Λίμνη Πλαστήρα - Ελάτη Περτούλι - Μετέωρα 

Διήμερη εκδρομή. Αναχώρηση Σάββατο 28/03/2020 

1η Ημέρα, ΑΘΗΝΑ - ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ - Καλαμπάκα: Αναχώρηση, ενδιάμεση στάση για καφέ στα Καμένα Βούρλα και συνεχίζουμε για την πανέμορφη λίμνη Πλαστήρα. Θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε ένα αρκετά μεγάλο τμήμα της λίμνης και να επισκεφθούμε ένα από τα μοναστήρια της περιοχής, τη Μονή Κορώνης, σε 800 μ. περίπου υψόμετρο κοντά στο χωριό Μεσενικόλας. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα στην περιοχή της λίμνης. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στην Καλαμπάκα. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια, διανυκτέρευση.

2η Ημέρα, ΜΕΤΕΩΡΑ - ΕΛΑΤΗ - ΑΘΗΝΑ: Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση με προορισμό τα εντυπωσιακά Μετέωρα. Θα θαυμάσουμε από κοντά τους επιβλητικούς βράχους που αποτελούν ταυτόχρονα ένα μοναδικό σε ομορφιά γεωλογικό φαινόμενο καθώς και το δεύτερο σημαντικότερο μνημείο της Ορθοδοξίας, μετά το Άγιο Όρος! Παραμονή για επίσκεψη και προσκύνημα στο μοναστήρι του Αγίου Στεφάνου (εύκολη πρόσβαση, χωρίς σκαλοπάτια). Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στις πλαγιές του Κόζιακα στο Περτούλι και στο Χιονοδρομικό Κέντρο. Επόμενη στάση μας  η γραφική Ελάτη (Τύρνα για τους ντόπιους) το μεγαλύτερο και πιο ανεπτυγμένο τουριστικά ορεινό χωριό του νομού Τρικάλων, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις περίπου στις 21:00.

ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016.

Τιμή ανά άτομο:   € σε δίκλινο δωμάτιο,   € σε μονόκλινο,     € σε τρίκλινο.                                                                                        

Προκαταβολή το 30% του ποσού μέχρι 06/03/2020.                                                    Εξόφληση πέντε μέρες πριν την αναχώρηση.

Κράτηση Εκδρομής