ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΠΡΕΣΠΕΣ  - ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ               

  Αναχώρηση : 27 Οκτωβρίου 

                                                                                                                    

1η Ημέρα: Αναχώρηση από την Αθήνα νωρίς το πρωί και με ενδιάμεση στάση για καφέ στη περιοχή της Λαμίας φθάνουμε στην Καλαμπάκα όπου θα παραμείνουμε για γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής. Στη συνέχεια μέσω Γρεβενών (Ε.Ο.), άφιξη στην πόλη της Καστοριάς και στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια, δείπνο, διανυκτέρευση. 

2η Ημέρα, ΠΡΕΣΠΕΣ: Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για τη γραφική περιοχή των Πρεσπών. Πρώτη μας στάση το νησάκι του Αγίου Αχίλλειου στη Μικρή Πρέσπα, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και καφέ (προαιρετικά). Στη συνέχεια θα βρεθούμε στο χωριό Ψαράδες στις όχθες της Μεγάλης Πρέσπας. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και προαιρετικά με ατομικά έξοδα όποιος επιθυμεί μπορεί να απολαύσει την βαρκάδα του στη λίμνη, όπου θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τα ασκηταριά της Μεγάλης Πρέσπας. Το μεσημέρι θα επιστρέψουμε στην πόλη της Καστοριάς όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα ( προαιρετικά) και βόλτα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση. 

3η Ημέρα, ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΝΥΜΦΑΙΟ: Μετά το πρωινό μας, αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας για να γνωρίσουμε ένα τμήμα της παλιάς πόλης της Καστοριάς, το Ντολτσό. Περιήγηση στα στενά για να θαυμάσουμε τα αρχοντικά και επίσκεψη στο λαογραφικό μουσείο ( εφόσον είναι ανοικτό, με ατομικά έξοδα). Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή της Παναγίας της Μαυριωτίσσης, με τις ιδιαίτερες αγιογραφίες στο εξωτερικό της Μονής. Επόμενος προορισμός μας ο παραδοσιακός οικισμός του Νυμφαίου, όπου βρίσκεται το περιβαλλοντικό κέντρο "Αρκτούρος" και το καταφύγιο της Αρκούδας, σε υψόμετρο 1350μ. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και φαγητό (προαιρετικά). Επιστροφή στην πόλη της Καστοριάς όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να κάνουμε βόλτα και να απολαύσουμε τον καφέ μας δίπλα στη λίμνη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση. 

4η Ημέρα, ΑΘΗΝΑ: Πρωινό και πριν αφήσουμε πίσω μας την πόλη της Καστοριάς, θα επισκεφθούμε τον λιμναίο προϊστορικό οικισμό του Δισπηλιού (εφόσον είναι ανοικτός, με ατομικά έξοδα), για να δούμε την αναπαράσταση του οικισμού που ανακαλύφθηκε τυχαία το 1932. Αναχώρηση με προορισμό την πόλη των Τρικάλων, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και γεύμα (προαιρετικά). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ περίπου στις 21:00.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδο­χείο CHLOE 3* με πρωινό, τρία γεύματα σε ταβέρνα της περιοχής,Φ.Π.Α, Αρχηγός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Ότι δεν αναφέρεται ρητά, ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο, ο φόρος διαμονής  (σύμφωνα με το  άρθρο 53 Ν.4389/2016), ο οποίος πληρώνεται με μετρητά στο ξενοδοχείο με την άφιξη. 

Τιμή ανά άτομο: Αναμένεται 


Κράτηση Εκδρομής