ΚΕΡΚΥΡΑ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ

Αναχώρηση: Πέμπτη 25/06/2020

1η Ημέρα: Αναχώρηση και με ενδιάμεσες στάσεις φθάνουμε στην Ηγουμενίτσα (επιβίβαση στο καράβι για την Κέρκυρα). άφιξη στο νησί Κέρκυρα και στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια, ξεκούραση, ελεύθερος χρόνος και βραδινή βόλτα στην πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: Αφού πάρουμε το πρωινό μας ξεκινάμε για την πρώτη μας γνωριμία με το νησί των Φαιάκων, την όμορφη Κέρκυρα. Περιήγηση στην πόλη, με στάση στην  Παλαιοκαστρίτσα για μπάνιο και γεύμα προαιρετικό. Επιστροφή στο Ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την Αχαράβη. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα προαιρετικό. Επόμενη στάση η Κασσιόπη. Περιήγηση και καφέ προαιρετικά. Επιστροφή στο Ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

4η Ημέρα: Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για το Αχίλλειο, μια από τις γνωστότερες Βασιλικές επαύλεις της Ευρώπης. Ξενάγηση στον χώρο με ατομικά έξοδα. Επιστροφή στην  Κέρκυρα και στο λιμάνι. Επιβίβαση στο καράβι για Ηγουμενίτσα και επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ προαιρετικά.

Τιμή ανά Άτομο: Αναμένεται

Έγκυρη κράτηση, με προκαταβολή το 30% του ποσού, εξόφληση 7 ημέρες πριν την αναχώρηση. 

Κράτηση Εκδρομής