ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ          ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Τετραήμερη εκδρομή. Αναχωρήση: Δευτέρα 30/12 

1η Ημέρα, ΑΘΗΝΑ - ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.

Αναχώρηση, ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό (προαιρετικό) φτάνουμε στον νομό Πέλλας. Άφιξη στο Λουτράκι Αριδαίας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια πρώτη μας επαφή με τις εγκαταστάσεις των λουτρών και ώρα για το πρώτο μας μπάνιο (προαιρετικό)! Τα Λουτρά Αλμωπίας (Πόζαρ = φωτιά) είναι ένας οργανωμένος προορισμός για όσους θέλουν να συνδυάσουν τη ξεκούραση, χαλάρωση και τόνωση με τις θεραπευτικές ιδιότητες των ιαματικών νερών. Υπάρχουν πλήρως οργανωμένες και διαμορφωμένες εξωτερικές και εσωτερικές πισίνες, χαμάμ και τζακούζι. Σε όλα, μέσω αγωγών, διοχετεύονται μεγάλες ποσότητες ζεστού, τρεχούμενου νερού, το οποίο συνεχώς ανανεώνεται.Υπάρχουν αποδυτήρια και τουαλέτες για να αλλάζετε πριν και μετά τα μπάνια σας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η Ημέρα, ΟΡΜΑ: Πρωινό στο ξενοδοχείο και ώρα για το πρωινό μας μπάνιο! Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το μεσημέρι ξεκινάμε για μια βόλτα και γεύμα στο καταπράσινο χωριό Όρμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, χαλάρωση και το απόγευμα άλλο ένα μπάνιο στα ιαματικά λουτρά. Το βράδυ υποδεχόμαστε τον καινούργιο χρόνο με γλέντι και μουσική. Διανυκτέρευση.

3η Ημέρα, ΕΔΕΣΣΑ - ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ: Πρωινό ξύπνημα και ώρα για το επόμενο μπάνιο μας (προαιρετικό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, πρωινό και αναχώρηση για την Έδεσσα και τους φημισμένους καταρράκτες. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, καφέ. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τον παραδοσιακό οικισμό του Παλαιού Αγίου Αθανασίου σε υψόμετρο 1.200 μ. Σήμερα είναι ένα πανέμορφο τουριστικό χωριό με κεραμοσκεπή κτήρια, δείγματα της πολύ ενδιαφέρουσας παραδοσιακής μακεδονικής αρχιτεκτονικής που συνδυάζεται απόλυτα με το φυσικό τοπίο της περιοχής. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και φαγητό (προαιρετικό). Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο και ώρα για το επόμενο μπάνιο μας στα ιαματικά λουτρά (προαιρετικό). Δείπνο σε τοπική ταβέρνα. Διανυκτέρευση.

4η Ημέρα, ΒΟΛΟΣ - ΑΘΗΝΑ: Αναχώρηση για τα λουτρά για το τελευταίο μας μπάνιο (προαιρετικό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, πρωινό και αναχώρηση. Το μεσημέρι στάση στην παραλία του Βόλου για το μεσημεριανό μας φαγητό (προαιρετικό). Άφιξη στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις περίπου στις 22:00.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο 4 Εποχές στο Λουτράκι Αριδαίας, με ημιδιατροφή, Φ.Π.Α, Αρχηγός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο,ο φόρος διαμονής (1,5€ ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση) του άρθρου 53 Ν.4389/2016.                                                                                                                                    Τιμή ανά άτομο: 250€ σε δίκλινο δωμάτιο, 350€ σε μονόκλινο, 240€ σε τρίκλινο.

Προκαταβολή το 30%  μέχρι 25/11/2019