Ημερήσιες εκδρομές Μαίου

Τρίτη του Πάσχα 07/05/2024 ''Πρωτομαγιά στον Πόρο'' (Ημερήσια) Τιμή: 25€

(Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται το καράβι.Τα εισιτήρια εκδίδονται ατομικά στο λιμάνι με ενδεικτική τιμή 1,50€ / ανά άτομο / ανά διαδρομή)

Αναχώρηση ανήμερα της Πρωτομαγιάς και φτάνουμε στο Γαλατά. Μετάβαση με το πλοίο στον Πόρο. Εφόσον είναι εφικτό θα επισκεφθούμε την Ι. Μ. Ζωοδόχου Πηγής, παραμονή για προσκύνημα. Στην συνέχεια επίσκεψη στο Ναό του Ποσειδώνα και θα καταλήξουμε στον Πόρο με ελεύθερο χρόνο για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Τρίτη του Πάσχα 07/05/2024 ''Πρωτομαγιά Στενή Ευβοίας - Νέα Αρτάκη - Χαλκίδα'' (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση ανήμερα της Πρωτομαγιάς και φτάνουμε στην Στενή Ευβοίας. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην φύση και καφέ (προαιρετικό) και συνεχίζουμε για τη Νέα Αρτάκη για γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή με στάση για καφέ (προαιρετικά) στη Χαλκίδα.

Σάββατο 11/05/2024 Αθανάσιος Διάκος (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και πρώτη μας στάση για καφέ στα Καμένα Βούρλα. Συνεχίζουμε για τον πανέμορφο ορεινό οικισμό του Αθανάσιου Διάκου (Άνω Μουσουνίτσα) στην καρδιά της Ρούμελης. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Πιθανή επίσκεψη στο Μουσείο Αθανασίου Διάκου (εφόσον είναι ανοικτό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Κυριακή 12/05/2024 Πάρκο Παύλιανης Φυσιολατρική (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φθάνουμε στην Παύλιανη, για να επισκεφθούμε το μαγευτικό Πάρκο της στις πηγές του Ασωπού. Παραμονή 4 ώρες για βόλτα και γεύμα (προαιρετικά). Για όποιον επιθυμεί περίπατος στο Πάρκο 8χλμ, διάρκειας περίπου 2,5 με 3 ώρες και Ανάβαση: 300μ – Κατάβαση 300μ. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Κυριακή 12/05/2024 Παναγία Κορυφής - Ρέμα των Μύλων - Ευρωστίνα ''Φυσιολατρική'' (Ημερήσια)
Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στην Παναγία Κορυφής. Παραμονή για προσκύνημα και συνεχίζουμε και το ''Ρέμα των Μύλων'' όπου θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε και να θαυμάσουμε τη φύση σε μια βατή διαδρομή για μικρούς και μεγάλους. Γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Σάββατο 18/05/2024 Καλάβρυτα - Οδοντωτός (Ημερήσια) Τιμή: 35€ (Με το εισιτήριο του Οδοντωτού)

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ φτάνουμε στο Διακοπτό. Από εκεί θα επιβιβαστούμε στο τρενάκι του Οδοντωτού για να ανέβουμε το φαράγγι του Βουραϊκού, προς τα Καλάβρυτα. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στο ιστορικό και μαρτυρικό χωριό των Καλαβρύτων και γεύμα (προαιρετικό). Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Μουσείο Θυσίας Καλαβρυτινών (ατομικά έξοδα). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Κυριακή 19/05/2024 Αγία Θεοδώρα (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση συνεχίζουμε για την όμορφη Ι. Μ. Αγίου Νικολάου Βαρσών. Μετά το προσκύνημά μας θα φτάσουμε στην Αγία Θεοδώρα, κοντά στο χωριό Βάστα Αρκαδίας. Το εκκλησάκι βρίσκεται σε μια πανέμορφη, καταπράσινη ρεματιά με τρεχούμενα νερά και αιωνόβια επιβλητικά δέντρα και προσελκύει πολλούς πιστούς, καθώς στη στέγη της υψώνονται 17 δέντρα, ένα θαύμα που σχετίζεται άμεσα με τον βίο και το μαρτύριο της Αγίας. Γεύμα σε εστιατόριο της περιοχής (προαιρετικό) και επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Κυριακή 19/05/2024 Αίγινα - Άγιος Νεκτάριος (Ημερήσια) Τιμή: 40€

Αναχώρηση με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά και επιβίβαση στο πλοίο για Αίγινα. Η πρώτη μας επίσκεψη θα είναι στη γυναικεία μονή του Αγ. Νεκταρίου. Χρόνος για προσκύνημα. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το ναό της Αφαίας Αθηνάς. Επόμενος προορισμός η Αγία Μαρίνα όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο και γεύμα (προαιρετικό). Επιστρέφοντας στο λιμάνι θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την βόρεια πλευρά του νησιού. Επιβίβαση στο πλοίο για Πειραιά και επιστροφή στην Αθήνα.

Σάββατο 25/05/2024 Μανιτάρια ''Δίρφυς'' - Στενή Ευβοίας (Ημερήσια -Φυσιολατρική) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και πρώτη μας στάση στην Χαλκίδα για βόλτα και για τον πρωινό μας καφέ. Συνεχίζουμε για τις παρυφές της Δίρφυος και επίσκεψη σε ένα σύγχρονο ολοκληρωμένο συγκρότημα παραγωγής μανιταριών, ξενάγηση στο χώρο, σύντομη στάση στο πρατήριο της μονάδας παραγωγής μανιταριών για τις αγορές μας. Επόμενη στάση μας στη Στενή Ευβοίας για μια όμορφη βόλτα στην φύση και γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Σάββατο 25/05/2024 Λίμνη Λάδωνα - Βαλτεσινίκο - Βυτίνα (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στην Λίμνη Λάδωνα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και για διάφορες δραστηριότητες που μπορεί να μας χαρίσει η περιοχή. Συνεχίζουμε για το Βαλτεσινίκο, γεύμα (προαιρετικό). Για τον απογευματινό μας καφέ θα βρεθούμε στην Βυτίνα. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Κυριακή 26/05/2024 Καστόρειο - Σπάρτη (Ημερήσια Φυσιολατρική) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στο Καστόρειο. Παραμονή για μια όμορφη βόλτα στη φύση. Θα έχουμε χρόνο και για γεύμα (προαιρετικό). Στη συνέχεια θα βρεθούμε στην Σπάρτη για βόλτα και καφέ (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Κυριακή 26/05/2024 Άγιος Ιωάννης Ρώσσος ''Παραμονή Εορτής'' (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στο Προκόπι και στον Άγιο Ιωάννη Ρώσσο για να προσκυνήσουμε παραμονή της Εορτής του. Συνεχίζουμε για την Αρτάκη για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό) Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ (προαιρετικό).

🌞 IOYNIOΣ 2024 🌞

Σάββατο 01/06/2024 Καρπενήσι (Ημερήσια) Τιμή: 35€

Αναχώρηση νωρίς το πρωί και το μεσημέρι στάση σε ταβέρνα της περιοχής για φαγητό (προαιρετικό). Στη συνέχεια φτάνουμε στο μοναστήρι της Παναγίας Προυσσιώτισσας. Ελεύθερος χρόνος για προσκύνημα. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Σάββατο 01/06/2024 Σπέτσες - Κόστα (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης, κατευθυνόμαστε στην Κόστα, από όπου με τα τοπικά καραβάκια θα περάσουμε απέναντι στις κοσμοπολίτικες Σπέτσες (με ατομικά έξοδα). Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στη Ντάπια, επίσκεψη στα μουσεία (με ατομικά έξοδα), μπάνιο και φαγητό (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ.

Κυριακή 02/06/2024 Άνδρος (Ημερήσια) Τιμή: 50€ (Στην τιμή περιλαμβάνεται και το εισιτήριο του καραβιού)

Πρωινή αναχώρηση για Ραφήνα και επιβίβαση στο πλοίο. Μετά από ταξίδι δύο ωρών άφιξη στην Άνδρο. Επιβίβαση στο λεωφορείο και ξεκινάμε με προορισμό την ανδρική μονή της Αγ. Μαρίνας, χτισμένη στις αρχές του 14ου αιώνα, που βρίσκεται κοντά στο χωριό Αποικία. Συνεχίζουμε για τις πηγές της Σάριζας, σύντομη στάση. Επόμενος σταθμός μας η Χώρα. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Αναχώρηση για το λιμάνι, πιθανή στάση στο Μπατσί, επιστροφή στη Ραφήνα. Επιβίβαση στο λεωφορείο μας και επιστροφή στην Αθήνα.