ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΑΝΩ ΧΩΡΑ ΜΕΣΣΟΛΟΓΓΙ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ ΤΡΙΗΜΕΡΗ

Προσθέστε υπότιτλο εδώ

3/5 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ - ΑΝΩ ΧΩΡΑ - ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ - ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ (ΤΡΙΗΜ.)

1η Ημέρα, ΑΘΗΝΑ - ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ - ΑΙΤΩΛΙΚΟ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ: Αναχώρηση και με ενδιάμεση στάση για καφέ συνεxίζουμε για την ιστορική πόλη του Μεσολογγίου. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στην πόλη και βόλτα στον κήπο των Ηρώων. Γεύμα (προαιρετικό) σε ταβέρνα της περιοχής και στάση για καφέ στο Αιτωλικόν. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στη Ναύπακτο. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

2η Ημέρα, ΑΝΩ ΧΩΡΑ: Αφού πάρουμε το πρωινό μας στο ξενοδοχείο αναχωρούμε για την Άνω Χώρα και την Ι. Μ. Παναγίας Βαρνάκοβας. Ελεύθερος χρόνος για να προσκυνήσουμε. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Ι. Μ. Παναγίας Αμπελακιώτισσας. Παραμονή για προσκύνημα και στη συνέχεια μέσω μιας πανέμορφης διαδρομής φθάνουμε στην Άνω Χώρα. Βόλτα στον όμορφο οικισμό και γεύμα (προαιρετικό).

Επιστροφή στην Ναύπακτο, διανυκτέρευση.

3η Ημέρα, Λ. ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ - Ι. Μ. ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - Ι. Μ. ΚΟΣΜΑ ΑΙΤΩΛΟΥ - ΘΕΡΜΟ: Πρωινό στο ξενοδοχείο και κατευθυνόμαστε στην λίμνη Τριχωνίδα και σε δύο από τα ση - μαντικότερα μοναστήρια της περιοχής. Πρώτη μας επίσκεψη στην Ι. Μ. Αγ. Παρασκευής, στην υπόγεια αίθουσα της οποίας υπάρχει μουσείο κέρινων ομοιωμάτων με αναπαρά¨σταση Κρυφού Σχολειού. Σύμφωνα με την τοπική παράδοση εδώ έμαθε τα πρώτα του γράμματα ο Κοσμάς ο Αιτωλός.

Χρόνος για προσκύνημα και στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στο μοναστήρι που είναι αφιερωμένο στον άγιο Κοσμά τον Αιτωλό στο χωριό Μέγα Δένδρο, τον τόπο καταγωγής του μεγάλου διδασκάλου του Γένους. Μετά το προσκύνημά μας, συνεχίζουμε για το Θέρμο. Παραμονή για βόλτα και γεύμα (προαιρετικό). Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση περίπου στις 20:30.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: μετακινήσεις με λεωφορείο του γραφείου μας, δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο με πρωινό, Φ.Π.Α, αρχηγός. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ό,τι αναφέρεται σαν προαιρετικό, είσοδος
σε χώρους με εισιτήριο.

Τιμή ανά άτομο: 110€ σε δίκλινο δωμάτιο, 150€ σε μονόκλινο, 100€ σε τρίκλινο.

Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016
Έγκυρη κράτηση, με προκαταβολή το 30% του ποσού μέχρι 17/04/2019