ΠΑΣΧΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΤΟ ELEA BEACH 4* 

Τετραήμερη εκδρομή. Αναχώρηση Μεγάλη Παρασκευή 03/05/2024 

1η Ημέρα Μεγάλη Παρασκευή: Πρωινή αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ και γεύμα φθάνουμε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας όπου θα πάρουμε το καράβι για το νησί των Φαιάκων, την όμορφη Κέρκυρα. Άφιξη Στην Δασσιά και στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια, ελεύθερος χρόνος, δείπνο και αμέσως μετά θα ακολουθήσουμε την περιφορά του επιταφίου στην πόλη. Επιστροφή αργά το βράδυ στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2η Ημέρα Μεγάλο Σάββατο: Πρωινό και νωρίς το πρωί θα μεταφερθούμε στην πόλη για να παρακολουθήσουμε την περιφορά του σκηνώματος του Αγ. Σπυρίδωνα, πολιούχου του νησιού. Πρόκειται για την αρχαιότερη λιτανεία, η οποία πραγματοποιείται σε ανάμνηση του θαύματος του αγίου, ο οποίος το 1553 έσωσε το νησί από το λιμό. Ταυτόχρονα, πραγματοποιείται και η περιφορά του Επιταφίου της Εκκλησίας του Αγ. Σπυρίδωνα. Το 1574 οι Βενετσιάνοι απαγόρευσαν στους Ορθοδόξους την περιφορά του Επιταφίου τη Μεγάλη Παρασκευή και έκτοτε η περιφορά πραγματοποιείται μαζί με το Σεπτό Σκήνωμα του αγίου. Σημείο έναρξης της πομπής αποτελεί το Δημαρχείο της πόλης. Η πομπή ολοκληρώνεται με τη Φιλαρμονική «Καποδίστριας» και το πένθιμο εμβατήριο του Μπετόβεν. Στη συνεχεία στις 11:00 γίνεται η Πρώτη Ανάσταση με τη ρίψη των «μπότηδων». Μετά το σπάσιμο των κανατιών, οι Φιλαρμονικές ξεχύνονται στους δρόμους της πόλης παιανίζοντας χαρούμενα εμβατήρια. Μετά από την περιήγησή μας στην πόλη θα μεταφερθούμε στην Παλαιοκαστρίτσα για καφέ, με θέα το υπέροχο τοπίο που προσφέρει ο μαγευτικός κολπίσκος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και ξεκούραση. Το βράδυ θα μεταφερθούμε στο γραφικό χωριό της Κάτω Κορακιάνας για την Αναστάσιμη Λειτουργία. Αναστάσιμο δείπνο στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

3η Ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Πλούσιο πρόγευμα και ακολούθως το πασχαλινό γλέντι ξεκινάει από νωρίς με μεζεδάκια και μουσική γύρω από τους χώρους της πισίνας. Ταυτόχρονα θα ψήνονται τα αρνιά (όσοι το επιθυμούν μπορούν να συμμετάσχουν στο γύρισμα της σούβλας). Θα ακολουθήσει το εορταστικό γεύμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το Αχίλλειο (με ατομικά έξοδα), όπου φιλοξενούνται έπιπλα και προσωπικά αντικείμενα της πριγκίπισσας Σίσσυ. Στη συνέχεια θα πάμε στην πόλη, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και φαγητό (προαιρετικό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

4η Ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και μεταφορά στο λιμάνι για το ταξίδι της επιστροφής. Αφήνοντας πίσω μας την Ηγουμενίτσα συνεχίζουμε την επιστροφή μας στην Αθήνα αργά το απόγευμα με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό (προαιρετικό).

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Μεταφορές με λεωφορείο του γραφείου μας, τρείς διανυκτερεύσεις στη ΔΑΣΣΙΑ με πρωινό καθημερινά και δείπνο με νηστίσιμα τη Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, αναστάσιμο δείπνο το Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ, μεζέδες στην πισίνα και εορταστικό γεύμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου με μουσική την ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ, εισιτήρια F/B ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ και αντίστροφα, Φ.Π.Α, Αρχηγός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Ο φόρος διαμονής, άρθ. 53 του Νόμου 4389/2016, ο οποίος πληρώνεται από τον πελάτη κατευθείαν στο ξενοδοχείο, ότι αναφέρεται ως προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας,
  • Τρεις διανυκτερεύσεις με πρωινό στο ξενοδοχείο Elea Beach Hotel 4*
  • Ημιδιατροφή
  • Φ.Π.Α,
  • Αρχηγός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό,
  • είσοδος σε χώρους με εισιτήριο,
  • ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016.

Τιμή ανά Άτομο με θέα κήπο:
390€ σε δίκλινο, 375€ σε τρίκλινο, 570€ σε μονόκλινο
Τιμή ανά Άτομο με θέα θάλασσα:
405€ σε δίκλινο, 390€ σε τρίκλινο, 590€ σε μονόκλινο