ΚΑΒΑΛΑ - ΞΑΝΘΗ ΑΠΟΚΡΙΕΣ

Τετραήμερη Εκδρομή. Αναχώρηση  Παρασκευή 15/03/2024  

Ημέρα ΑΘΗΝΑ - ΚΑΒΑΛΑ: Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ και γεύμα (προαιρετικό), συνεχίζουμε το ταξίδι μας κατευθυνόμενοι προς την όμορφη Καβάλα. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια, δείπνο, διανυκτέρευση. 

Ημέρα ΦΙΛΙΠΠΟΙ - ΔΡΑΜΑ: Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο αναχωρούμε για τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων, τον σημαντικότερο αρχαιολογικό χώρο της Ανατολικής Μακεδονίας (με ατομικά έξοδα). Εδώ ο Απόστολος Παύλος ίδρυσε την πρώτη χριστιανική εκκλησία σε ευρωπαϊκό έδαφος το 49/50 μ. Χ. Επόμενη στάση μας η Δράμα, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για περιήγηση στη πόλη και φαγητό (προαιρετικό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση. 

Ημέρα ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΞΑΝΘΗΣ: Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο αναχωρούμε για την πόλη της Ξάνθης. Πρώτη μας στάση στην Ι. Μ. Παναγίας Καλαμούς. Παραμονή για προσκύνημα. Στη συνέχεια θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να παρακολουθήσουμε το ξακουστό ξανθιώτικο καρναβάλι και για φαγητό (προαιρετικό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα ακολουθήσει αποκριάτικο πάρτυ ! Διανυκτέρευση. 

Ημέρα ΚΑΒΑΛΑ - ΑΘΗΝΑ: Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην πόλη της Καβάλας. Ευκαιρία να θαυμάσουμε το μεσαιωνικό υδραγωγείο, τις λεγόμενες «Καμάρες» και την παλιά πόλη. Στη συνέχεια ξεκινάμε τον δρόμο της επιστροφής. Άφιξη στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις περίπου στις 21:00. 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Μετακινήσεις με  λεωφορείο του γραφείου μας, τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο  Lucy Hotel 5* στην Καβάλα με ημιδιατροφή  , Φ.Π.Α, αρχηγός. 
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο, ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016. 

Τιμή ανά άτομο:   Αναμένεται                                                                                                                   


              

Κράτηση Εκδρομής