ΚΡΗΤΗ ΟΚΤΑΗΜΕΡΗ
Αναχώρηση: Σάββατο 22/08/2020

Ημέρα: Αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο, για Ηράκλειο (διανυκτέρευση εν πλω).

2η Ημέρα: Ηράκλειο(πρωινή άφιξη στο λιμάνι). Αναχώρηση για την Κνωσσός(περιήγηση), στην συνέχεια περιήγηση στο Ηράκλειο, για να βρεθούμε το μεσημεράκι στις Πηγές Αργυρούπολης. Ελεύθερος χρόνος και γεύμα προαιρετικό. Επόμενος προορισμός μας η Λίμνη Κουρνά(βόλτα και προαιρετική βαρκάδα). Άφιξη στα  Χανιά και το ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για μια πρωινή βόλτα στα Χανιά. Επόμενος προορισμός το Ακρωτήρι(περιήγηση) και προσκύνημα στην Μονή Αγίας Τριάδας Τζαγκαρόλων, στην συνέχεια στο Αρκάδι(περιήγηση) και προσκύνημα στην Μονή Αρκαδίου. Για μπάνιο και γεύμα προαιρετικό θα βρεθούμε στο Ρέθυμνο. Επιστροφή στα Χανιά και το ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

4η Ημέρα: Αναχώρηση μετά το πρωινό για το Φαράγγι της Σαμαριάς(προαιρετικό πέρασμα Φαραγγιού) και συνεχίζουμε για τα Σφακιά(βόλτα, μπάνιο και γεύμα προαιρετικό). Επόμενη στάση στο Λουτρό(περιήγηση). Επιστροφή στα Χανιά  και το ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

5η Ημέρα: Πρωινό και ξεκινάμε για το Σπήλι(περιήγηση). Στα Μάταλα για μπάνιο και γεύμα προαιρετικό) για να καταλήξουμε στον Άγιος Νικόλαο και το ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

6η Ημέρα: Αφού πάρουμε το πρωινό μας ξεκινάμε για τη Μονή Τοπλού(προσκύνημα), συνεχίζουμε για το Βάΐ(περιήγηση) και τη Σητεία(ελεύθερος χρόνος και γεύμα προαιρετικό). Επιστροφή στον Άγιο Νικόλαο(ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση).

7η Ημέρα: Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για την Μονή Καψά(προσκύνημα) και στον Μακρύ Γυαλό για μπάνιο και γεύμα προαιρετικό. Συνεχίζουμε για την  Ιεράπετρα(ελεύθερος χρόνος). επιστροφή στον Άγιο Νικόλαο(ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση).

8η Ημέρα: Πρόγευμα και αναχωρούμε για την Σπηναλόγκα(περιήγηση). Στην συνέχεια θα βρεθούμε στην Ελούντα(ελεύθερος χρόνος και γεύμα προαιρετικό). Συνεχίζουμε για το Ηράκλειο όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο μέχρι την επιβίβαση στο πλοίο για την επιστροφή μας στον Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω.

9η Ημέρα:Πειραιάς - Αθήνα(άφιξη στο λιμάνι, επιβίβαση στο λεωφορείο, επιστροφή στην Αθήνα).

Τιμή ανά Άτομο: Αναμένεται

Έγκυρη κράτηση, με προκαταβολή το 30%.