ΝΑΞΟΣ 4 ΗΜΕΡΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 07 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

ΝΑΞΟΣ 4ΗΜΕΡΗ

6. ΤΕΤΑΡΤΗ Νάξος (Τετραήμερη)
1η Ημέρα: Αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο πλοίο με προορισμό την Νάξο. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια. Αναχώρηση για το πρώτο μας μπάνιο στον Άγιο Προκόπιο, ελεύθερος χρόνο για μπάνιο και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση. 


2η Ημέρα: Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για τα χωριά της Τραγαίας με πρώτη στάση στο Χαλκί. Επίσκεψη στην Βυζαντινή εκκλησία της Παναγίας Πρωτόθρονης(εφόσον είναι εφικτό). Επόμενη στάση το αποστακτήριο Κίτρου όπου παράγεται το ομόνυμο λικέρ. Συνεχίζοντας την περιήγησή μας στο νησί θα δούμε την παναγία την Δροσιανή, θα διασχίσουμε το μεγαλύτερο χωριό της το Φιλώτι στους πρόποδες του Ζα και θα φθάσουμε στην Απείρανθο με τα πολλά μουσεία της. Εν συνεχεία θα βρεθούμε στο χωριό Απόλλωνας για βόλτα και φαγητό (προαιρετικό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.


3η Ημέρα: Ελεύθερη μέρα ή αφού πάρουμε το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για μια προαιρετική εκδρομή στα Κουφονήσια. Παραμονή για μπάνιο και γεύμα(προαιρετικό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.


4η Ημέρα: Μετά το πρόγευμά μας θα αναχωρήσουμε για το χωριό Σάγκρι, επίσκεψη στον Ναό του Απόλλωνα και της Δήμητρας. Επόμενη στάση το εργαστήριο κεραμικών και το μεσημέρι θα βρεθούμε στην παραλία της Αγίας Άννας. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στο λιμάνι, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά και την αφετηρία μας. 
ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ:                                                                                           260€ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ, 330€ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ, 245€ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ
Προκαταβολή 100€ και εξόφληση 7 μέρες πριν την αναχώρηση

Φωτογραφίες