Ημερήσιες εκδρομές Μαρτίου

Σάββατο 02/03/2024 Ζαρούχλα-Λίμνη Τσιβλού (Ημερήσια) Τιμή:25

Αναχώρηση για την ορεινή Αχαΐα και τη λίμνη Τσιβλού. Σύντομη στάση και συνεχίζουμε για τον ορεινό οικισμό της Ζαρούχλας. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα(προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Κυριακή 03/03/2024 Δελφοί - Αράχωβα ''Με ξενάγηση'' (Ημερήσια) Τιμή:30€
''Δωρεάν είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους''

Αναχώρηση, ενδιάμεση στάση για καφέ και συνεχίζουμε για τους Δελφούς. Ξενάγηση με διπλωματούχο ξεναγό, στο πιο ξακουστό μαντείο της αρχαίας Ελλάδας με τον επιβλητικό ναό του Απόλλωνα, το αρχαίο θέατρο και το στάδιο, καθώς και στο αρχαιολογικό μουσείο του χώρου (είσοδος δωρεάν). Στη συνέχεια θα μεταβούμε στην Αράχωβα, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και φαγητό (προαιρετικό).Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ νωρίς το βράδυ.

Σάββατο 09/03/2024 Λίμνη Δόξα -Φενεός (Ημερήσια) Τιμή:25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ φτάνουμε στη λίμνη Δόξα. Προσκύνημα στην Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου και βόλτα στη λίμνη και στο εκκλησάκι του Αγ. Φανουρίου ή Παλαιομονάστηρο. Γεύμα (προαιρετικά) σε ταβέρνα της περιοχής και επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Σάββατο 09/03/2024 Αρχαία Κόρινθος –Ακροκόρινθος – Ι.Μ. Παναγίας Φανερωμένης –
Αγιονόρι - Πάχη (Ημερήσια) Τιμή:25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ στην Αρχαία Κόρινθο φθάνουμε στον Ακροκόρινθο. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση. Επόμενη επίσκεψη μας θα είναι στο Χιλιομόδι και την Ιερά μονή Παναγίας Φανερωμένης. Προσκύνημα και συνεχίζουμε για το Αγιονόρι. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα προαιρετικό. Επιστροφή με ενδιάμεση στάση για τον απογευματινό μας καφέ στην Πάχη, νωρίς το απόγευμα.

Κυριακή 10/03/2024 Βαλτεσινίκο -Βυτίνα (Ημερήσια) Τιμή:25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ,φτάνουμε στο Βαλτεσινίκο για βόλτα και γεύμα(προαιρετικά). Στη συνέχεια πηγαίνουμε στη Βυτίνα ένα όμορφο ορεινό θέρετρο της Πελοποννήσου για τον απογευματινό μας καφέ και την βόλτα μας . Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Σάββατο 16/03/2024 Ναύπλιο (Ημερήσια) Τιμή:25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στο γραφικό Ναύπλιο. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και προαιρετική επίσκεψη στο Παλαμήδι, καφέ και φαγητό (προαιρετικά). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Κυριακή 17/03/2024 Καλαματιανό Καρναβάλι (Ημερήσια) Τιμή:25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στην Καλαμάτα για το καθιερωμένο Καλαματιανό Καρναβάλι Ελεύθερος χρόνος για βόλτα αλλά και γεύμα (προαιρετικά),Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Κυριακή 17/03/2024 Πατρινό Καρναβάλι (Ημερήσια) Τιμή:25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στην Πάτρα για το καθιερωμένοΠατρινό Καρναβάλι Ελεύθερος χρόνος για βόλτα αλλά και γεύμα (προαιρετικά),Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 18/03/2024 Αλευρομουτζουρώματα - Γαλαξίδι (Ημερήσια) Τιμή: 25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στο Γαλαξίδι και τα Αλευρομουτζουρώματα, ένα ιδιαίτερο αποκριάτικο δρώμενο που μπορούν όλοι όσοι θέλουν να συμμετάσχουν. Ελεύθερος χρόνος και γεύμα (προαιρετικά). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Σάββατο 23/03/2024 Συνεβρό Αχαΐας (Ημερήσια) Τιμή:35€
(Στην τιμή περιλαμβάνεται η είσοδος στο Θεματικό Πάρκο)

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση στο Κιάτο φτάνουμε στο Συνεβρό Αχαΐας , για να επισκεφθούμε το μαγευτικό Πάρκο της . Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικά). Επόμενος μας σταθμός το Ξυλόκαστρο για τον απογευματινό μας καφέ. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Σάββατο 23/03/2024Τρίκαλα Κορινθίας-Ι.Μ Αγίου Βλασίου - Χιονοδρομικό (Ημερήσια) Τιμή:25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ φτάνουμε στο μοναστήρι του Αγ. Βλασίου ,παραμονή για προσκύνημα και στην συνέχεια κατευθυνόμαστε στο χιονοδρομικό κέντρο Ζήρειας, ελεύθερος χρόνος.Στα Μεσαία Τρίκαλα για βόλτα και γεύμα (προαιρετικά). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Κυριακή 24/03/24 Γεωργίτσι - Πηγές Ευρώτα (Ημερήσια) Τιμή:25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για τον καφέ μας, συνεχίζουμε για το Γεωργίτσι Λακωνίας ή αλλιώς ''Το μπαλκόνι του Ταϋγέτου''. Παραμονή για την βόλτα αλλά και για φαγητό (προαιρετικό) σε ταβέρνα της περιοχής. Επόμενη στάση μας θα είναι στις πηγές του Ευρώτα για να θαυμάσουμε τη φύση, την γαλήνη του τοπίου και τη δροσιά των πλατάνων. Παραμονή για τη βόλτα μας και επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Δευτέρα 25/03/2024 ''25Η ΜΑΡΤΙΟΥ''Καλάβρυτα - Αγία Λαύρα (Ημερήσια) Τιμή:25€

Αναχώρηση, ενδιάμεση στάση για καφέ στην περιοχή του Κιάτου και συνεχίζουμε προς την Αγία Λαύρα, για να παρακολουθήσουμε την αναπαράσταση της ορκωμοσίας των Αγωνιστών της Επανάστασης του 1821. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στα γραφικά και ιστορικά Καλάβρυτα, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.

Παρασκευή 29/03/24 Β' Χαιρετισμοί - Ι. Μ. Γοργοεπήκοος (Απογευματινή) Τιμή:15€

Αναχώρηση και μέσω Μάνδρας φτάνουμε στην Ι. Μ. Γοργοεπηκόου για την Ακολουθία των Β' Χαιρετισμών. Επιστροφή μετά το πέρας της Ακολουθίας.

Σάββατο 30/03/2024 Κλειτορία - Πλανητέρο (Ημερήσια Φυσιολατρική) Τιμή:25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στην Κλειτορία, παραμονή για βόλτα στη φύση και συνεχίζουμε για το Πλανητέρο .Ελεύθερος χρόνος για βόλτα & γεύμα(προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ νωρίς το βράδυ

Σάββατο 30/03/2024 Ι.Μ Σαγματά - Χαλκίδα (Πρωινός Περίπατος) Τιμή:25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ φτάνουμε στην Ι. Μ. Σαγματά. Παραμονή για προσκύνημα και στη συνέχεια θα βρεθούμε Χαλκίδα για τον καφέ μας(προαιρετικό) επιστροφή στη Αθήνα με ενδιάμεση στάση αργά το απόγευμα

Κυριακή 31/03/2024 Επικούρειος Απόλλωνας - Ανδρίτσαινα (Ημερήσια) Τιμή:25€

Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση φτάνουμε στον ναό του Επικούρειου Απόλλωνα. Στην Ανδρίτσαινα, γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση νωρίς το βράδυ.