ΚΑΒΑΛΑ - ΘΑΣΟΣ - ΛΗΜΝΟΣ ΕΞΑΗΜΕΡΗ

Αναχώρηση: Τρίτη 11/8/2020

1η Ημέρα: Αναχώρηση για την Καβάλα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και γεύμα προαιρετικό. Άφιξη στο ξενοδοχείο στην Καβάλα, τακτοποίηση στα δωμάτια. Ελεύθερος χρόνος, δείπνο, διανυκτέρευση

2η Ημέρα: Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Αμφίπολη(περιήγηση, ελεύθερος χρόνος) και συνεχίζουμε για την Ασπροβάλτα για μπάνιο και γεύμα προαιρετικό. Επιστροφή στην  Καβάλα και το ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, δείπνο, διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: Αναχώρηση μετά το πρωινό για την Λήμνο(ημερήσια εκδρομή, περιήγηση στο νησί, ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα προαιρετικό. Αναχώρηση από Λήμνο για Καβάλα 00:00 περίπου το βράδυ και άφιξη στην Καβάλα ξημερώματα, Ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

4η Ημέρα: Πρόγευμα και ξεκινάμε για τους Φιλίππους περιήγηση και προσκύνημα στην Ιερά Μονή Εικοσιφοινίσσης. Συνεχίζουμε για την Νέα Ηρακλείτσα για μπάνιο, γεύμα προαιρετικό. Επιστροφή Καβάλα και στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, δείπνο, διανυκτέρευση.

5η Ημέρα: Αφού πάρουμε το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε για την ημερήσια εκδρομή στην Θάσος. Περιήγηση στο νησί, μπάνιο και γεύμα προαιρετικό. Επιστρέφουμε στην  Καβάλα και το ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

6η Ημέρα: Πρωινό και αναχώρηση για την επιστροφή μας. άφιξη στην Αθήνα το βραδάκι με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και γεύμα προαιρετικά.

Τιμή ανά Άτομο: Αναμένεται

Έγκυρη κράτηση, με προκαταβολή το 30% του ποσού, εξόφληση 7 ημέρες πριν την αναχώρηση.

Κράτηση Εκδρομής