ΜΥΚΟΝΟΣ - ΔΗΛΟΣ / ΤΡΙΗΜΕΡΗ

Αναχώρηση: Παρασκευή 20/9/2019

20/9 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΥΚΟΝΟΣ - ΔΗΛΟΣ (ΤΡΙΗΜΕΡΗ)

1η Ημέρα, ΑΘΗΝΑ - ΡΑΦΗΝΑ - ΜΥΚΟΝΟΣ: Αναχώρηση από την Αθήνα με προορισμό τη Ραφήνα για να επιβιβαστούμε στο πλοίο για τη Μύκονο. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια.

Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και φαγητό (προαιρετικό) στον Ορνό. Αναχώρηση για βόλτα στο νησί και επίσκεψη στη Χώρα. Περιήγηση στα σοκάκια και ελεύθερος χρόνος για φαγητό (προαιρετικό).

Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η Ημέρα, ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΔΗΛΟ: Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο αναχωρούμε για το λιμάνι από όπου ξεκινούν τα καραβάκια για τη Δήλο (εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, προαιρετικό). Η Δήλος, το κεντρικό νησί των Κυκλάδων, αποτέλεσε κατά την αρχαιότητα το σημαντικότερο θρησκευτικό κέντρο και εξελίχθηκε στη συνέχεια σε ακμάζουσα πόλη, έδρα των τραπεζιτών της αρχαιότητας! Επιστροφή στη Μύκονο. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και φαγητό (προαιρετικό) σε παραλία του νησιού.

Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην Άνω Μερά, για να επισκεφθούμε το μοναστήρι της Παναγίας Τούρλιανης. Βόλτα στο υπόλοιπο τμήμα του νησιού. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό (προαιρετικό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η Ημέρα, ΜΥΚΟΝΟΣ - ΡΑΦΗΝΑ - ΑΘΗΝΑ: Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για τα τελευταία μας ψώνια και βόλτα στη Χώρα. Προαιρετική επίσκεψη στο αρχαιολογικό μουσείο. Άφιξη στο λιμάνι, επιβίβαση στο πλοίο για τη Ραφήνα. Επιστροφή στην Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: μετακινήσεις με ιδιόκτητο λεωφορείο βάσει προγράμματος, δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό στο ξενοδοχείο. Εισιτήρια πλοίου Ραφήνα - Μύκονο - Ραφήνα. Φ.Π.Α, Αρχηγός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: όλα όσα αναφέρονται σαν προαιρετικά, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο.

Τιμή ανά άτομο: 220€ σε δίκλινο δωμάτιο, 280€ σε μονόκλινο, 210€ σε τρίκλινο

Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016
Έγκυρη κράτηση, με προκαταβολή το 30% του ποσού μέχρι 20/08/2019