ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΥΔΡΑ - ΠΟΡΟΣ - ΑΙΓΙΝΑ

Αναχώρηση κάθε Τετάρτη  /  Πέμπτη  /  Σάββατο  /  Κυριακή

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΥΔΡΑ - ΠΟΡΟΣ - ΑΙΓΙΝΑ 

Κάθε Τετάρτη - Πέμπτη - Σάββατο - Κυριακή

Μεταφορά στην μαρίνα Καλλιθέας και επιβίβαση στο κρουαζιερόπλοιο. 08:00 / Αναχώρηση για Ύδρα • 11:00 / Αφιξη στην Υδρα. Το πλοίο, παραμένει στο λιμάνι της Ύδρας για 1 ώρα και 55 λεπτά, συνεπώς οι επιβάτες έχουν το χρόνο να ανακαλύψουν μερικές από τις πιο όμορφες γωνιές του νησιού, τα πανέμορφα φρούρια και τις επιβλητικές της επαύλεις, απολαμβάνοντας έναν όμορφο περίπατο στα γραφικά στενά δρομάκια της, 

12:55 / Το πλοίο αναχωρεί για Πόρο14:00 / Άφιξη στον Πόρο. Παραμονή συνολικά 50 λεπτά. Περπατήστε στην πόλη και ανακαλύψτε το δημαρχείο, το αρχαιολογικό μουσείο, τη δημόσια βιβλιοθήκη, το πολιτιστικό κέντρο και τα κατάλευκα σπιτάκια του νησιού και κατευθυνθείτε στο ψηλότερο σημείο του νησιού για να ανακαλύψετε το ξακουστό, ιστορικό ρολόι του Πόρου. 

14:50 / Αναχώρηση για Αίγινα  15:55 / Άφιξη στην Αίγινα. Χρόνος παραμονής, 2 ώρες. Αρκετός για να απολαύσετε τον καφέ σας και γλυκίσματα από φιστίκι, στο πανέμορφο λιμανάκι της ή να πραγματοποιήσετε την ιστορική ξενάγηση του νησιού και να ανακαλύψετε τους κρυμμένους θησαυρούς της. 17:55 / Αναχώρηση από Αίγινα • 19:30 / Άφιξη στην μαρίνα Φλοίσβου και επιβίβαση στο λεωφορείο του γραφείου μας. και επιβίβαση στο λεωφορείο του γραφείου μας. και επιβίβαση στο λεωφορείο του γραφείου μας.



ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Φόροι επιβίβασης και αποβίβασης, μεσημεριανό φαγητό επί του πλοίου, την κρουαζιέρα σε 3 νησιά του Αργοσαρωνικού (Ύδρα - Πόρος - Αίγινα), μουσικό - καλλιτεχνικό πρόγραμμα στο πλοίο, μεταφορές από και προς το λιμάνι.          

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Οι προαιρετικές εκδρομές στην Αφαία, στο Ναό του Αγ.Νεκταρίου, καθώς και η πανοραμική εκδρομή στην Αίγινα. Εισιτήρια για τις εκδρομές πωλούνται επί του πλοίου.                                                                              

ΤΙΜΗ: 110€ ανά άτομο. / Προσφορά για τους Έλληνες 60€ ανά άτομο 
Παιδιά (5 ετών - 11 ετών): 40€  •  Παιδιά ως 4 ετών: ΔΩΡΕΑΝ!

Κράτηση Εκδρομής