ΚΑΒΑΛΑ - ΘΑΣΟΣ - ΛΗΜΝΟΣ ΕΞΑΗΜΕΡΗ
Αναχώρηση: Τρίτη 13/8/2019

13/8 ΤΡΙΤΗ ΚΑΒΑΛΑ - ΘΑΣΟΣ - ΛΗΜΝΟΣ (ΕΞΑΗΜΕΡΗ)

1η Ημέρα: ΑΘΗΝΑ - ΚΑΒΑΛΑ. Αναχώρηση το πρωί και με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στην Καβάλα. Τακτοποίηση στα δωμάτια, ελεύθερος χρόνος, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: ΛΗΜΝΟΣ. Αφού πάρουμε το πρωινό μας αναχωρούμε για το λιμάνι, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για την Λήμνο. Άφιξη στην Μύρινα όπου ξεκινάει και η περιήγησή μας. Θα έχουμε την ευκαιρία να συναντήσουμε και δούμε χωριά της Λήμνου και να γνωρίσουμε την ξεχωριστή ομορφιά τους, τον πολιτισμό τους, μουσεία, εκκλησίες αλλά και να μάθουμε την ιστορία τους μέσα από αρχαιολογικούς χώρους και τις βόλτες που θα κάνουμε στα πέτρινα σοκάκια βλέποντας τα παραδοσιακά σπίτια και να μάθουμε πως ζούσαν παλιά. Προς το τέλος της περιήγησής μας και προς το μεσημεράκι θα βρεθούμε στην παραλία Φαναράκι νοτιοδυτικά του Μούδρου για μπάνιο και φαγητό (προαιρετικό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: ΘΑΣΟΣ. Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε για την Θάσο. Άφιξη στο λιμάνι της και ξεκινάμε τον γύρο του νησιού να γνωρίσουμε τις ομορφιές κι αυτού του νησιού περνώντας από χωριά αλλά και παραλίες που θα έχουμε χρόνο για το μπάνιο και το φαγητό μας (προαιρετικό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, δείπνο, διανυκτέρευση.

4η Ημέρα: ΑΜΦΙΠΟΛΗ - ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ. Αναχώρηση μετά το πρόγευμά μας για την Αμφίπολη. Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο που μέχρι και πρόσφατα ενθουσίασε με της τελευταίες αποκαλύψεις και ανακαλύψεις. Ελεύθερος χρόνος. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην Ασπροβάλτα, έναν παραθαλάσσιο οικισμό όπου θα παραμείνουμε για μπάνιο και φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος , δείπνο, διανυκτέρευση.

5η Ημέρα: ΦΙΛΛΙΠΟΙ - ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑ - ΝΕΑ ΗΡΑΚΛΕΙΤΣΑ. Αναχωρούμε μετά το πρωινό μας για Φίλιπποι Καβάλας και επίσκεψη στην Ιερά Μονή Εικοσιφοίνισσας, το αρχαιότερο μοναστήρι της Ελλάδος. Παραμονή για προσκύνημα. Νωρίς το μεσημεράκι θα μας βρει για το μπάνιο μας και φαγητό(προαιρετικό) στον παραθαλάσσιο οικισμό της Νέας Ηρακλείτσας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος , δείπνο, διανυκτέρευση.

6η Ημέρα : ΚΑΒΑΛΑ - ΑΘΗΝΑ: Μετά το πρωινό μας, αναχώρηση από την Καβάλα για την επιστροφή μας με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό(προαιρετικά). Άφιξη στην Αθήνα νωρίς το βραδάκι.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, τα εισιτήρια του καραβιού Καβάλα - Λήμνος - Καβάλα, πέντε διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο με πρωινό, Φ.Π.Α, Αρχηγός. 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ό,τι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο.

Τιμή ανά άτομο: 320€ σε δίκλινο δωμάτιο, 420€ σε μονόκλινο, 300€ σε τρίκλινο.

Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016
Έγκυρη κράτηση, με προκαταβολή το 30% του ποσού μέχρι 05/07/2019