ΝΑΟΥΣΑ - ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΑΠΟΚΡΙΕΣ

Τριήμερη Εκδρομή. Αναχώρηση Σάββατο 25/02/2023

 1η Ημέρα: ΑΘΗΝΑ - ΒΟΛΟΣ  - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ                                                            Αναχώρηση και με ενδιάμεσες στάσεις  φτάνουμε στην παραλία του Βόλου. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και φαγητό (προαιρετικά).  Στην συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο ''Μπαλκόνι του Πηλίου΄΄, την  όμορφη Μακρυνίτσα  για τον απογευματινό μας καφέ . Αναχώρηση και μετά από λίγη ώρα φτάνουμε στην Λεπτοκαρυά και στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια, δείπνο, διανυκτέρευση. 

2η Ημέρα: ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΝΑΟΥΣΑΣ!:                                                                                              Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την ηρωική πόλη της Νάουσας. Ελεύθερος χρόνος για να παρακολουθήσουμε το καρναβάλι της πόλης και για φαγητό (προαιρετικό). Η Νάουσα φημίζεται για το αποκριάτικο έθιμο «Γενίτσαροι και Μπούλες», όπου παίρνουν μέρος μόνο άντρες, μεταμφιεσμένοι με μάσκα με πολύ μικρά μάτια και μικρό στόμα (τον «πρόσωπο»), το σπαθί για τον χορό (την «πάλα»), το γιλέκο (το «πισλί») και την φουστανέλα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Αποκριάτικο πάρτυ στο ξενοδοχείο με μουσική και χορό. Διανυκτέρευση. 

3η Ημέρα: ΤΥΡΝΑΒΟΣ - ΑΘΗΝΑ:                                                                                      Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τον Τύρναβο, για να γνωρίσουμε το μπουρανί. Το μπουρανί είναι στην κυριολεξία ένα λαϊκό πανηγύρι αλλά στην ουσία είναι η γιορτή του φαλλού και συμβολίζει την αναπαραγωγή και την ευτεκνία . Ελεύθερος χρόνος για την βόλτα μας. Άφιξη στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις  περίπου στις 21:00. 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Mετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Poseidon Palace 4*, με ημιδιατροφή, Φ.Π.Α, αρχηγός.

 ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ότι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος σε χώρους με εισιτήριο, ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016. 

Τιμή ανά άτομο: 175€ σε δίκλινο , 250€ σε μονόκλινο, σε 165 € τρίκλινο


Κράτηση Εκδρομής