Ημερήσιες εκδρομές Μαίου

01/05/2023 Δευτέρα Στενή Ευβοίας - Λευκαντί - Χαλκίδα'' Πρωτομαγιά'' (Ημερήσια )
Τιμή: 25€
Τιμή με γεύμα & μουσική: 40€
Αναχώρηση για την Στενή Ευβοίας, να χαρούμε την φύση και να ''Πιάσουμε τον Μάη''. συνεχίζουμε για το Λευκαντί όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα (προαιρετικό) σε εστιατόριο της περιοχής. Επόμενη στάση μας η Χαλκίδα για τον απογευματινό μας καφέ και επιστροφή στην Αθήνα περίπου στις 20.00.

06/05/2023 Σάββατο Άνδρος (Ημερήσια) Τιμή: 50€ (με το εισιτήρια καραβιού)

Πρωινή αναχώρηση για Ραφήνα και επιβίβαση στο πλοίο. Μετά από ταξίδι δύο ωρών άφιξη στην Άνδρο. Επιβίβαση στο λεωφορείο και ξεκινάμε με προορισμό την ανδρική μονή της Αγ. Μαρίνας, χτισμένη στις αρχές του 14ου αιώνα, που βρίσκεται κοντά στο χωριό Αποικία. Συνεχίζουμε για τις πηγές της Σάριζας, σύντομη στάση. Επόμενος σταθμός μας η Χώρα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Αναχώρηση για το λιμάνι, πιθανή στάση στο Μπατσί, επιστροφή στη Ραφήνα. Επιβίβαση στο λεωφορείο μας και επιστροφή στην Αθήνα.

06/05/2023 Σάββατο Αλίαρτος - Αρβανίτσα - Λιβαδειά (Ημερήσια Φυσιολατρική)
Τιμή: 25€

Αναχώρηση για τη Αλίαρτο. Παραμονή για καφέ (προαιρετικό) και συνεχίζουμε για την Αρβανίτσα. Θα έχουμε χρόνο για μια μοναδική βόλτα στη φύση. Επόμενη στάση μας η Λιβαδειά για το γεύμα μας (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα περίπου στις 20.30.

07/05/2023 Κυριακή Αθανάσιος Διάκος (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και πρώτη μας στάση για καφέ στα Καμένα Βούρλα. Συνεχίζουμε για τον πανέμορφο ορεινό οικισμό του Αθανάσιου Διάκου (Άνω Μουσουνίτσα) στην καρδιά της Ρούμελης, σε μια περιοχή με πλούσια δάση από έλατα και θέα στα Βαρδούσια, τη Γκιώνα και την Οίτη. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Πιθανή επίσκεψη στο Μουσείο Αθανασίου Διάκου (εφόσον είναι ανοικτό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση περίπου στις 20:30.

13/05/2023 Σάββατο Μανιτάρια ''Δίρφυς'' - Στενή Ευβοίας (Ημερήσια Φυσιολατρική) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και πρώτη μας στάση στην Χαλκίδα για βόλτα και για τον πρωινό μας καφέ. Συνεχίζουμε για τις παρυφές της Δίρφυος και επίσκεψη σε ένα σύγχρονο ολοκληρωμένο συγκρότημα παραγωγής μανιταριών, ξενάγηση στο χώρο, σύντομη στάση στο πρατήριο της μονάδας παραγωγής μανιταριών για τις αγορές μας .Επόμενη στάση μας στη Στενή Ευβοίας για μια όμορφη βόλτα στην φύση και γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής(προαιρετικό). Στην συνέχεια επιστροφή στην Αθήνα περίπου στις 20:00.

14/05/2023 Κυριακή Αγία Θεοδώρα (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση συνεχίζουμε για την όμορφη Ι.Μονή Αγ. Νικολάου Βαρσών. Μετά το προσκύνημά μας θα ακολουθήσουμε τον δρόμο Τρίπολης - Μεγαλόπολης και περνώντας από το χωριό Ίσαρι θα φτάσουμε στην Αγία Θεοδώρα, κοντά στο χωριό Βάστα Αρκαδίας. Το εκκλησάκι βρίσκεται σε μια πανέμορφη, καταπράσινη ρεματιά με τρεχούμενα νερά και αιωνόβια επιβλητικά δέντρα και προσελκύει πολλούς πιστούς, καθώς στη στέγη της υψώνονται 17 δέντρα, ένα θαύμα που σχετίζεται άμεσα με τον βίο και το μαρτύριο της Αγίας. Γεύμα σε εστιατόριο της περιοχής (προαιρετικό) και επιστροφή με ενδιάμεση στάση περίπου στις 20:30.

20/05/2023 Σάββατο Καρυές Λακωνίας - Άγιος Πέτρος (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ και φτάνουμε στην Ι. Μ. Αγίου Νικολάου Βαρσών. Παραμονή για προσκύνημα. Συνεχίζουμε για τις παραδοσιακές Καρυές Λακωνίας, Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην όμορφη πλακόστρωτη πλατεία. Από εδώ μπορεί να ακολουθήσει κάποιος σηματοδοτούμενη διαδρομή προς το μνημείο των Καρυάτιδων. Συνεχίζουμε για τον Άγιο Πέτρο, γεύμα Προαιρετικό. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση περίπου στις 20:30.

20/05/2023 Σάββατο Καστόρειο - Σπάρτη (Ημερήσια Φυσιολατρική) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στο Καστόρειο. Παραμονή για μια όμορφη πεζοπορια στη φύση. Θα έχουμε χρόνο και για γεύμα (προαιρετικό). Στη συνέχεια θα βρεθούμε στην Σπάρτη για βόλτα και καφέ (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα περίπου στις 20.30.

21/05/2023 Κυριακή Ορχομενός - Παναγία Σκριπού -Πεστροφείο -Λειβαδιά (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και φτάνουμε στην Παναγία Σκριπού, προσκύνημα. Επίσης θα επισκεφθούμε το ιχθυοτροφείο με τις φημισμένες πέστροφες στις πηγές των Τριών Χαρίτων. Στην Λειβαδιά βόλτα, γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή περίπου στις 20:00.

21/05/2023 Κυριακή Ευρωστίνα - 'Ρέμα των Μύλων' - Ζάχολη (Ημερήσια Φυσιολατρική) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στην Ευρωστίνα και στο ''Ρέμα των Μύλων'' όπου θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε και να θαυμάσουμε τη φύση σε μια βατή διαδρομή για μικρούς και μεγάλους. Γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα περίπου στις 20:30.

27/05/2023 Σάββατο Καλάβρυτα - Οδοντωτός (Ημερήσια) Τιμή: 35€ (Με το εισιτήριο του Οδοντωτού)

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ φτάνουμε στο Διακοπτό. Από εκεί θα επιβιβαστούμε στο τρενάκι του Οδοντωτού για να ανέβουμε το φαράγγι του Βουραϊκού, προς τα Καλάβρυτα. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στο ιστορικό και μαρτυρικό χωριό των Καλαβρύτων και γεύμα (προαιρετικό). Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Μουσείο Θυσίας Καλαβρυτινών (ατομικά έξοδα). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση περίπου στις 20:30.

28/05/2023 Κυριακή Παύλιανη (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση, φτάνουμε στα Καμένα Βούρλα, στάση για καφέ και στη συνέχεια κατευθυνόμαστε προς την γραφικότατη Παύλιανη.. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα,καφέ και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή με ενδιάμεση στάση περίπου στις 21:00.