Ημερήσιες εκδρομές Ιουνίου

Κυριακή 23 Ιουνίου 2024 Παναγία Μαλεβή - Παράλιο Άστρος (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στο μοναστήρι της Παναγίας της Μαλεβής. Παραμονή για προσκύνημα και στην συνέχεια θα επισκεφθούμε το Παράλιο Άστρος για βόλτα, καφέ , γεύμα & μπάνιο (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024 Κύθνος - Παναγία Κανάλα (Ημερήσια) Τιμή: 60€
(Στην τιμή περιλαμβάνεται και το εισιτήριο του καραβιού)

Πρωινή αναχώρηση για το Λαύριο και επιβίβαση στο πλοίο για το λιμάνι του Μέριχα στην Κύθνο. Πρώτη μας στάση στην Παναγία Κανάλα για προσκύνημα και συνεχίζουμε για τα Λουτρά. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα (προαιρετικό). Το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο Μέριχα για τον απογευματινό μας καφέ και επιβίβαση στο πλοίο. Άφιξη στο Λαύριο και επιστροφή στην Αθήνα.

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024 Άγιοι Απόστολοι - Εύβοια (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στην Εύβοια. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο, βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024 Λίμνη Βουλιαγμένης - Περαχώρα - Λουτράκι (Πρωινός Περίπατος) Τιμή: 20€

Αναχώρηση για την περιοχή της Περαχώρας και συγκεκριμένα για τη φυσική λιμνοθάλασσα που μας είναι γνωστή ως Λίμνη Βουλιαγμένης. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο & βόλτα. Επιστροφή στο Λουτράκι για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Για όποιον το επιθυμεί μπορεί να περάσει όλο τον χρόνο του στο Λουτράκι. Επιστροφή στην Αθήνα.