται και το εισιτήριο του καραβιού)

Αναχώρηση για το Λαύριο και επιβίβαση στο πλοίο της γραμμής για την Κέα (Τζια). Περιπλάνηση στα σοκάκια της χώρας (Ιουλίδα). Στη συνέχεια πηγαίνουμε στον Οτζιά, όπου έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο και γεύμα (προαιρετικό). Επόμενη στάση μας στην Ι. Μονή Παναγίας Καστριανής με τη μοναδική θέα από την κορυφή του λόφου. Επιστροφή στην Κορησσία και επιβίβαση στο πλοίο για την επιστροφή μας στην Αθήνα.

Σάββατο 06 Ιουλίου 2024 Τολό - Ναύπλιο (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στο Τολό. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο, βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επόμενη στάση στο Ναύπλιο για βόλτα και καφέ. Επιστροφή στην Αθήνα.

Κυριακή 07 Ιουλίου 2024 Σπέτσες - Κόστα (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση, ενδιάμεση στάση για καφέ στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης και στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στην Κόστα, από όπου με τα τοπικά καραβάκια θα περάσουμε απέναντι στις κοσμοπολίτικες Σπέτσες (με ατομικά έξοδα). Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στη Ντάπια, επίσκεψη στα μουσεία(με ατομικά έξοδα), μπάνιο και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Σάββατο 13 Ιουλίου 2024 Αίγινα - Άγιος Νεκτάριος (Ημερήσια) Τιμή: 40€
(Στην τιμή περιλαμβάνεται και το εισιτήριο του καραβιού)

Αναχώρηση με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά και επιβίβαση στο πλοίο για Αίγινα. Η πρώτη μας επίσκεψη θα είναι στη γυναικεία Μονή Αγ. Νεκταρίου για προσκύνημα. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Αγ. Μαρίνα, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στο λιμάνι και απόπλους για Πειραιά. Επιβίβαση στο λεωφορείο μας και επιστροφή στην Αθήνα.

Κυριακή 14 Ιουλίου 2024 Άστρος Κυνουρίας (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στο Παράλιο Άστρος Κυνουρίας. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, μπάνιο και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή με ενδιάμεση στάση στην Αθήνα.

Κυριακή 14 Ιουλίου 2024 Τυρός Κυνουρίας (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στο όμορφο παραλιακό χωριό του Τυρού. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, μπάνιο και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή με ενδιάμεση στάση στην Αθήνα.

Κυριακή 14 Ιουλίου 2024 Παραλία Λευκαντί Ευβοίας (Πρωινός Περίπατος) Τιμή: 20€

Αναχώρηση για το Λευκαντί Ευβοίας όπου θα παραμείνουμε περίπου 4 ώρες για μπάνιο, βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα.

Σάββατο 20 Ιουλίου 2024 Αλμυροπόταμος Εύβοια (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στην παραλία του Αλμυροποτάμου στη Εύβοια. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα (προαιρετικά). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Κυριακή 21 Ιουλίου 2024 Μετόχι - Υδρα (Ημερήσια) Τιμή: 25€
(Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται το εισιτήριο του καραβιού)

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στο Μετόχι. Από εκεί με ατομικά έξοδα μετάβαση στην Ύδρα με καραβάκι. Ελεύθερος χρόνο για βόλτα, μπάνιο και γεύμα (προαιρετικό). Αναχώρηση από το Μετόχι και επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση. (Ενδεικτική τιμή εισιτηρίου για την κάθε διαδρομή με το καραβάκι είναι 7,5€) .

Τρίτη 23 Ιουλίου 2024 Λιχαδονήσια (Ημερήσια) Τιμή: 40€
(Στην τιμή περιλαμβάνεται και το εισιτήριο του καραβιού)

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ φτάνουμε στα Καμένα Βούρλα όπου θα πάρουμε το καραβάκι για την κρουαζιέρα μας στα Λιχαδονήσια. Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας θα κάνουμε στάση για μπάνιο στο μεγαλύτερο από τα νησάκια, στην Στρογγυλή και στην συνέχεια θα σταθούμε στον Άγιο Γεώργιο της Εύβοιας για γεύμα (προαιρετικά). Επιστροφή στα Καμένα Βούρλα, και αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024 Κουρούτα Ηλείας (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ, φτάνουμε στην παραλία της Κουρούτας. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Κυριακή 28 Ιουλίου 2024 Βιβάρι - Ναύπλιο (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στο Βιβάρι όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο και γεύμα (προαιρετικό). Επίσκεψη στο Ναύπλιο για βόλτα και καφέ και επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.