ΚΑΒΑΛΑ-ΞΑΝΘΗ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Αναχώρηση 27 Οκτωβρίου 


1η Ημέρα: Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ, φτάνουμε στον Παλαιό Παντελεήμονα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό) και συνεχίζουμε το ταξίδι μας κατευθυνόμενοι προς την όμορφη Καβάλα. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η Ημέρα:  Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε προς τις βόρειες πλαγιές του Παγγαίου όρους, κοντά στο χωριό Πρώτη Σερρών, όπου βρίσκεται ένα από τα μεγαλύτερα προσκυνήματα της Μακεδονίας, η Ιερά Μονή της Παναγίας της Εικοσιφοίνισσας. Αφού προσκυνήσουμε θα συνεχίσουμε για τα καταπληκτικά σπήλαια της Αλιστράτης, ένα από τα μεγαλύτερα σπήλαια της Ευρώπης, επίσκεψη (προαιρετικά)με ατομικά έξοδα. Στη συνέχεια, θα επιστρέψουμε στην πόλη της Καβάλας, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να γνωρίσουμε την πόλη. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικά). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.

3η Ημέρα:  Παίρνουμε το πρωινό μας και αναχωρούμε από το ξενοδοχείο μας με προορισμό την πόλη της Κομοτηνής, ελεύθερος χρόνος στην παλιά πόλη, την παλιά αγορά και τα μικρομάγαζα για να δοκιμάσουμε τον παραδοσιακό καφέ και τα τοπικά προϊόντα της περιοχής. Στη συνέχεια, κατευθυνόμαστε στην κυρά της Θράκης, την πανέμορφη πόλη της Ξάνθης, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να εξερευνήσουμε τα σοκάκια της παλιάς πόλης καθώς και να γευματίσουμε (προαιρετικά) στις ταβέρνες της περιοχής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

4η Ημέρα: Μετά το πρωινό μας, αναχωρούμε για την επιστροφή μας. Στη διαδρομή θα σταματήσουμε για προσκύνημα στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, πολιούχου της Θεσσαλονίκης, και στη συνέχεια θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και γεύμα (προαιρετικά)στην πόλη. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις περίπου στις 21:00.


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, τρεις διανυκτερεύσεις στην Καβάλα στο ξενοδοχείο LUCY 5* με ημιδιατροφή, Φ.Π.Α, αρχηγός. 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο, ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016, o οποίος  πληρώνεται με μετρητά στο ξενοδοχείο με την άφιξη.

Τιμή ανά άτομο: Αναμένεται