ΜΕΤΣΟΒΟ - ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ    ΓΡΕΒΕΝΑ - ΜΕΤΕΩΡΑ

                                   Τετραήμερη Εκδρομή .Αναχώρηση : Πέμπτη 13/02/2020                                       Δώρο 2 δωροεπιταγές των 20€ η κάθε μία για να τις χρησιμοποιήσετε σε ημερήσιες εκδρομές αντίστοιχης αξίας του προγράμματος μας.           

1η Ημέρα: ΑΘΗΝΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ - ΜΕΤΣΟΒΟ:                                                                                    Αναχώρηση από Σύνταγμα στις 7:25 και με ενδιάμεση στάση για τον πρωινό μας καφέ συνεχίζουμε για τον πρώτο μας προορισμό, την όμορφη πόλη των Τρικάλων. Θα παραμείνουμε για βόλτα αλλά και για το γεύμα μας (προαιρετικό) και συνεχίζουμε για το Μέτσοβο και το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑΣ - ΓΡΕΒΕΝΑ - ΜΕΤΣΟΒΟ:                            Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε για το χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας, όπου βρίσκεται στην Πίνδο σε υψόμετρο 2.250 μέτρων. Ελεύθερος χρόνος (μιάμιση ώρα) για βόλτα, καφέ. Στη συνέχεια για το μεσημεριανό μας φαγητό (προαιρετικό) αλλά και για βόλτα, θα βρεθούμε στα όμορφα Γρεβενά. Επιστροφή στο Μέτσοβο, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: ΜΕΤΣΟΒΟ - ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΗΛΙΟΥ:                                                  Αφού πάρουμε το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε για μια γνωριμία με την πόλη του Μετσόβου με πιθανή επίσκεψη στο οινοποιείο ''Κατώγι Αβέρωφ''. Παραμονή για να ξεναγηθούμε στο χώρο και γιατί όχι να δοκιμάσουμε τα κρασιά που παράγουν από το 1959, αλλά και να απολαύσουμε την πανέμορφη θέα που μας προσφέρει η περιοχή. Εφόσον είναι ανοιχτά  μπορούμε να επισκεφθούμε την Πινακοθήκη Αβέρωφ και το Λαογραφικό μουσείο του ιδρύματος Τοσίτσα (Αρχοντικό Τοσίτσα), όπου μπορούμε να δούμε ξυλόγλυπτα έπιπλα, κεντήματα και φορεσιές, διάφορα σκεύη διακόσμησης αλλά και αγροτικά είδη, όπλα και άλλα πολλά της περιόδου από το 1650 με 1800. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τις πηγές του ποταμού Αώου, όπου έχει κατασκευαστεί τεχνητή λίμνη για την ύδρευση και την ηλεκτροδότηση της γύρω περιοχής. Έπειτα καιρού επιτρέποντος θα επισκεφθούμε το χιονοδρομικό κέντρο  Ανηλίου. Παραμονή  για βόλτα αλλά και γεύμα (προαιρετικό) σε ταβέρνα της περιοχής. Επιστροφή στο Μέτσοβο, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.

4η Ημέρα: ΜΕΤΕΩΡΑ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΑΘΗΝΑ:                                                                             Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε για τα επιβλητικά Μετέωρα. Θα επισκεφθούμε δύο από τα μοναστήρια των Μετεώρων. Θα έχουμε χρόνο για προσκύνημα αλλά και να θαυμάσουμε την μοναδική ομορφιά τους. Επίσκεψη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων (με ατομικά έξοδα). Για το μεσημεριανό μας γεύμα (προαιρετικό) θα βρεθούμε στην Καλαμπάκα. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις περίπου στις 21:00.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, τρεις διανυκτέρευσεις στο ξενοδοχείο Απόλλων στο Μέτσοβο με πρωινό, Φ.Π.Α, Αρχηγός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο,ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016.

Τιμή ανά άτομο: 145€ σε δίκλινο δωμάτιο, 190€ σε μονόκλινο,  135€ σε τρίκλινο.                                                                                                         Προκαταβολή το 30% του ποσού με την κράτηση.                                                  Εξόφληση 5 μέρες πριν την αναχώρηση.         

Δώρο 2 δωροεπιταγές των 20€ η κάθε μία για να τις χρησιμοποιήσετε σε ημερήσιες εκδρομές αντίστοιχης αξίας του προγράμματος μας.

Κράτηση Εκδρομής