Μύλος Ξωτικών-Μέτσοβο - Ιωάννινα

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 10/12/2022

1η ημέρα: Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ, κατευθυνόμαστε προς το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο της Ελλάδας τον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικά). Στη συνέχεια πηγαίνουμε προς την πόλη του Μετσόβου και το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια, ελεύθερος χρόνος, διανυκτέρευση.


 2η ημέρα: Πρωινό και αναχώρηση με προορισμό την πανέμορφη παραλίμνια πόλη των Ιωαννίνων. Θα περιηγηθούμε στο κάστρο των Ιωαννίνων και θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε το Βυζαντινό Μουσείο και το Μουσείο Αργυροτεχνίας εντός των τειχών του (με ατομικά έξοδα). Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα (προαιρετικά) στο Νησάκι της Λίμνης Παμβώτιδας. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις περίπου στις 21.00. 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, μια διανυκτέρευση στο ξενοδο­χείο με πρωινό, Φ.Π.Α, Αρχηγός 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ότι αναφέρεται σαν προαι­ρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο. ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016.

Τιμή ανά άτομο: 110€ σε δίκλινο δωμάτιο, 100€ σε τρίκλινο, 170€σε μονόκλινο