ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ -ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΔΙΗΜΕΡΗ

Αναχώρηση: Σάββατο  11/02/2023

1η Ημέρα: ΑΘΗΝΑ - ΠΡΟΥΣΣΙΩΤΙΣΣΑ - ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ:                                                     Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ συνεχίζουμε για την περιοχή του Καρπενησίου, κάνοντας στάση για γεύμα (προαιρετικό) σε ταβέρνα της περιοχής. Στην συνέχεια ακολουθώντας μια πανέμορφη διαδρομή δίπλα στο ποτάμι φθάνουμε στην Ι. Μ. Παναγίας Προυσιώτισσας, η οποία βρίσκεται έξω από το χωριό Προυσός, σε ένα τοπίο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς. Ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα. Συνεχίζουμε για το Καρπενήσι και το ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γνωριμία με την πόλη και το βράδυ σε γιορτινό κλίμα θα κόψουμε την πίτα του γραφείου μας, με μουσική, φαγητό και κληρώσεις εκδρομών. Διανυκτέρευση. 

2η Ημέρα: Μ. ΧΩΡΙΟ - ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ - ΑΘΗΝΑ:                                                                           Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο ξεκινάμε για το Μεγάλο Χωριό, σύντομη στάση και συνεχίζουμε για τους Κορυσχάδες. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και τον καφέ μας. Το μεσημέρι γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση περίπου στις 21:00.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο, με ημιδιατροφή, Φ.Π.Α, Αρχηγός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: όλα όσα αναφέρονται σαν προαιρετικά, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο

Τιμή ανά άτομο με ημιδιατροφή: 100€ σε δίκλινο , 95€ σε τρίκλινο , 130€ σε μονόκλινο

Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016