ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ- ΜΕΤΕΩΡΑ- ΜΕΤΣΟΒΟ

Αναχώρηση 28 Οκτωβρίου 


1η Ημέρα: Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ, φτάνουμε στην τεχνητή λίμνη Πλαστήρα. Πρώτη στάση η Ιερά Μονή Κορώνης από όπου θα έχουμε πανοραμική θέα του θεσσαλικού κάμπου. Στη συνέχεια κατεβαίνουμε στη λίμνη και συγκεκριμένα στην πλαζ Λαμπερού, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για τη βόλτα μας και για γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια μας και διανυκτέρευση. 

2η Ημέρα: Μετά το πρωινό μας, αναχώρηση από το ξενοδοχείο νωρίς το πρωί με προορισμό τα Μετέωρα. Θα επισκεφθούμε δύο από τις περίφημες μονές των Μετεώρων, πρώτη επίσκεψη στο γυναικείο μοναστήρι του Αγίου Στεφάνου, ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα και στη συνέχεια επίσκεψη στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος ή Μεγάλο Μετέωρο. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε προς το πανέμορφο και γραφικό Μέτσοβο, με την υπέροχη αρχιτεκτονική, ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικά). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση. 

3η Ημέρα: Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για τα χωριά του Κόζιακα. Πρώτη επίσκεψη στην Πύλη, για να δούμε το τοξωτό γεφύρι του Αγίου Βησσαρίωνα, γνωστό και ως Τοξωτή γέφυρα Πύλης, σύμβολο της πόλης. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στην γραφική Ελάτη, το μεγαλύτερο από τα ορεινά χωριά του Ν. Τρικάλων, ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ (προαιρετικά). Έπειτα θα κατευθυνθούμε προς το Περτούλι , σε υψόμετρο 1090μ., όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ περίπου στις 21:00.


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, τρεις διανυκτερεύσεις στην Καβάλα στο ξενοδοχείο GRAND METEORA 4* με ημιδιατροφή, Φ.Π.Α, αρχηγός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο, ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016, o οποίος πληρώνεται με μετρητά στο ξενοδοχείο με την άφιξη.

Τιμή ανά άτομο: Αναμένεται