ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΠΡΕΣΠΕΣ         ΟΧΡΙΔΑ   ΠΑΣΧΑ

Πενθήμερη Εκδρομή. Αναχώρηση : Μεγάλη Πέμπτη 16/04/2020 

1η Ημέρα Μ.Πέμπτη:Αθήνα-Γρεβενά-Καστοριά:                                                                        Πρωινή αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ φθάνουμε στα Γρεβενά. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα (προαιρετικό) και συνεχίζουμε για την Καστοριά. Άφιξη στο ξενοδοχείο TSAMIS 3* , τακτοποίηση στα δωμάτια, ελεύθερος χρόνος, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η Ημέρα Μ.Παρασκευή: Δισπηλιό-Πρέσπες-Ψαράδες-Καστοριά:                                Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για το Δισπηλιό και να ξεναγηθούμε στον Λιμναίο Οικισμό όπου μπορούμε να ζήσουμε μια εμπειρία με την αναπαράσταση του προιστορικού Λιμναίου Οικισμού και να έχουμε μια ''ζωντανή'' εικόνα της Νεολιθικής εποχής. Στην συνέχεια θα βρεθούμε στις Πρέσπες, ελεύθερος χρόνος για βόλτα και για το μεσημεριανό μας φαγητό (προαιρετικό) στον παραδοσιακό οικισμό ''Ψαράδες''. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση, δείπνο και αμέσως μετά θα παρακολουθήσουμε την περιφορά του επιταφίου στην πόλη της Καστοριάς. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

3η Ημέρα Μ.Σάββατο:Οχρίδα-Στρούγκα-Μονή Μαυριώτισσα'Ανάσταση':       Πρόγευμα και αναχωρούμε για μια από τις ομορφότερες αρχιτεκτονικά πόλεις της Βόρειας Μακεδονίας, την Οχρίδα. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση και για το μεσημεριανό μας φαγητό (προαιρετικό) θα βρεθούμε στην πόλη της Στρούγκας. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο και το βράδυ για την Αναστάσιμη Ακολουθία θα επισκεφθούμε την Μονή Μαυριώτισσας. Αναστάσιμο δείπνο στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

4η Ημέρα Κυριακή του Πάσχα:Ντολτσό-Καστοριά:                                                           Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την παλιά πόλη της Καστοριάς όπου θα έχουμε χρόνο να περιπλανηθούμε στα σοκάκια της, στην πλατεία Ντολτσό με τα καλντερίμια και τα αρχοντικά που θα μας θυμίσουν μιαν άλλη εποχή. Θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για το Πασχαλινό μας γεύμα και το απόγευμα για βόλτα και καφέ στην πόλη της Καστοριάς. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

5η Ημέρα Δευτέρα του Πάσχα:Μετέωρα-Τρίκαλα-Αθήνα:                                          Πρωινό και ξεκινάμε για τον δρόμο της επιστροφής με πρώτο σταθμό τα μοναδικά Μετέωρα. Ελεύθερος χρόνος και επίσκεψη στην γυναικεία Μονή του Αγίου Στεφάνου όπου θα παραμείνουμε για προσκύνημα. Για το μεσημεριανό μας γεύμα (προαιρετικό) θα βρεθούμε στα Τρίκαλα. Άφιξη στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση περίπου στις 21:00.

Περιλαμβάνονται: Μεταφορές με λεωφορείο του γραφείου μας, τέσσερις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο TSAMIS 3* στην Καστοριά, δείπνο με νηστίσιμα τη Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, αναστάσιμο δείπνο το Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ, γεύμα την ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ, Φ.Π.Α / Αρχηγός.

Δεν περιλαμβάνονται: Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο, τα ποτά στα γεύματα της ημιδιατροφής, ο φόρος διαμονής στο ξενοδοχείο, σύμφωνα με το άρθρο 53 του Νόμου 4389/2016, ο οποίος πληρώνεται από τον πελάτη κατευθείαν στο ξενοδοχείο.

Τιμή ανά άτομο: 280€ σε δίκλινο δωμάτιο, 385€ σε μονόκλινο,  280€ σε τρίκλινο.

Προκαταβολή 30% μέχρι 20/03/2020                                                                  Εξόφληση 10 μέρες πριν την αναχώρηση.