Καλαμάτα - Τσικνοπέμπτη

Διήμερη Εκδρομή. Αναχώρηση: Τετάρτη  19/02/2020

1η Ημέρα: Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στον σπουδαίο αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης και στην Ι.Μ. Βουλκάνου. Γεύμα (προαιρετικό) σε ταβέρνα της περιοχής. Στην συνέχεια φθάνουμε στην Καλαμάτα και στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια. Ελεύθερος χρόνος, βόλτα στην πόλη, δείπνο, διανυκτέρευση. 

2η Ημέρα: Πρωινό στο ξενοδοχείο και ένα ατέλειωτο γλέντι σε όλη την πόλη μας περιμένει. Πολλά είναι τα καταστήματα που ψήνουν από την παραλία μέχρι το ιστορικό κέντρο, ενώ το παραδοσιακό γλέντι του δήμου Καλαμάτας μας περιμένει στην πλατεία των Αγίων Αποστόλων. Γεύμα (προαιρετικό) και επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση στις 20:00 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο με ημιδιατροφή, Φ.Π.Α, συνοδός - αρχηγός. 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο, ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016 

Τιμή ανά άτομο: 80€ σε δίκλινο δωμάτιο, 100€ σε μονόκλινο,       70€ σε τρίκλινο.  

Προκαταβολή το 30% του ποσού μέχρι 1/2/2020.                                                                Εξόφληση 5 μέρες πριν την αναχώρηση.