ΚΡΗΤΗ / ΟΚΤΑΗΜΕΡΗ
Αναχώρηση: Σάββατο 25/8/2019

25/8 ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΡΗΤΗ (ΟΚΤΑΗΜΕΡΗ)

1η Ημέρα, ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Αναχώρηση το βράδυ για το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό την Κρήτη και συγκεκριμένα το Ηράκλειο.

2η Ημέρα, ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΕΝΥΔΡΕΙΟ - ΡΕΘΥΜΝΟ - ΛΙΜΝΗ ΚΟΥΡΝΑ - ΧΑΝΙΑ: Άφιξη στο Ηράκλειο νωρίς το πρωί. Επιβίβαση στο λεωφορείο μας για να πάμε για το πρώτο μας καφέ στο νησί. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο ενυδρείο της Κρήτης (CretAquarium) που θα μπορέσουμε να περιηγηθούμε, να θαυμάσουμε και να εξερευνήσουμε τους υπέροχους χώρους του με πολλά είδη θαλάσσιων ζώων με θέα το κρητικό πέλαγος. Επόμενος σταθμός μας οι πηγές της Αργυρούπολης.

Ελεύθερος χρόνος για τη βόλτα μας σε ένα υπέροχο τοπίο που δημιούργησε η φύση και η ιστορία μας, αλλά και για φαγητό (προαιρετικό). Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την φυσική λίμνη γλυκού νερού Κουρνά. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ αλλά και για να βγάλουμε τις απαιτούμενες φωτογραφίες. Επιστροφή στα Χανιά και στο ξενοδοχείο μας, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

3η Ημέρα, ΓΡΑΜΒΟΥΣΣΑ - ΜΠΑΛΟΣ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ: Αφού πάρουμε το πρωινό μας αναχωρούμε με προορισμό το βορειοδυτικό τμήμα της Κρήτης και το λιμάνι της Κισσάμου, για μια (προαιρετική) κρουαζιέρα στην Γραμβούσσα και στον Μπάλο. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

4η Ημέρα, ΦΑΡΑΓΓΙ ΣΑΜΑΡΙΑΣ - ΣΦΑΚΙΑ - ΛΟΥΤΡΟ: Πρωινή αναχώρηση για τον Ομαλό και το φαράγγι της Σαμαριάς για αυτούς που θα διασχίσουν (προαιρετικά) το φαράγγι. Οι υπόλοιποι μετά το πρωινό αναχώρηση για τα Σφακιά. Προαιρετική μετάβαση στο Λουτρό με καραβάκι.

Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο, βόλτα και φαγητό (προαιρετικό). Το απόγευμα όλοι μαζί επιστροφή στα Χανιά και στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος, ξεκούραση, διανυκτέρευση.

5η Ημέρα, ΣΠΗΛΙ - ΜΑΤΑΛΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΆΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Μετά το πρωινό μας, αφήνουμε το ξενοδοχείο με προορισμό το Σπήλι. Αμφιθεατρικά χτισμένο στην πλαγιά του βουνού Κέδρου το οποίο με τις πηγές του και τα τρεχούμενα νερά τροφοδοτεί το χωριό. 

Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε τη βόλτα μας στην πλατεία που βρίσκονται αιωνόβια πλατάνια καθώς και 25 λεοντοκέφαλες βρύσες από των οποίων τα στόματα ρέει νερό. Επόμενος προορισμός μας τα γνωστά Μάταλα. Ελεύθερος χρόνος για το μπάνιο μας, βόλτα και φαγητό (προαιρετικό). Στη συνέχεια αναχωρούμε για τον Άγιο Νικόλαο. Άφιξηυ στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

6η Ημέρα, ΣΗΤΕΙΑ - ΒΑΪ - ΤΟΠΛΟΥ: Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το ανατολικότερο άκρο της Κρήτης και πρώτη μας στάση στην ιστορική Μονή Τοπλού. Επόμενη στάση το γνωστό φοινικόδασος Βάϊ. Ελεύθερος χρόνος, σύντομο μπάνιο και συνεχίζουμε για τη Σητεία. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό (προαιρετικό). Επιστροφή στον Άγιο Νικόλαο και στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

7η Ημέρα, ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ - ΧΡΥΣΗ: Αναχώρηση μετά το πρωινό μας για την Ιεράπετρα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, καφέ και φαγητό (προαιρετικό) και όσοι επιθυμούν(προαιρετικά) μπορούν να πάρουν το καραβάκι για μια κρουαζιέρα στο κοντινό νησάκι την Χρυσή ή Γαϊδουρονήσι, με τις πολλές και όμορφες παραλίες με χρυσαφένια αμμουδιά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

8η Ημέρα, ΕΛΟΥΝΤΑ - ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Αφού πάρουμε το πρωινό μας, αφήνουμε το ξενοδοχείο και τον Άγιο Νικόλαο για να κατευθυνθούμε στον κόλπο για να περάσουμε προαιρετικά στην Σπιναλόγκα. Ελεύθερος Χρόνος για να περπατήσουμε στα στενά σοκάκια και στα ερειπωμένα της πλέον κτίρια όπου εδώ απομονώνονταν οι λεπροί από την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα μέχρι το 1957. Συνεχίζουμε για την φημισμένη Ελούντα και παραμονή για το φαγητό μας (προαιρετικό). Αναχώρηση για το λιμάνι του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο.

9η Ημέρα, ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Το πρωί μας βρίσκει στον Πειραιά, επιβίβαση στο λεωφορείο και άφιξη στην αφετηρία μας.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Εισιτήρια πλοίων οικονομικής θέσης Πειραιάς - Ηράκλειο - Πειραιάς έξι διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο με πρωινό. Όλες οι μεταφορές στην Κρήτη βάσει προγράμματος, Φ.Π.Α, Αρχηγός. 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο.

Τιμή ανά άτομο: 470€ σε δίκλινο δωμάτιο, 650€ σε μονόκλινο, 460€ σε τρίκλινο

Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016
Έγκυρη κράτηση, με προκαταβολή το 30% του ποσού μέχρι 10/07/2019