ΚΟΣΜΑΣ - ΓΥΘΕΙΟ 

Αναχώρηση: Σάββατο 06/05/2023


1η Ημέρα: ΕΛΩΝΑ - ΚΟΣΜΑΣ - ΓΥΘΕΙΟ: Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ κατευθυνόμαστε στην Τσακωνιά. Λίγο μετά το Λεωνίδιο στους απόκρημνους βράχους, δεσπόζει επιβλητικά το μοναστήρι της Παναγίας Έλωνας. Αφού προσκυνήσουμε, συνεχίζουμε για τον ορεινό οικισμό του Κοσμά, που βρίσκεται σε υψόμετρο 1.500 μ. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και φαγητό σε ταβέρνα του χωριού. Αφού απολαύσουμε το φαγητό μας και το καταπράσινο τοπίο με τα έλατα και τις καστανιές συνεχίζουμε για το πανέμορφο Γύθειο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: ΟΡΜΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ: Αφού πάρουμε το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε για τον όρμο του Γέρακα, το γοητευτικό φιορδ της Λακωνίας! Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ. Αμέσως μετά θα επισκεφτούμε τη Μονεμβασιά, τη μεσαιωνική καστροπολιτεία με τον έντονα ρομαντικό χαρακτήρα, που παραμένει ζωντανή μέχρι σήμερα, χτισμένη πάνω σε ένα νησί - βράχο που μαγνητίζει το βλέμμα του επισκέπτη. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στα καλντερίμια της κάτω πόλης με τις πολυάριθμες εκκλησίες και τα παραδοσιακά σπίτια και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή με ενδιάμεσες στάσεις περίπου στις 21:00.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου, διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο με πρωινό, Φ.Π.Α, Αρχηγός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο,ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016

Τιμή ανά άτομο: Αναμένεται